pistacja_zielona 26.04.06, 21:36 Jak przypadkiem zobaczyłam te "robaczki" to sie usmiałam. Można zdekupażować, a nie? www.pchome.com.tw/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esmolny Re: Ale robaczki 26.04.06, 22:38 Kasienko,a czy te robaczki sa chinskie czy japonskie?Zawsze mam problem.Kiedys dla mojej przyjaciolki zakochanej w Japonii robilam cosik i znalazlam wzor wlasnie z literkami /krzaczkami/,tylko mialam ten sam problem.I wtedy zdjecie powedrowalo do Japonii i dostalam odpowiedz,ze niby chinskie,ale nie do konca /takie stylizowane na wschod/.A jesli te znaki bylyby japonskie,to bardzo chetnie zrobilabym cos dla mojej kolezanki,jedne male,drugie duze - moze to fajnie wygladac.Ela Odpowiedz Link
ara23 Re: Ale robaczki 27.04.06, 09:34 poniewaz ostatnie dwie literki oznaczaja kraj to w tym przypadku tw prawdopodobnie oznacza Tajwan czyli chiński Odpowiedz Link
esmolny Re: Ale robaczki 29.04.06, 10:45 Kasiu,te twoje robaczki podsunely mi temat,przez ktory po nocach spac nie moge.W jezyku chinskim nie ma liter,tylko znaki-symbole .Przecietny czlowiek moze znac,no powiedzmy 500 najczesciej "uzywanych' znakow.To mi powiedz,jak wyglada chinska maszyna do pisania czy klawiatura komputera?I jak wyglada chinska kropka albo przecinek?Jak rozpoznaja bidulki,ze im sie zdanie konczy? Pare robaczkow,a ile problemow!Z usmiechem pozdrawiam,Ela Odpowiedz Link
pistacja_zielona Re: Ale robaczki 02.05.06, 22:15 no popatrz tam nie ma kropek... Może na końcu dają jakiś giga krzak. A z kompem to , kurde, też nie wiem.... Odpowiedz Link