kasiaba1 24.10.05, 15:43 Widziałyście główną stronkę forum ?? forum.gazeta.pl/forum/0,0.html Musze przyznać że ja ciut wolno kapująca jestem... wracam sprzątać stajnię Augiasza potocznie zwaną pokojem dziecięcym... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniuszka Re: OT 24.10.05, 15:57 No i taką zabawę bedziemy teraz mieli... Kwa, kwa. Renia Odpowiedz Link
babunowa Re: OT 24.10.05, 16:07 ja tam jestem z kolei fanką takich kaczekmam nadzieję,że w związku z wyborem takim a nie innym,nie będzie to jak dotychczas,towar deficytowy i ze pojawią się kaczki diabły,kaczki przebrane za baleriny i inne kacze twory )))) Odpowiedz Link
milena_elizka Re: Ja wręcz przeciwnie 25.10.05, 08:49 Korzystam z forum, które niestety jest umieszczone pod szyldem GW. Nie przepadam za nią, a jeszcze bardziej za panem naczelnym. Mnie wynik wyborów uradował - może w końcu ktoś utrze nosa tzw. Salonowi. Pozdrawiam. Milena Odpowiedz Link
makoz14 Re: Ja wręcz przeciwnie 25.10.05, 09:02 milena_elizka napisała: > Mnie wynik wyborów uradował - może w końcu ktoś utrze nosa tzw. Salonowi. Kiedy wejdziesz na Salony, musisz krakać, jak inne wrony Odpowiedz Link
milena_elizka Re: Ja wręcz przeciwnie 25.10.05, 12:05 Może kwakać, kraczeć, szczekać, gdakać - byle się nie sprzedał. Pozdrawiam. Milena Odpowiedz Link
zielony_listek postulat 25.10.05, 12:34 Dziewczyny, postuluję unikanie deklarowania się w kwestiach. Od tego o krok do polemiki, sporów i po co? Mnie to się ta kaczuszka skojarzyła z badaniem prądów morskich pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link