Dodaj do ulubionych

Fryzjer męski

05.02.11, 13:39
Witam

Poszukuję dobrego fryzjera męskiego w Piasecznie.
Był kiedyś taki wątek i forumowicze polecali Pana Adama z Auchan - czy on nadal tam pracuje?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • sprzataniepiaseczno Re: Fryzjer męski 05.02.11, 18:52
      dobry-
    • tomig1976 Re: Fryzjer męski 05.02.11, 20:56
      Adam nadal pracuje w Auchan i jako fryzjer męski potrafi sprostać najbardziej wymagającym;) Polecam!
      • myniek1 Re: Fryzjer męski 07.02.11, 16:06
        Jakich maszynek dla mężczyzn używa Pan Adam? Z metalowymi końcówkami czy z plastkiem? Bo te z plastikiem to straszna kicha. Mój mąż już od jakiegoś czasu poszukuje dobrego fryzjera w P-nie lub okolicach, który strzygłby ładnie i dobrymi maszynkami. W sumie fryzurę ma nieskomplikowaną, a mało kto zrobi to dobrze.
        • h32 Re: Fryzjer męski 08.02.11, 20:23
          Niech mąż się strzyże w Dubaju. Tam mają pozłacane końcówki.
          • myniek1 Re: Fryzjer męski 09.02.11, 20:59

h32 napisał:

> Niech mąż się strzyże w Dubaju. Tam mają pozłacane końcówki.

Twoim zdaniem jestes zabawny? Jeśli wszystko ci jedno czym ktoś cię strzyże i jak, to twój problem... ale ten wątek założył ktoś, kto szuka kogoś dobrego i nie wiem po co takie twoje puste komentarze.
            Ja uważam, że jak ktoś idzie do fryzjera to zasługuje na dobrą obsłygę i profesjonalny sprzęt. A takim nie są plastikowe maszynki z supermaretów. To tak jakby uzywali zamiast profesjonalnych np. farb, jakiś badziewnych do kupienia w byle drogerii.
            I specjalnie dla ciebie różnica:
            Profesjonalna: www.hairstore.pl/Jaguar_CL5000_TIN_bezprzewodowa_maszynka_do_strzyzenia_z_ostrzem_tytanowym-308.html
            Badziewie (niestety często spotykane w kiepskich zakladach):
            www.ceneo.pl/6652162s
            • h32 Re: Fryzjer męski 14.02.11, 19:15
              Sorry. Ale ja nigdy nie zwracam uwagi na markę maszynki, którą fryzjer skraca mi włoski o centymetr lub dwa:)
              • drzejms-buond Re: Fryzjer męski 17.02.11, 09:45
                a moim zdaniem określenie "fryzjer męski" to przejaw dyskryminacji.
                ;-]

a co? jak jest niemęski to już nie może mieć dobrej końcówki?
                :-D)
              • myniek1 Re: Fryzjer męski 18.02.11, 21:45
                Nie chodzi o markę, a o jakość usługi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka