ulka122 21.04.06, 13:45 Gdzie zakupilas i ile kosztowal primer SNIEZKI do metalu i plastiku, jaka to pojemnosc. Szukalam i nic z tego nie wyszlo. Z gory dziekuje za odpowiedz, bede bardzo wdzieczna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magi104 Re: pytanie do magi104 21.04.06, 20:07 Ojej, widzę, że ten primer wzbudza duże zainteresowanie To jest primer w spray'u i nazywa się LAKIER PODKłADOWY DO GRUNTOWANIA POWIERZCHNI METALOWYCH I PLASTIKOWYCH. Ma pojemność 400ml. Ja kupowałam go w Sewerze (nie sądzę, żeby był jakiś problem z kupieniem go w sklepach z farbami, które dystrybuują Śnieżkę), cena nie była wyższa niż kilkanaście złotych... To w sumie nie musi być Śnieżka, byleby było napisane to co zacytowałam Odpowiedz Link
ulka122 Re: pytanie do magi104 22.04.06, 07:14 Dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz, ale jeszcze zapytam. Czy to jest w bialym kolorze? Odpowiedz Link
magi104 Re: pytanie do magi104 22.04.06, 12:27 ulka122 napisała: > Dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz, ale jeszcze zapytam. > Czy to jest w bialym kolorze? Ja mam w szarym kolorze, nie mam pojęcia, czy są inne ..... Minus jest taki, że malując bardzo jasną farbą, trzeba nałożyć nie dwie a trzy warstwy.... Odpowiedz Link