mary-mbc 28.06.05, 17:57 Witam! Czy znacie może jakieś wakacyjne warsztaty warte polecenia? Decoupage inne ozdoby? Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makoz14 Re: warsztaty 28.06.05, 20:45 Napisz z jakiego jesteś miasta. W Kielcach np. można się załapać na warsztaty ceramiczne. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link
mary-mbc Re: warsztaty 29.06.05, 00:23 Cześć! Dzięki za odpowiedź. Jestem z okolic Warszawy i pewnie gdzieś na Mazowszu byłoby najfajniej coś znaleźć. Lubuję sie jeszcze trochę w albumach na zdjęcia i projektowaniu meblelkow, może coś wiecie? Odpowiedz Link
bzzzk Re: warsztaty 29.06.05, 15:56 też mnie interesują jakieś warsztaty w Wawie, wiecie coś? pozdrawiam Odpowiedz Link
kwik Re: warsztaty 01.07.05, 09:23 a moze taplanie sie w glinie (ceramicznie oczywiscie) zajecia odbywaja sie na okopowej. Odpowiedz Link
osculatius Re: warsztaty 01.07.05, 10:29 Witaj! A mozesz coś blizszego...na temat tego taplania..glina tyz jest bardzo fajna... Pozdrawiam Odpowiedz Link
kwik Re: warsztaty 01.07.05, 10:53 dwugodzinna zabawa z glina w roli glownej, takze dla calkowicie zielonych mieszamy, lepimy, szkliwimy. sa grupy dzieciece i dorosle, przez caly tydzien, w roznych godzinach. jedne zajecia = 30 zl (w cenie sa wszystkie materialy). nr telefonu do prowadzacej moge wyslac na maila, nie mam zgody na upowszechnianie Odpowiedz Link
anielska_dziewczyna Re: warsztaty 05.07.05, 19:15 Hej jeśli jestes z okolic warszawy to może te kursy beda Ci odpowiadaly: www.decoupage.pl/index.html przed chwila weszlam na ta stronkę , bo tez szukam podobnych kursow tyle , że gdzieś kolo częstochowy Pozdrawiam Odpowiedz Link
zagadkowo Re: warsztaty 29.06.05, 16:35 Dziewczyny spójrzcie w "paseczek" z reklamami Tam Greglis reklamuje swoje kursy. Byłam u Niej na "ikonach" i jestem bardzo zadowolona Pozdrawiam Odpowiedz Link
mary-mbc Re: warsztaty 30.06.05, 17:45 a czym się różnią te poszczególne warsztaty? Ikony od klasycznego itd? Pozdrawiam asia Odpowiedz Link
brytyjka warsztaty POZNAŃ 22.08.05, 15:08 Witajcie dziewczyny, podbijam wątek, szukam i szukam jakichś warsztatów artystycznych w Poznaniu, ale nic nie mogę znaleźć.... A podszkoliłabym się z decoupage'u, pochodziłabym na jakiś kurs malowania na szkle, batiku, patchworku... Czy skazana jestem na niedouczenie? Dajcie znać, jeśli doszły do Was słuchy o tego typu kursach/warsztatach. Uściski bryt Odpowiedz Link
antiquedeco Re: warsztaty POZNAŃ 22.08.05, 16:41 W Poznaniu beda warsztaty na pewno, ale dopiero w pazdzierniku. Bede je prowadzila na festiwalu kobiet Progressteron . Dokladne terminy i godziny podam na forum, czas trwania 3 godziny, program dla poczatkujacych. Nie chce zeby wyszlo to na autoreklame wiec dodam, ze biore udzial w imprezie charytatywnie. Odpowiedz Link
lula25 Re: warsztaty POZNAŃ 22.08.05, 17:41 super, w takim razie czekam na terminy. Pozdrawiam ) Odpowiedz Link
pokerowa Re: warsztaty POZNAŃ 22.08.05, 19:49 Ja też czekam na festiwal we Wrocławiu bo tu ani w wakacje, ani po, żadnych kursów czy warsztatów nie było i nie ma. Tu terminy dla zainteresowanych www.dojrzewalnia.pl/ Odpowiedz Link
k_izydorczyk Re: warsztaty POZNAŃ 22.08.05, 20:50 Super pomysł, szkoda, że nie mieszkam w Poznaniu, bo też bym chętnie przyszła Pozdrawiam, Katarzyna Odpowiedz Link
antiquedeco Re: warsztaty POZNAŃ 23.08.05, 09:48 Ja wiedzialam, ze tak bedzie . Mistrzom wstep wzbroniony . Dla zaawansowanych to bedzie nudne, bo zaczniemy od zupelnie prostych rzeczy, bedziemy ozdabiac butelki i robic obrazki. Odpowiedz Link