dzarro 05.02.11, 13:39 Witam Poszukuję dobrego fryzjera męskiego w Piasecznie. Był kiedyś taki wątek i forumowicze polecali Pana Adama z Auchan - czy on nadal tam pracuje? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomig1976 Re: Fryzjer męski 05.02.11, 20:56 Adam nadal pracuje w Auchan i jako fryzjer męski potrafi sprostać najbardziej wymagającym;) Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Fryzjer męski 07.02.11, 16:06 Jakich maszynek dla mężczyzn używa Pan Adam? Z metalowymi końcówkami czy z plastkiem? Bo te z plastikiem to straszna kicha. Mój mąż już od jakiegoś czasu poszukuje dobrego fryzjera w P-nie lub okolicach, który strzygłby ładnie i dobrymi maszynkami. W sumie fryzurę ma nieskomplikowaną, a mało kto zrobi to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
h32 Re: Fryzjer męski 08.02.11, 20:23 Niech mąż się strzyże w Dubaju. Tam mają pozłacane końcówki. Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Fryzjer męski 09.02.11, 20:59 h32 napisał: > Niech mąż się strzyże w Dubaju. Tam mają pozłacane końcówki. Twoim zdaniem jestes zabawny? Jeśli wszystko ci jedno czym ktoś cię strzyże i jak, to twój problem... ale ten wątek założył ktoś, kto szuka kogoś dobrego i nie wiem po co takie twoje puste komentarze. Ja uważam, że jak ktoś idzie do fryzjera to zasługuje na dobrą obsłygę i profesjonalny sprzęt. A takim nie są plastikowe maszynki z supermaretów. To tak jakby uzywali zamiast profesjonalnych np. farb, jakiś badziewnych do kupienia w byle drogerii. I specjalnie dla ciebie różnica: Profesjonalna: www.hairstore.pl/Jaguar_CL5000_TIN_bezprzewodowa_maszynka_do_strzyzenia_z_ostrzem_tytanowym-308.html Badziewie (niestety często spotykane w kiepskich zakladach): www.ceneo.pl/6652162s Odpowiedz Link Zgłoś
h32 Re: Fryzjer męski 14.02.11, 19:15 Sorry. Ale ja nigdy nie zwracam uwagi na markę maszynki, którą fryzjer skraca mi włoski o centymetr lub dwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Fryzjer męski 17.02.11, 09:45 a moim zdaniem określenie "fryzjer męski" to przejaw dyskryminacji. ;-] a co? jak jest niemęski to już nie może mieć dobrej końcówki? :-D) Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Fryzjer męski 18.02.11, 21:45 Nie chodzi o markę, a o jakość usługi. Odpowiedz Link Zgłoś