reni_aferka 31.03.05, 13:28 Tak sobie wlasnie debatowalam z kolezanka i rzuce pytanko tu. Ile tygodniowo szkatulek, tac itd moze zrobic jedna osoba? bo ja zaczynam cos robic rzucam, wracam do tego po tygodniu ..wiec oszacowac nie potrafie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrouh Re: taki mamy dylemat 31.03.05, 13:58 To zależy od osoby i wprawy, jaką ma w robocie Ja robię taką metoda jak Twoja- dopadam od czasu do czasu Gdybym robiła na wyścigi to może ze dwie bym zrobiła dziennie, ale chyba bez wybierania motywów i przeglądania serwetek Odpowiedz Link
lilaweneda1 Re: taki mamy dylemat 31.03.05, 17:49 wydaje mi się że jeśli kogoś pochłonie artystyczna wena to i trzy bez problemu zrobi ja w kilka godzin zrobiłam szkatułkę trzy ramki widereczko i obrazek wcale nie mały i z łączoną metodą typu materiał,drewno i decoupage jedynie lakierowanie zostawiłam na drugi dzień szkoda ze nie mam aparatu bo może skusiłabym się na pokazanie moich prac oczywiście jest to w jednakowej kolorystyce jako całość(komplet)więc odchodzi czas mieszania farb no i mycia pędzli i takie tam Odpowiedz Link