stella25b 13.03.08, 10:17 Pies: dają mi jeść, kupują zabawki, dbają o mnie - muszą być bogami! Kot: dają mi jeść, kupują zabawki, dbają o mnie - muszę być bogiem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwiecienka1 Re: zalezy od punktu widzenia 13.03.08, 13:32 heh, w poprzedniu życiu na pewno byłam kotem... pozdrawiam Kwiecienka O Kocim Spojrzeniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paolo630 Byłaś... 14.03.08, 07:10 ...boskokocia, a teraz? nie dba nikt? nie daje jeść? nie kupuje zabawek? Niemożliwe, męźczyźni muszą Cię ubóstwiać;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: Byłaś... 14.03.08, 08:59 :) a jest taki Jeden... i ten Jeden do Kwiecienkoubóstwiania wystarczy... i ubóstwia mnie bo to ja mu jeść daję ;) pozdrawiam Kwiecienka Piątkowa Odpowiedz Link Zgłoś
paolo630 Re: Jesteś... 14.03.08, 15:36 ...w takim razie absolutnie zaspokojona religijnie. Możesz teraz zająć się swoimi wyższymi potrzebami np. samorealizacją jako najbardziej sexy Kwiecienka wszechczasów w rankingu Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: zalezy od punktu widzenia 15.03.08, 19:21 czy ja mogie to ukraść na sygnaturkie? Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: zalezy od punktu widzenia 16.03.08, 12:09 ukraść zawsze możesz, ale tę sygnaturkę już ktoś ma: Re: Wielkanoc - Żurek i zakwas na żurek. pani.serwusowa Tez kisze dluzej, ok. tygodnia. Z tym, ze robie go prawie litr. Odpowiedz Link Zgłoś