osculatius 26.04.05, 20:43 Do końca kwietnia w Arkadii jest promocja na wszystkie ozdóbki do własnoręcznego wykonania..czyli np. świece, formy, żele i itp...25 %..Warto. Ja sama dzis kupiłam żel do świec.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
summerdays Re: Arkadia empik- PROMOCJA 26.04.05, 21:56 rowniez w poznanskim Empiku do konca kwietnia rabat 25% w dziale "rekodzielniczym" Odpowiedz Link
magban22 empik blue city-też 26.04.05, 22:24 pewnie to we wszystkich empikach bo ja kupowałam papier czerpany w blue city (empik) i też dostałam 25% rabatu Odpowiedz Link
olenka_ola Re: empik blue city-też 27.04.05, 00:07 Czy tylko w empiku w ble citi w W-wie czy równiez w innych? ja mieszkam po drugiej stronie wisły i ciężko mi tam sie wybrać jak pomyślę o korkach Odpowiedz Link
tola.m do warszawianek - pytanie o droge:) 27.04.05, 10:05 ja bede przelotem w warszawie w niedziele, powiedzcie prosze ktory empik z rzeczami do bizuterii jest najblizej lotniska? prosze o ulice , i info czy duzo tam koralikow pozdrawiam Odpowiedz Link
olenka_ola Re: do warszawianek - pytanie o droge:) 27.04.05, 11:27 Ale niedziela to 1 MAJA i wszystko będzie pozamykane !!!! Odpowiedz Link
weronicka Re: do warszawianek - pytanie o droge:) 27.04.05, 19:42 Wręcz przeciwnie - wszystko otwarte, a szczególnie markety i galerie. Z lotniska bliżej do Blue City, ale w Arkadii większy wybór. Odpowiedz Link