bric-a-brac 04.12.05, 16:23 Chciałam tylko zaproponować przeznaczenie swoich prac tutaj: aukcje.wosp.org.pl/ Sama się jeszcze uczę, ale gdyby ktoś był chętny wystawić swoje dzieło, ja chętnie zalicytuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loriaan Re: WOŚP 05.12.05, 09:13 wystawiłąm aukcje, ale mam pytanie.. jak jest z wysyłką? czy ja za nia płace? bo jesli kupi ktos z zagranicy to juz koszt bedzie spory wiecie moze jak to jest? Odpowiedz Link
sweetkate Re: WOŚP 05.12.05, 11:53 Jeśli się nic nie zmieniło to jest tak jak na www.allegro.pl czyli jeśli sprzedający ma ponieść koszty przesyłki, wyraźnie zaznaczasz to w aukcji. Po zakończeniu, osoba, która wygrała aukcję dostaje numer konta WOŚP i Twój numer konta (jeżeli go podasz), na które ma wpłacić pieniążki. Jeśli chce odebrać przesyłkę poleconą, płaci przy odbiorze Twojej paczki. Mam nadzieję, że to jakoś zrozumiale napisałam. Jakby coś to jestem zaspana.. Odpowiedz Link
loriaan Re: WOŚP 05.12.05, 12:18 dzieki sprawdziłam zaznaczone mam NAbywca pokrywa koszty przesyłki Odpowiedz Link
bric-a-brac Re: WOŚP 05.12.05, 13:50 jeśli nie chcesz pokrywać kosztów wysyłki, to po zakończeniu aukcji przesyłasz zwycięzcy swój nr konta. Na konto wośp wpłaca wartość za przedmiot, a na Twoje konto koszt wysyłki. Tylko warto to jasno opisać w aukcji żeby nie było niedomówień Odpowiedz Link
toc.the.younger Re: WOŚP 17.01.18, 03:12 Zapraszam do udziału w licytacji fotokalendarza z www.123drukujty.pl > aukcje.wosp.org.pl/123-wosp-uj-ty-fotokalendarz-i6009334 Odpowiedz Link