jatka1 12.12.06, 13:02 Witam!Wiem,że ten temat gdzieś był,ale mam kłopot aby go znależć.Gdzie mogę dostać coś takiego w ludzkich cenach bo pani mi w galerii zaproponowała w cenie zupełnie nie do zaakceptowania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
athropos Re: żywica szkląca 12.12.06, 13:31 To znaczy a jakiej cenie? Żywica jest droga, ceny wszędzie są podobne, nie słyszałam, żeby dawali ją za darmo. Odpowiedz Link
jatka1 Re: żywica szkląca 12.12.06, 18:21 Chyba sarkazm jest zbyteczny.Cena była zbyt wysoka bo powyżej 100 złotych.naprawdę nie chciałam cię urazić moim pytaniem .Dzięki,że zniżyłaś się do odpowiedzi. Odpowiedz Link
jadwiszka Re: żywica szkląca 12.12.06, 19:26 to złóż zamowienie w sklepie internetowym.koszt pewnie jakies 70 - 80 zł plus przesyłka,jesli zamówisz wiecej rzeczy przesyłka sie bedzie opłącac, a moze z kims zrobisz ściepke, są tez mniejsze opakowania i może na początek warto na próbę kupic małe, bo żywica nie jest łatwa i może Ci po prostu nie podejsc. co do cen, nie ma się co dziwic.Asia ma rację.za darmo nikt nie da. hobby artystyczne należą do najdroższych niestety i czasem trzeba z wielu rzeczy rezygnowac zeby sobie kupic kolejny papier, alo kraka, szczególnie jesli sie np studiuje. Odpowiedz Link
narendil Re: żywica szkląca 12.12.06, 20:41 Jeśli jesteś z Warszawy, to zajrzyj do Pasji, w przeciwnym wypadku do sklepu Gohy. Jest tam mała żywica hiszpańskiej firmy, na początek powinno wystarczyć Nie testowałam (mimo iż posiadam w domu), ale dziewczyny używały z pozytywnym skutkiem. Odpowiedz Link
narendil Re: żywica szkląca 12.12.06, 20:52 A poza tym, ja jakoś nie miałam problemów ze znalezieniem postów na ten temat. Wystarczyło wpisać "żywica szkląca". Naprawdę wyszukiwarka nie gryzie Odpowiedz Link