nenuphar77 28.01.05, 10:57 znalazłam ciekawą stronę ze skrzatami do ściągnięcia www.lombardmaps.com/cat/prints/barkerff.htm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzzytkaaa Re: do drukowania - SKRZATY 28.01.05, 11:15 ślicze, a ja akurat nie mam kolorowej drukarki Odpowiedz Link
tilijka Re: do drukowania - SKRZATY 28.01.05, 11:27 Widziałam je kiedyś w wersji wyhaftowanej krzyżykami. Śliczne są. Odpowiedz Link
kasiorkaa Re: do drukowania - SKRZATY 28.01.05, 11:38 Są fantastyczne! Aż muszę podziękować osobiście! Odpowiedz Link
lamarta Re: do drukowania - SKRZATY 28.01.05, 12:17 To takie elfowe skrzaty, bardzo ładne Tylko skrzaty mają skrzydła? Różne są wizje skrzatów Trzebaby kiedyś się zakraść gdzieś i zobaczyć, jak naprawdę wyglądają. Ja do lasu niedługo pojadę, to jak zobaczę jakiegoś, to Wam powiem Odpowiedz Link
moniczka72 moze jeszcze tu? 29.01.05, 19:41 Nie wiem czy ktos juz podaal ten link, ale moze sie przyda, oczywiscie z 'Flower Fairies'pani Cicely Barker www.lespasseurs.com/index28.htm Kurcze mm dwa mini talerzyki z tymi duszkami, nie moge kupic innych niestety czego bardzo zaluje Monia (Olsztyn) Odpowiedz Link
beti361 Jesteście Kochane 30.01.05, 00:08 Jesteście wspaniałe że wyszukujecie takie strony. Czytałam że można je wydrukować na papierze śniadaniowym.... Czy któraś już tak "pracowała" na tym? beti Odpowiedz Link
kragmel Re: Jesteście Kochane 30.01.05, 10:11 Czytałam że można je > wydrukować na papierze śniadaniowym.... Czy któraś już tak "pracowała" na tym? na tych konkretnych wróżkach-elfach, czy w ogóle z wydrukami? jeśli to drugie to tak, wiele z nas pracuje na wydrukach. główny problem techniczny - rozmazywanie się obrazka, prawdopodobnie z winy tuszu + nadmiernego namoczenia przy klejeniu. porady i wymiana doświadczeń w kilku wcześniejszych wątkach Odpowiedz Link