04.12.05, 16:23
Chciałam tylko zaproponować przeznaczenie swoich prac tutaj:
aukcje.wosp.org.pl/
Sama się jeszcze uczę, ale gdyby ktoś był chętny wystawić swoje dzieło, ja
chętnie zalicytujęsmile
Obserwuj wątek
    • loriaan Re: WOŚP 05.12.05, 09:13
      wystawiłąm aukcje, ale mam pytanie.. jak jest z wysyłką? czy ja za nia płace?
      bo jesli kupi ktos z zagranicy to juz koszt bedzie sporysad wiecie moze jak to
      jest?
      • sweetkate Re: WOŚP 05.12.05, 11:53
        Jeśli się nic nie zmieniło to jest tak jak na www.allegro.pl czyli jeśli sprzedający ma ponieść koszty przesyłki, wyraźnie zaznaczasz to w aukcji.
        Po zakończeniu, osoba, która wygrała aukcję dostaje numer konta WOŚP i Twój numer konta (jeżeli go podasz), na które ma wpłacić pieniążki. Jeśli chce odebrać przesyłkę poleconą, płaci przy odbiorze Twojej paczki.
        Mam nadzieję, że to jakoś zrozumiale napisałam.
        Jakby coś to jestem zaspana.. tongue_out
        • loriaan Re: WOŚP 05.12.05, 12:18
          dziekismile sprawdziłam zaznaczone mam NAbywca pokrywa koszty przesyłkismile
          • bric-a-brac Re: WOŚP 05.12.05, 13:50
            jeśli nie chcesz pokrywać kosztów wysyłki, to po zakończeniu aukcji przesyłasz
            zwycięzcy swój nr konta. Na konto wośp wpłaca wartość za przedmiot, a na Twoje
            konto koszt wysyłki. Tylko warto to jasno opisać w aukcji żeby nie było
            niedomówieńsmile
    • toc.the.younger Re: WOŚP 17.01.18, 03:12
      Zapraszam do udziału w licytacji fotokalendarza z www.123drukujty.pl > aukcje.wosp.org.pl/123-wosp-uj-ty-fotokalendarz-i6009334
    • bubkaewak Re: WOŚP 02.02.18, 18:56
      iekawy watek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka