Dodaj do ulubionych

wciąż szukam ..... :)

30.04.13, 09:55
Szukam, normalnej, w rożnym pojęciu tego ogólnika kobiety, która przede wszystkim rozumie słowo "spontaniczność" i nie zadaje pytań, w formie przesłuchania, bo przecież swobodna rozmowa to podstawa wszystkiego ;)
Chciałbym aby miała "duże serducho" i poczucie humoru, była cierpliwa do Nas facetów, w tym odniesieniu do mnie jedynego, wszak niełatwy ze mnie Pan, jednak bez fochów.

Trochę więcej o mnie: mam 35 lat, jestem pozytywnie zakręcony, z dystansem do siebie, twardo stąpający po ziemi, lubiący jasność, wolny ..... facet ;))

Chciałbym aby "moja normalna kobieta" miała 27-40 lat, najlepiej jakieś doświadczenie, nie tylko typu książkowego, ale też życiowego - chciałaby mieć prawdziwą rodzinę i ciepło "domowego ogniska"..... niech będzie po prostu sobą, każdy z Nas ma nie tylko zalety, ale też wady...... czyli najkrócej mówiąc kobieta z tzw "bagażem życiowym".

Kontakt : arus279@interia.pl
Za zbędne komentarze dziękuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.13, 18:06
      Kotku bardzo mi przykro, to co chciałbyś mieć brzmi jak bajka . Trochę zbyt pózno szukasz , mam nadzieję że chociaż masz przyjaciół .Miłości nie szukaj , jeśli nie przegapiłeś po drodze tej jedynej to może jeszcze... Pozdrawiam i rozglądaj się aczkolwiek dyskretnie ( nic na siłę )
      • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 30.04.13, 19:29
        dziękuje "mamo" :))
        • Gość: nie wiem Re: wciąż szukam ..... :) IP: 79.162.254.* 30.04.13, 20:08
          nie znalazłeś jeszcze??/może twój ideał nie istnieje..........????***
          • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 30.04.13, 20:13
            tak naprawdę ideału nie szukam, bo byłoby za "idealnie" :)) pewnie jestem zbyt wybredny, ale to tłumacze tym ze wiem czego chce, bądź kogo szukam....
            • Gość: nie wiem Re: wciąż szukam ..... :) IP: 79.162.254.* 30.04.13, 20:25
              dla mnie za idealnie - facet który wie czego szuka to IDEAŁ bo wie czego chce....hmmmmm..Houston mamy problem!!!ale było by idealnie........:)))
              • Gość: Kopciuszek Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.13, 20:32
                Może podaj konkretnie jakie cechy powinna mieć ta idealna kobieta (charakter, wygląd), wtedy będą pisały te które mogą być bliskie ideału. Taka przymiarka pantofelka jak w bajce o Kopciuszku...
                • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 30.04.13, 20:40
                  napisałem co i jak, myślę ze na początek to wystarczający "materiał" mam pralkę, ona wypierze resztę ;) nie spróbujesz, nie dowiesz się, na tacy wszystko wyłożone, za łatwe byłoby ......
                  • Gość: nie wiem Re: wciąż szukam ..... :) IP: 79.162.254.* 30.04.13, 20:57
                    powtóż meila...
                    • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 30.04.13, 21:04
                      nie, mail jest zapisany, wystarczy pomyśleć i cofnąć, by go uzyskać :))
                      • Gość: Kasia Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.13, 23:37
                        ,,Mama ,, ma 33 latka i od 19 lat z tym samym facetem i nadal całkiem szczęśliwa . Mamy dwóch wspaniałych synów i oby tak było nadal.... Nic więcej mi do życia nie potrzeba . Życzę tobie tego uczucia ( poczucia bezpieczeństwa)
                        • Gość: wci Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.matcom.com.pl 01.05.13, 00:17
                          Hmm to miałaś 14 lat gdy poznałaś swojego faceta :) Trochę trudno w to uwierzyć :)
                          • Gość: miki Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 01.05.13, 11:01
                            Kasia całe życie z jednym facetem...daj spokój kobieto. Czyli doświadczenia z innymi nie masz a pewnie ciekawa jesteś. Zanim się człowiek zdecyduje na ślub powinien spróbować wcześniej z kimś innym bo potem kusi, kusi aż miło. I nie opowiadaj głupot że za późno w tym wieku na szukanie itd. jeszcze ciebie facet w dupę kopnie i sama będziesz musiała szukać hehe.
                            Fajny 77 trzymaj się na pewno znajdziesz jeszcze kogoś i będziesz szczęśliwy. 35 lat to super wiek:)
                            • Gość: Kasia Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.13, 11:17
                              A czy ja napisałam że nie znałam innych facetów , lubię facetów są bardziej zrozumiali niz kobiety
                              Przynajmniej hormony im buzują tylko w znanym mi kierunku . Rzadko zaskakują , nie mówią za dużo lecz konkretnie . Mam przyjaciół samych facetów . Lubię przyjaciół mojego męża . Mam nadzieję , że mnie nie kopnie, ale jeśli tak by się stało to trudno . Szkoda życia na gdybanie , cieszę się tym co teraz o tym co złe pomyślę jutro .
                          • Gość: Kasia Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.13, 11:06
                            A zaczęło się od przyjazni , mieszkaliśmy w jednym bloku , lubiliśmy te same rzeczy i nadal tak jest . W tamtym roku obchodziliśmy 10 rocznicę ślubu. Życzę wszytkim wiosny w serduszkach
                            Kasia
            • Gość: Elldekor Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.13, 22:14
              Pamietaj ze cienka jest granica miedzy "jestem wybredny bo wiem czego chce" a "wyzej sram niz d..e mam" :)
              • Gość: ech Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.13, 07:36
                Elldekor,masz rację,ta granica jest prawie zamazana:)
                • Gość: smerfetka Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.13, 17:17
                  Ładnie powiedziane, takie z życia wzięte... ;P Szczerze to podziwiam osoby szukające w ten sposób, bo znalezienie tego czego się usilnie szuka graniczy z cudem ;-) Nie dość, że idą przez życie sami, to jeszcze forumowicze się na nich wyżywają ;P Dla mnie szukanie drugiej połówki w necie, to mega przesiewanie przez sitko, z góry skazane na porazke. Ja szanuje swój czas i nie mam zamiaru spotykac sie z roznymi facetami i robic tzw casting, i przesiewać... Zamiast ślęczeć przed kompem i wypisaywać jaka powinna byc ta czy ten, ruszcie swoje dupki z domu, zajmijcie sie czyms. A osoby warte waszego zainteresowania spotkacie w najmniej oczekiwanym momencie ;-)
                  • Gość: ... Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.cnow.pl 03.05.13, 11:30
                    Tere-fere :P Ładnie piszesz, ale życie to nie bajka. Gdyby każdy znajdował drugą połówkę tylko dlatego, że gdzieś wyszedł np. na spacer, do klubu, to w Polsce byłby przyrost demograficzny, że hej. Niestety na żywo jesteśmy bardziej nieśmiali i zanim postanowimy zaczepić jakąś osobę, która nam się podoba to zrobi to już ktoś inny. W necie łatwiej się odnaleźć i łatwiej się pisze na różne tematy. Sam poznałem w necie wiele dziewczyn i nie żałuję, bo z paroma spędziłem parę fajnych wspólnych miesięcy :) Także życzę żeby fajny77 znalazł sobie tu jakaś Niewiastę i nie musiał ślęczeć codziennie na tym portalu :)
    • Gość: Kasia Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.13, 11:27
      Fajny więc proponuję zainteresować się 16,17,18 latką , pokazać jej świat i dobrze się bawić . Albo kobietę po przejściach ale dobrze bawić się nie będziesz . Zwykle doświadczenia życiowe zabijają spontaniczność . Mam nadzieję że sobie poradzisz ale nadal uważam że pózno się obejrzałeś
      • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 01.05.13, 13:17
        Kasiu dziękuje naprawdę za Twoje słowa, piszesz ze od 19 lat z jednym facetem, a ze znasz innych, to co? zdradzałaś czy bawiłaś się z równolatkami od 14 w dol? Po drugie nic o mnie nie wiesz, nie wiesz czy mam jakieś doświadczenia, a piszesz jakbyśmy razem znali się kupę lat :) napisałaś, masz do tego prawo i szanuje Twoje zdanie, ale jeśli chcesz wypowiedzieć się mądrze, najpierw pomyśl :) życzę Tobie abyście i 20 lecie obchodzili razem :)
        • Gość: REAL Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.13, 13:54
          Kolego Fajny 77 nic na siłę i wbrew naturze. Najpierw musisz poczuć czyjąś bliskość, innymi słowy zakochać się z wzajemnością a póżnieć brać ze wspólnego życia radości i smutki.
          To tylko u innych w sposób bardzo selektywny, w zależności od własnej sytuacji widzimy wszystko w "różowych kolorach"
          Zycie to nie "je bajka". Wielu żonatych chciałoby być wolnymi bez zobowiązań, bo tak jest łatwiej.
          Na koniec, jeśli pokochasz to będziesz kochał taką jaką jest i życzę Ci ze wzajemnością. Powodzenia.
      • asdfghjkl-5 Re: wciąż szukam ..... :) 01.05.13, 19:03
        Gość portalu: Kasia napisał(a):

" Albo kobietę po przejściach ale dobrze bawić się nie będziesz ." Czyli droga Kasiu wg Ciebie to jest niemożliwe, ale wyobraź sobie, że nam kobietom po przejściach niczego nie brakuje i też chyba coś się należy od życia... Widzisz ja jestem 28 letnią wdową i nie wyobrażam sobie ,że będę sama do końca życia, Tobie się w życiu lepiej udało bo Bóg nie zabrał Ci najukochańszej osoby. Ja osobiście w tej chwili nie myślę o partnerze bo to jeszcze dla mnie za wcześnie... ale nie wiem co będzie za rok, dwa czy jeszcze więcej.... Myślisz, że brak mi może entuzjazmu czy humoru to jesteś w błędzie... I tyle... Szczescia dla Fajnego...
        • Gość: Kasia Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.13, 21:43
          O mnie również nic nie wiecie. Mój obecny mąż wyrwał mnie z piekła w którym się
          wychowywałam , tylko on wie jak pokręcone było moje życie . Słowo kocham cię wypowiedziałam po 4 latach spotykania się. Zdrada to dla mnie słowo które nie wiąże się z seksem ( nie napisałam że zabawiałm się z innymi) Wiem co to znaczy być kimś po przejsciach , nie chodziło mi o rozwody , zdrady ale o zwykłe codzienne życie. Dlaczego pisałam o nastolatkach
          ponieważ młodzi nadal mają nadzieję na lepsze jutro i wiele optymizmu . Popatrzcie na swoje wypowiedzi , popatrzcie na całe forum ile w nim pesymizmu , złych słów itp. Dla porównania spójrzcie na 2 letnie dziecko jakie zachwycone np. biedronką . Ja tylko o tym piszę . Im jesteśmy starsi tym więcej nam nie wypada , nie wolno . Gdzie w tym szczęście . Ja dowiedziałam się o tym wszystkim dopiero po 20 stce i przy swoich dzieciach . Szkoda że moje słowa wywołały nie takie słowa jak myślałam ale cóż , każdy jest kowalem swego losu . Ja jestem szczęśliwa a wy.....
          • Gość: basia Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.cdma.centertel.pl 02.05.13, 17:04
            może zamiast opowiadać o swoim życiu byle komu idź do psychologa...bo właśnie nie wypada.To nie smaczne czytać o kogoś problemach.
            • Gość: Kasia Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.13, 18:54
              to po co czytasz?!?!
              • Gość: smerfetka Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.13, 19:01
                Bo lubie ;P a szczególnie czytać takie trafne riposty jak np. Elldekora ;-) Moja uwaga tyczyła się tych co tak skwalipie wypisują jakie cechy powinny mieć osoby biorące udział w "castingu" ;P A najlepsze jest to, że wiekszosc tych co majaodwage wziac udzial, tych cech nie posiada i robi sie ciekawie. Dlatego wlasnie sledze tego typu wątki - darmowa rozrywka ;D ;D
                • Gość: smerfetka Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.13, 19:10
                  Oooo, to chyba nie do mnie było ;P Musze byc bardziej na bierząco ;D hehe
                  • Gość: Kasia Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.13, 19:20
                    Nie do ciebie bylo smerfetko lecz do Basi .Sama osobiście dobrze się bawię czytajac niektóre posty , choć jak chcę poprawić sobie humor to czytam pudelka itp. Bardzo pasjonująca lektura polecam
                • Gość: Kasia Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.13, 19:15
                  Trafne spotrzeżenie smerfetko . Nasze czasy : najpierw dobra szkoła pózniej praca, samochód , mieszkanie itp tzn rzeczy martwe następnie kiedy wszyscy naokoło są zajęci to nagle taki ,, fajny77 się budzi i okazuje się , że nawet nie ma do kogo się przytulić . Niestety internet to zły pomysł pozostaje mu zabrać jakąś fajną jakiemuś fajnemu . Wszystko w rodzinie, w końcu możemy się powymieniać jak w Modzie na sukces , zawsze to jakaś odmiana w tym nudnym ciechanowskim życiu.
                • Gość: basia Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.cdma.centertel.pl 02.05.13, 19:27
                  dlatego szanse " fajnego " spadają do zera, swoja drogą ciekawe jak wygląda ten casanova..??powinien wkleić fotkę.
    • Gość: fajowa Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 02.05.13, 19:31
      Ktoś napisał, że 35 lat to za późno? Według mnie to nieprawda!
      To super wiek! To jeszcze młodość, a zarazem dojrzałość (może nie u wszystkich).
      Na potwierdzenie dodam, że ja akurat spełniam podane wymagania, tylko nie łapię się w widełki-
      mam o rok więcej :-). Nie przejmuj się tylko szukaj- mam nadzieję, że znajdziesz!
      • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 02.05.13, 19:36
        rok to nie problem, gorzej byłoby gdyby było 5 latek :))

• Gość: fajowa Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 02.05.13, 20:08
          A czym dla Ciebie jest prawdziwa rodzina?
          • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 02.05.13, 20:41
            prawdziwa rodzina hmmm.... przede wszystkim możliwość porozumiewania się, chęć do życia we dwoje i szereg innych możliwości stworzonych później :))
            • Gość: fajowa Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 02.05.13, 20:54
              Brzmi ciekawie, prosto i życiowo...
              • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 02.05.13, 20:56
                wszystko ma swoje miejsce.... jakieś wizje mam, zbyt wiele jednak myśleć nie mogę, bo się nie uda, dlatego tyle wystarczyć na razie musi :))
                • Gość: Kasia Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.13, 22:24
                  Teraz pogadajcie na żywo !
                  • Gość: fajowa Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 02.05.13, 22:45
                    Wiem, wiem, że jakby co to trzeba stąd spadać na @ :)
                    • Gość: fajowa Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 02.05.13, 23:03
                      Jeszcze jedno pytanie do fajnego: a pozytywnie zakręcony tzn.?
                      • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 02.05.13, 23:10
                        fajowa, po to podałem maila, aby tam, dla zainteresowanych odpowiadać.... nie nalezę do tych, którzy o sobie chcieliby wszystko na forum napisać.....
                        • Gość: fajowa Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 02.05.13, 23:43
                          Nie pytam o wszystko, tylko o to, co już wstępnie napisałeś na forum. Ale ok, rozumiem :)
                          może napiszę...
                          • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 03.05.13, 10:07
                            fajowi i fajni tak mają że rozumieją :))) ups... zaraz mnie tu pojadą ahahaha
                            • Gość: ... Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.13, 10:10
                              Obudziłeś się misiu ?
                            • Gość: f Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 03.05.13, 10:41
                              :-)
    • Gość: gosia Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.dynamic.mm.pl 03.05.13, 20:02
      Bardzo ciekawy wątek rozpocząłeś. Ciekawa jestem tylko czy tak na poważnie szukasz kogoś, czy poprostu zbierasz materiał do jakiejś pracy, tudzież artykułu. Piszesz, że szukasz kogoś z doświadczeniem i nie piszesz nic jak mma wyglądać ta Twoja wymarzona kobieta, a to już jest ewenement w męskim zachowaniu....
      • Gość: ech Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.13, 20:19
        To nie ewenement,to nawet dewiacja:D
      • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 03.05.13, 23:02
        gosia... hmmm zaciekawiłaś mnie tym artykułem :)) szukam na poważnie :)
        • Gość: miej się dobrze Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 03.05.13, 23:53
          gosia nie napisała żadnego artykułu.....zaplątałeś się we własne gatki misiu.Jakoś nie widzę IP tłustym drukiem.Prowokacja!!!Szukaj ''kobity'' na e......ago!!
        • Gość: fajna 67 Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 04.05.13, 01:18
          Co tam.....biorę Cię takim jakim jesteś,ale najpierw muszę się wyspać...DOBRANOC!!!!
          • antygona3 Re: wciąż szukam ..... :) 04.05.13, 09:31
            Wiesz co, fajny? Jeżeli tak intensywnie szukasz i nie znajdujesz, to albo jesteś kompletnym niemotą (są przecież serwisy randkowe, a ty korzystasz z likalnego forum), albo coś z tobą jest nie tak. Na pewno jesteś w pełni hetero?
            • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 04.05.13, 09:46
              antygona.... czytaj ze zrozumieniem.... ktoś spytał czy szukam, inny ktoś zadał inne pytanie, a ja po prostu odpowiadam .... niereinterpretowanie łączy się z niecierpliwością, wiec proponuje spożytkować energie na innych czynnościach :)) a to jak Ty wnioskujesz, to już nie mój problem, ja wiem jak jest, Ty niekoniecznie wiedzieć musisz :)
              • Gość: mamietna Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.tktelekom.pl 04.05.13, 10:05
                Ja moge ciebie wziąść na prube na kilka dni jak sie sprawdzisz to bede twoja jak nie to spadaj. W koncu ja też musze sobie polepszyć w zyciu luszku i tak wogóle
        • Gość: gosia Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.dynamic.mm.pl 04.05.13, 20:39
          Zaciekawiłam?..... A już myślałam, że trafiłam w 10 - kę... A to znowu moja kobieca intuicja mnie zawiodła;-)
    • Gość: Wiosna Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.13, 11:48
      Panie ,, Arusiu ,, proponuje spacerek Łydynią i przewietrzenie rozumku . Po zimie może się panu przydać.
      • Gość: fajowa Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 04.05.13, 12:27
        Kobiety! Jak nie jesteście zainteresowane tym, co fajny napisał na początku to po co drążycie
        na tak niskim poziomie? Ja go nie znam, więc nie mam argumentów, żeby rozwiewać Wasze przypuszczenia, ale jeśli gość jest naprawdę ok to Wy mu w taki sposób poprostu ubliżacie!
        Ja też jestem sama i mimo tego, że nie chce tak żyć wciąż, nie korzystam z serwisów randkowych. I co- powiecie, że coś ze mną nie tak? Z orientacja u mnie jest w porządku, z zainteresowaniem przez nawet sporo młodszych facetów też, więc przestańcie szufladkować ludzi, bo to może boleć. Chyba fajniej się żyje, gdy mówimy sobie coś pozytywnego, a krytykę zostawiamy na stosowne do tego chwile.
      • Gość: Kopciuszek Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.13, 12:32
        Nie rozumiem o co chodzi? Skąd w niektórych wpisach tyle jadu? Może z zazdrości że facet wie czego chce i umie napisać inteligentną ripostę. Co Wam przeszkadza że szuka tej jedynej? Może tak trochę więcej życzliwości dla drugiego człowieka...
        • antygona3 Re: wciąż szukam ..... :) 04.05.13, 13:30
          Ty naprawdę myślisz, że facet wie, czego chce? Mój poprzedni wpis był trochę prowokacyjny, chciałam po prostu zobaczyć, z kim naprawdę mamy do czynienia i jakie facet ma wymagania. A wnioski po przeczytaniu jego odpowiedzi i poprzednich postów? Poszukiwana kobieta musi być inteligentna, ale jednocześnie musi uznawać za dogmaty poglądy swojego Pana. Powinna piastować odpowiedzialne stanowisko i dobrze zarabiać, ale kasę w domu będzie trzymał jej Pan. Musi być dla swojego Pana bardzo tolerancyjna, bo On ma przecież duże potrzeby. W łóżku musi być uległa i spełniać potrzeby swojego Pana. Jest taka kobieta? Jeżeliby była, to przez 35 lat już by ją znalazł.
          • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 04.05.13, 14:41
            antygona złych panów w życiu spotykałaś hahahaha nie lubię w łóżku uległych pań wiec przykro mi, pomimo tego ze w mailu słodzisz a tu jedziesz po "całości" uznaje Cie za kobietę dwulicowa i życzę powodzenia :)
          • Gość: ech Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.13, 21:03
            antygona3,czyli nic nowego nie wymyśliłaś.To,o czym piszesz to norma w przypadku mężczyzn.Każdy z nich widziałby swój związek właśnie tak,jak opisujesz:)
            • Gość: fajowa Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 04.05.13, 22:28
              Myślisz, że każdy mężczyzna tak by chciał? W takim razie nie byłoby już chociażby w naszym rejonie prawdziwych facetów! Aż trudno mi w to uwierzyć! Nie bronię ich jako ogółu, bo często
              występują takie trudne przypadki, ale są też przecież jednostki, które są warte naszego zachodu!
              Trzeba też pamiętać, że niektóre kobiety również nie nadają się do życia we dwoje.
              • antygona3 Re: wciąż szukam ..... :) 05.05.13, 12:52
                Zgadzam się z fajową. Zdarzają się fajni faceci, i to nie tylko przypadki. Jednak fajny77, z tą jego ledwo skrywaną bufonadą, na pewno do nich nie należy.
                • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 05.05.13, 18:26
                  antygona aby mówić o kimś trzeba zacząć od siebie.... :)
                  • Gość: Ciechanowianka Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.matcom.com.pl 05.05.13, 19:26
                    :)
    • Gość: wdr Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.13, 19:50
      Wkurzyłeś już parę kobietek , nie wypowiadaj się już więcej dla własnego dobra
      • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 05.05.13, 19:55
        hahaha a co? płakały do Ciebie wdr?
        • Gość: wdr Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.13, 20:06
          Coraz bardziej się pogrążasz kotku , oby tak dalej.... a latka lecą !
          • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 05.05.13, 20:34
            masz racje, nie ma co prowadzić zbędnych dyskusji, a czy się pogrążam? przecież to tylko i wyłącznie moja sprawa, a watek dotyczy całkowicie czego innego niż co niektórych, którzy swoimi nieszczęściami i niemocą chcieli by tu zabłysnąć i zbesztać, bo akurat maja taki kaprys, także prosiłbym o wypowiedzi w temacie, bądź założenie własnego wątku i tam prowadzenie takich dyskusji. z góry dziękuje :)
            • Gość: odn kotka Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.13, 20:48
              Ktoś pisał o kotku,więc nie odbiegnę od tematu.Może ktoś przygarnie mojego kotka?
              Często wyjeżdżam,muszę go oddać-najchętniej w dobre ręce.Czarny,roczny kocurek(on)..
            • Gość: gosia Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.dynamic.mm.pl 05.05.13, 20:51
              Całkowicie się z Tobą zgadzam fajny77. Mało kto miałby odwagę założyć taki wątek... Krytykować to oczywiście jest komu bo tu w internecie każdy jest anonimowy i może innemu pojechać po całości. Ciekawa jestem ile osób miałoby odwagę stanąć w realu i tak w oczy niby wygarnąć... I tak dla uściślenia - nie wiem kim jest fajny77, ale gratuluję mu odwagi bo Ciechanów jest dość mały i ,,znajomy znajomego,, pewnie będzie wiedział kim on jest....
              • Gość: fajowa Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 05.05.13, 21:17
                A wiecie co Dziewczyny? Ja dziś gadałam z tym fajnym i jak na razie daję mu 4 razy TAK!
                • Gość: see Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 05.05.13, 21:50
                  No to przyklepałaś...a jak dasz 5 to będzie TWÓJ!!!
                  • Gość: fajowa Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 05.05.13, 22:48
                    Ja już go mam - i bez tych czterech! :)
                    • Gość: ... Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.13, 22:51
                      poprawisz sobie humor, jak cie przeleci młodszy
                      • Gość: fajowa Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 05.05.13, 23:12
                        Też tak uważam! Dzięki za jednomyślność!
                      • Gość: see Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 05.05.13, 23:16
                        Poprawi sobie humor jak napisze w internecie,jak pomarzy lub jej się przyśni...na razie tylko rozmawiała,czyli only fonia,a wizja......maszkara!!!
                        • Gość: She Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.matcom.com.pl 05.05.13, 23:20
                          Spotkałaś się z nim, że piszesz, że maszkara? :)
                          • antygona3 Re: wciąż szukam ..... :) 05.05.13, 23:33
                            Wcale nie maszkara, całkiem przystojny facet, tylko charakterek...
                            • Gość: fajowa Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 05.05.13, 23:52
                              Sprostuję jeszcze w dzisiejszym dniu, bo fajny się zdziwi, jak się obudzi, a co niektórzy mogą mieć problem z zaśnięciem- żartowałam! Nie jest mój :)
                            • Gość: tatko Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 06.05.13, 00:01
                              O matko przewiel....na zmień płytę.
                          • Gość: see Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 05.05.13, 23:55
                            Czytaj ze zrozumieniem.....jak nie potrafisz,to nie pchaj się na ''afisz''.Dobranoc,może Ci się przyśni ''fajny 77'' facet bez jaj.
    • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 06.05.13, 19:09
      see wkładałaś rękę ? hmmm to musiały być nie moje spodnie haha
      • Gość: see Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 06.05.13, 19:22
        Chłop bez jaj- dopisz cudzysłów ''bez jaj'' ,a nie trzeba grzebać w gaciach!!
        • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 06.05.13, 19:24
          dobrze "mamo" :)
          • Gość: see Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 06.05.13, 19:30
            Nie jestem twoją ''mamą''......szukaj dalej i podpieraj się swatką ''fajową''.POWODZENIA.
            • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 06.05.13, 19:34
              najgorzej to jak ludzie żyją cudzym życiem i błędnymi domysłami, bo wtedy sobie obrazują coś czego nie ma, ale nie mam zamiaru się rozwodzić nad czyjaś głupota....
              • Gość: see Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 06.05.13, 19:48
                Najgorzej,jak swoje życie ''wrzuca się'' do internetu i żebrze się o to,żeby inni żyli TWOIM życiem.Obrazuj sobie co chcesz i żyj w tych obrazach.Nie mam zamiaru rozwodzić się nad Twoją głupotą.
                • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 06.05.13, 19:53
                  ale to przecież moje życie, czemu się w nie wtrącasz? tak czy inaczej tez tu tkwisz, wiec głupota się dzielimy....
                  • Gość: see Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 06.05.13, 20:19
                    Oczywiście Twoje życie,ale wrzucone do ''szaletu publicznego'' i każdemu,przez to, pozwalasz się w nie wtrącać.Wątek założyłeś Ty, więc nie próbuj głupotą obciążać mnie,ani kogoś innego.
                    Ps. Tkwię bo lubię.........zabronisz????
    • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 07.05.13, 22:09
      zszedłem już na drugą stronę... nieeeeeeeedobrze hahaha :))
      • Gość: see Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 11.05.13, 20:39
        Nie dobrze,ale bez hahaha......... bo ''hahamy'' się z Ciebie,poderwij sam 4 litery,albo coś więcej.
        Pozdrawiam i życzę powodzenia.....może na Mazurach wśród kormoranów?????
        • Gość: wesolutka Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.13, 21:41
          burak-burakowi-burakiem :)
          pytanie tylko czy cukrowy czy pastewny, zdecydowanie pastewny i pospolity jak jego komentarz żenua czasem lepiej wstrzymać się od komentarza i nic nie pisać. A fajny77 jak najbardziej fajny :) i na koniec pytanie co robią tutaj osoby niezainteresowane??
        • Gość: Cora Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.matcom.com.pl 11.05.13, 21:44
          Rozmawiałam z tym Panem i mogę stwierdzić, iż jest poj****y. Nie dziwne, że rozwodnik.
          • Gość: ciekawa Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.13, 21:46
            na jakiej podstawie tak piszesz???
          • Gość: smerfetka Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 13:41
            Rozmawiałaś i okazał się nie być taki "fajny"....? To po co nadal śledzisz jego wątek na forum?? Nie szkoda Ci czasu?? Czy może jesteś taką matką miłosierdzia, że chcesz ostrzec inne kobiety ? ;-) - wątpie... O Tobie też być może kiedyś ktoś powiedział bądź jeszcze powie, ze jestes poje**na ale może niekoniecznie bedzie się tym chwalil....
            • Gość: obiektywnie Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 18:18
              Boli Cię,że ktoś ma odmienne zdanie niż Ty?Gdyby był taki fajny za jakiego się ma,nie szukałby wrażeń na forum.Widocznie ma jakieś braki:/
              • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 12.05.13, 19:08
                hmmmm dziękuje za wpisy, te mile i te prowokacyjne - niemile, aczkolwiek dla niemiłych pasjonujące :))) śmiało, wyżyjcie się, napiszcie więcej, pogryźcie klawiaturę :))) przecież i tak zachowacie anonimowość :)))

• Gość: ffiolka Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.205.16.227.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.05.13, 20:17
                  Każdy sposób szukania bliskiej osoby jest dobry, ważne aby zakończył się sukcesem :)
                  Niestety zawsze znajdą się osoby, które będę się czepiały, no cóż mają prawo, mamy wolność słowa :) a że aby słowo napisać, wystarczy znać literki :) myśleć już nie trzeba :)
                  Łatwo ocenia się innych ludzi, inne sytuacje ...
                  czasami trzeba ocenić siebie
                  ffajny77 powodzenia
                • Gość: see Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 12.05.13, 21:36
                  Ciebie to podnieca......?????.....!!!!!!Sado macho w wydaniu internetowym.
                  • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 12.05.13, 22:20
                    see znajdź sobie proszę inny wątek i tam się wyżywaj za swoje niepowodzenia.... :))) pewnie nie dotrze bo "ten typ tak ma" :))))))))))
                    • Gość: gość Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 19.05.13, 15:17
                      Witaj fajny! Ciekawa jestem czy ogłoszenie odniosło oczekiwany skutek?
                      Jeśli tak, to podziel się wieścią ku radości życzliwych Ci osób :)
                      • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 24.05.13, 00:18
                        skutek na pewno odniosło, co widać po wpisać, choć w połowie to moje, a wiec polowa innych :))

co do reszty Twojego pytania, jest ktoś, ktoś kto tutaj tez watek założył(a) ale nie ma tak lekko, trzeba popracować.... ważne ze umie rozmawiać a to już polowa sukcesu :))
                        • Gość: iza Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.13, 08:34
                          Ja też szukam i szukam i nic,to znaczy teraz to się nawet nie staram za bardzo,bo jak się człowiek (to znaczy kobieta:)) stara to jeszcze gorzej. Wymagań wielkich nie mam :) chciałabym żeby potrafił kochać bo to sztuka ogromna i był szczery ,ale to pewnie graniczy z cudem:). Tobie Fajny życzę powodzenia :)
                          • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 25.05.13, 01:30
                            iza..... więcej pozytywności, bo jeśli piszesz ze szczerość graniczy z cudem to znakiem tego, ze przypadki złe spotykałaś, głowa do góry, bo wszystkich facetów wokół siebie na pewno nie poznałaś, a najczęściej bywa tak, ze patrzysz, za tymi, gdzie cuda graniczą z możliwościami, a obok Ciebie jest ktoś, kogo nie zauważasz, a spełniałby kryteria..... "mądremu po szkodzie"
                        • Gość: gość Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 24.05.13, 22:36
                          Dzięki za odp. Jeśli widzisz, że warto to pracuj wytrwale i mam nadzieje, że druga połowa też Wam zagra :) !
                          • Gość: iza Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.30.37.215.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.05.13, 10:28
                            :))) to bardzo fajne Fajny co napisałeś.Może desperacko szukam na siłę?Samotność to moja siostra i pewnie zostaniemy już tak na zawsze blisko siebie. Mówią że jestem fajną kumpelą,koleżanką,przyjaciółką ,psiapsiółką:) ale nigdy że jestem fajną kobietą. Może nie jestem?sama już nie wiem czemu tak jest.Mam dziś gorszy dzień,taki depresyjny jakby:(a ta moja siostra jest taka małomówna niestety. przyłączam się do Twojego apelu:) tez nadal szukam.........
                      • Gość: Kate Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.13, 17:51
                        Panie fajny wróć do mamusi. Nie wiem czego cię ta mamusia uczyła , że jesteś najpiękniejszy ,najmądrzejszy . Kutas z ciebie i tyle . Mam nadzieje , że nie znajdzie się żadna kobietka dla Ciebie . W ostateczności o swojej selekcji będziesz mógł poopowiadać w domu starców . Staruszkowie będą mieli się z czego śmiać . Wypłacz się mamusi , powiedz że kobiety to s...i i żadna takiego wspaniałego faceta nie chce . Dr Ferenc ma wolne terminy we wrześniu
                      • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 04.08.13, 03:30
                        ten "dym" tu musiał zadziałać :))) dziękuję dymowczynie :))) znalazłem.... nie na chwile ;)))
                    • Gość: see Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 25.05.13, 18:33
                      Masz rację,ale czy można to nazwać niepowodzeniem,że szukam wczorajszego dnia!!
                      • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 06.06.13, 23:36
                        no i fiasko...... chyba ze mną coś nie tego.... bądź wciąż za wysoka poprzeczkę mam.....
                        • Gość: w. Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.13, 18:59
                          z Tobą jak najbardziej wszystko w porządku :))
                          a poprzeczka musi być wysoka, może potrzebna tyczka...
                          pozdrawiam i powodzenia
                          • Gość: mała Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.13, 19:07
                            ja też jestem samotna a taka piękna pogoda na spacerki :) ileż ja bym dała żeby spotkać pokrewną duszę ,romantyczną duszę.........piękną duszę :)
                        • Gość: ? Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 10.06.13, 13:57
                          O kurcze, szkoda. A już myslałam, że tym razem uda się. Jesteś jeszcze młody, więc masz jeszcze sporo czasu na szukanie. Nie chcę Cie urazić, ale może warto częściej brać pod uwagę
                          kompromisy, bo w naszym wieku prawie każdy ma już jakiś tam swój świat i szkoda go burzyć.
                          A jak ludzie są mądrzy to ja przynajmniej wierzę, że uda się czerpać szczęście i z tego, co każdy
                          sam ma, jak również z tego, co można stworzyć razem. Oczywiście nic na siłę :)
                          • antygona3 Re: wciąż szukam ..... :) 26.07.13, 18:23
                            I jak, znalazłeś? Bo jak nie to jestem chwilowo wolna
                • antygona3 Re: wciąż szukam ..... :) 31.07.13, 07:33
                  Tak samo, jak i ty, fajny77
                  • antygona3 Re: wciąż szukam ..... :) 31.07.13, 07:35
                    chodzi oczywiście o anonimowość
    • Gość: mikus_27 Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.13, 18:54
      i jak? masz jakiś odzew ?
      • antygona3 Re: wciąż szukam ..... :) 26.07.13, 21:31
        ciekawość to pierwszy stopień do piekła.
        • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 27.07.13, 00:16
          niestety, jestem tak wybredny i trudny hahahaha ze jestem sam ;)

antygona3 nie jestem desperatem, zatem dziękuje za zainteresowanie ;)
          • Gość: Trzeżwy Gość Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.13, 05:22
            Kochani wydaje mi się że nie tędy droga. Szukanie na siłę powoduje ciągłe napięcia związane z określonymi oczekiwaniami. Z moich doświadczeń wynika że ma to skutek niszczący. Bliskie mi jest postępowanie wzmacniające mnie ,budujące mocne ,dobre cechy osobowości które pozwolą wartościowej kobiecie czuć się ze mną bezpiecznie. Swoją osobowość jak i wygląd fizyczny można zmienić do tego stopnia że będę akceptowany przez większość kobiet. Jeśli wyniki mojej pracy nad sobą będą więcej niż przeciętne to nie będę musiał niczego szukać, wręcz odwrotnie będę poszukiwany. A wtedy zmienia się moja pozycja . Jeżeli prcowałem nad sobą uczciwie to już wiem że nie upoważnia mnie to do patrzenia na poszukujące z góry , a raczej stwarza nowe możliwości dalszej pracy nad sobą w pokorze czyli w prawdzie. Polecam ten sposób na życie jako sprawdzony , w moim przypadku pozwolił on na zbudowanie szczęśliwego, długotrwałego związku w którym znajduję zaspokojenie większości moich potrzeb. Nie przestałem pracować nad sobą , rozwijać się , uczyć się pokory i mam nadzieję że będzie tak do końca moich dni . Nie wyobrażam sobie dnia w który powiem zrobiłem ze sobą już wszystko , lepiej już nie można. Słowo lepiej wstawiłem w miejsce więcej ....to działa. Powodzenia.
            • Gość: fajna 67 Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 27.07.13, 22:16
              Miałeś ''dyżur''-pisać bladym świtem,jakie samozaparcie trzeba mieć...............antygona3 dostała KOSZA!!!
              • antygona3 Re: wciąż szukam ..... :) 28.07.13, 08:52
                fajny77. jestem niepocieszona. Ale nie wiesz,tracisz
                • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 28.07.13, 20:29
                  antygona3 to Ty głosiłaś że charakter mam do bani, a teraz propozycje składasz, podsuwasz podpowiedzi o Twoim stanie "wolnym"? rozumiem ze głosisz zatem teorie... "z braku laku i kit dobry" ;)
            • Gość: >k< Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.cdma.centertel.pl 28.07.13, 17:23
              Do trzeźwego gościa - pięknie napisane, człowiek może dużo dobrego z siebie wykrzesać jeśli tylko chce ale wymaga tego samego od drugiej strony...to taka niepisana zasada wzajemności
              • Gość: f Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 29.07.13, 14:40
                Antygona3 odpuść sobie, bo tracisz godność. Widzisz przecież, że facet Cię nie chce.
                Nie załamuj się, bo nie jesteś sama- mnie też nie chciał:) Przełknij to i zmień kierunek, bo szkoda czasu. Powodzenia!
                • Gość: ???? Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.13, 21:07
                  a kto powiedział że nie możemy się w końcu spotkać??
                  a kto powiedział że nie to nie, a może czasem warto zmienić zdanie???
                  warto bo warto, nie warto to wiadomo że warto było żeby wiedzieć że nie warto było...
                  ....
                  • Gość: Kate Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.13, 21:56
                    Fajny 77 tak właśnie będziesz szukał do usranej śmierci . Ta twoja wybredność doprowadzi do tego że nikt na starość nie poda ci szklanki wody , umrzesz w samotności . Wtedy właśnie przypomnij sobie jakie bzdury wypisywałeś na tym forum od razu ci będzie lepiej nieprawdaż ? Pomyśl trochę za nim będzie za póżno
                    • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 29.07.13, 22:01
                      być z kimś aby być? umrę sam........
                      • Gość: fajna67 Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 29.07.13, 22:44
                        Zanim umrzesz może KOMUŚ podasz tę szklankę wody.....???
                        • Gość: lucy Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.13, 08:51
                          Fajny szukaj warto :) jest tyle fajnych samotnych kobiet wokół :) nic na siłę ,ale porozglądaj się .Charakter masz interesujący :) sposób wypisania(wysławiania) też, fajny Fajny na miarę naszych zwariowanych czasów :) zadziorny ,inteligentny ,bystry :) gęba się śmieje,pozdrawiam.
    • Gość: Kaśka Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.13, 11:24
      Znalazłeś?
    • Gość: Asia Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.13, 11:58
      Chyba jestes za bardzo wymagajacy skoro szukasz i szukasz...
      • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 30.07.13, 22:57
        Asia jestem facetem, który wie czego chce i wie, kogo NIE szuka, wciąż mam wybór i wciąż próbuje(nie mylić z wyborem ludzi), nie będę z kimś aby być, bo sroce z pod ogona nie wypadłem.... w każdym razie, spróbowałem i tutaj swoich "sil", moje to życie, wiec ja nim zarządzam i pomimo negatywnych wpisów, nadal będę robił po swojemu, bo ja osobiście nikomu do "gara" nie zaglądam. Negatywy wydaje mi się wypływają z zaborczości, zazdrości.... jak to się mówi "kozak w necie-cienias w świecie", dlatego ludzie wola negować to, czego sami chcieliby spróbować, najzwyczajniej w świecie się boja, siedząc w kącie....

• Gość: to tylko ja Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.204.109.44.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.07.13, 05:31
          może spotkasz mnie? :) zwrócisz na mnie uwagę w końcu? wyobrażam sobie czytając Twoje wpisy że natknę się na Ciebie np. w sklepie,na bazarku ,w parku ..... i rozpoznam Cię że to Ty , a przecież to graniczy z cudem. Wielokrotnie siedząc na ławce obserwuje ludzi i myślę sobie czy już się mijaliśmy ,czy właśnie jedziesz na rowerze ,lub siedzisz na ławce czytając książkę. Tylko się ze mnie nie śmiej :) taka już jestem niepoprawna :)odzywaj się na forum częściej proszę,to jedyna forma pod jaką Cię spotykam a i tęsknię czasem no i się zdecydowałam na to wyznanie :) :) :)jakby nareszcie :)
          • Gość: .. Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.146.175.170.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.07.13, 05:59
            desperacko cokolwiek.. ale powodzenia
          • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 31.07.13, 07:09
            to tylko ja... wiem... przeznaczenie ;) zatem szczerze powiem, ze z wymienionych miejsc i możliwości, spotykać będziemy się mogli tylko tutaj ;)
          • Gość: ... Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.13, 09:24
            Miałam wątpliwą przyjemność rozmawiać z tym Panem... Na początku był miły sympatyczny, a kiedy w trakcie rozmowy przez tel zaczął piep**ć prawdziwe głupoty (jak na faceta z pewnym bagażem doświadczeń), powiedziałam wprost co myśle o jego nastawieniu, obraził się wielce ;) Co najlepsze napisał do mnie pare "miłych" meili, poprostu mnie wnich obrażając, gdy dostał moją dosadną odpowiedz, zaatakowal znowu i chyba juz nie mogac czytac prawdy o sobie, zablokował mnie ;-)
            I na koniec: Tyle poszukiwań i żeby nadal jeden "wspaniały" meżczyzna nie znalazl tego czego szuka wśród tylu kobiet ??? Ja już ten powód znam, reszta Pań o ile nadal bedzie zainteresowana i niezdesperowana, pewnie tez sie dowie ;)) ŚWIR - tyle w temacie ;)
            • Gość: Kate Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.13, 09:52
              Oj niefajnie panie ,, fajny ,, a nawet powiedziałabym że bardzo brzydko :(
              • Gość: miśka Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.13, 11:47
                ja pierniczę to dopiero cudak!!!! nie fajny masakra!!!!! juz lepiej nic nie pisz bo i tak to będzie wielkie gów...o
                • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 31.07.13, 14:59
                  wiedziałem, ze swoim wcześniejszym wpisem tutaj wzbudzę kontrowersje haha i chyba miałem to w zamierzeniu, a Wy Panie, którym podziękowałem, trzymajcie się solidarnością jajników ;) dla uściślenia, przypomnę kogo nie szukam.... nie szukam Pań z mężami, bo moje łóżko nie pomieści trójki dorosłych, nie szukam Pań z wielkim stanem majątkowym - drogie Panie nie jestem na sprzedaż, nie szukam również Pań, które ciągle tylko maja dąsy i pląsy, od tych dąsów, nie poszukuje pesymistek, które uważają, że nie chce im się żyć, nie szukam też podróżniczek za moje pieniążki, bo im się pracować nie chce, będąc z dziećmi na utrzymaniu ;) i nie szukam tych, które nie chcą spotkań, a tylko rozmowy wirtualne wchodzą w grę.... drogie panie, zatem jestem cudakiem, świrem itd i tego się trzymajcie, bo czuje ze w innych widzicie samo zło, a w sobie tylko piękność i mądrość... a że facet Wam Paniom podziękował za "udział w selekcji" to wymyślacie bzdurki, aby tylko się wyżyć ;) brawo dla Was mile i YYnteligentne Panie :)))
                  • Gość: :) Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.13, 15:26
                    chyba miałes w zamierzeniu? hahahahahahahaha aleś mnie chłopie ubawił:) bajarzu netowy,lovelasku z koziej łaski hahahahahahahaha wirtualny casanowo niskich lotów! kobietki olejcie to dziwadło co tu więcej pisać , frustrata hahahahahahaha szukaj szukaj hahahahaha zakładaj następny post hahahahahahaha czad!
                  • Gość: ... Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.13, 16:30
                    Człowieku... załosny jesteś i tyle... Przeprowadzasz "selekcje" jakbyś był nie wiadomo kim a tak naprawde jesteś wielkie NIC ;-) I jak Ty tak dziekujesz za udział w tej swojej selekcji, tzn. obrażając w meilach bo nie potrafisz przyjac słów krytyki to już nic wiecej nie trzeba dodawać....
                    • Gość: ... Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.13, 16:36
                      I jeszcze jedno, baaardzo żaluje, że wykasowalam te meile "z podziekowaniami za udzial w selekcji" bo wystarczylo by wstawic tu ich tresc i już byś mógl zakladać nowy wątek, bo zadna normalna i myslaca kobieta nie miala by ochoty na blizsze poznanie ;-)
                      • Gość: handlar-ka Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 31.07.13, 19:28
                        Ja nie skasowałam w myśl zasady ''wszystko jest na sprzedaż''.....
                      • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 31.07.13, 19:31
                        raz piszesz, jako facet drugi jako kobieta hahahaha zdecyduj sie :) Wykasowałaś? a to Ci pech, ja tam je posiadam, zarówno swoje jak i Twoje ;) pisząc selekcja użyłem wyrazu w cudzysłowowy, bo ktoś kto czyta ze zrozumieniem i uśmiechem nie spina się tak jak Ty ;) wiem, wiem.... tłumaczyłaś ze to Ty facetów na pstrykniecie masz i jeśli się nie podporządkowują to "pstryk"..... zastanawiam się, skąd te zarzuty, skoro pierwszym razem podziękowałem Tobie i jak piszesz zrobiłem to w chamski sposób tak? to czemu drugi raz napisałaś do mnie, zaczepiając mnie najpierw tutaj, a potem podając nr tel? trochę nie trzyma się kupy ta cala Twoja opowieść, ale oki, niech będzie tak po Twojemu, masz już na obecna chwile tutaj sprzymierzeńców nawet z własnego IP :)))))))))))
                        • antygona3 Re: wciąż szukam ..... :) 31.07.13, 19:38
                          fajny, a skąd znasz jej IP? Jest tylko początek i nazwa sieci... W upc np. (skąd nadaję) jest w Ciechanowie ponad 1000 łączy
                          • antygona3 Re: wciąż szukam ..... :) 31.07.13, 19:40
                            Poza tym gość, kate i handlarka nadają z różnych sieci
                        • Gość: to tylko ja Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.180.131.150.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.07.13, 19:38
                          No to się narobiło ;) czyżby mała nagonka pod postacią niepocieszonej niewiasty ?:) oj niegrzeczny niegrzeczny ;P
                          • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 31.07.13, 19:54
                            no to się ruszyło ;) handlar-ka handluj, w końcu z czegoś trzeba żyć ;) Kate jeśli już to czepiaj się mnie oki? moim bliskich słowem nie poruszaj, no chyba ze resztki kultury już sprzedałaś to wtedy zrozumiem....
                            • Gość: Kate Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.13, 20:14
                              Ktoś cię tak musiał wychować nieprawdaż ? Zwykle przykład bierzemy z rodziców . Tatuś tak samo wybierał mamusię , czy może traktował ją jak zło konieczne , mebel . Ktoś przecież musiał nauczyć cię braku szacunku . Sypiesz przysłowiami a znasz to ,, Czym skorupka za młodu nasiąknie....
                              • Gość: Kate Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.13, 20:18
                                Macho nie jesteś to może chociaż metroseksualny????
                            • Gość: hanlar-ka Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 31.07.13, 20:36
                              No,w końcu wlazłeś na GRABIE..............
                              • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 31.07.13, 20:45
                                Kate oceniasz po literach na forum? hmmm brawo ;) o tym co pisze nie znam, ale widzę ze Ty doskonale znasz :))))))
                                • Gość: handlar-ka Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 31.07.13, 21:04
                                  Straciłeś ''rezon''..........o tym co pisze,nie znam(.......).Brawo fajny77............przefajniłeś!!!!
                                • Gość: to tylko ja Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.31.24.152.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.07.13, 21:07
                                  dajcie sobie już spokój ,szkoda czasu na takie tam...... nikt nikogo do niczego tu nie zmusza,każdy ma prawo do ,,być albo nie być .. z kimś tam :) a pranie rzeczy na forum w jakiś sposób ( i na swój sposób) jest nieeleganckie . Dziewczyny szukajcie swojego Fajnego skoro ten jest nie w waszym guście a Ty Fajny no cóż ,nie będę się powtarzać. postaram się już tu nie zaglądać :) dobranoc :*
                                  • Gość: handlar-ka Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 31.07.13, 21:36
                                    Noooooooooooooo,brawo!!!!
                                  • Gość: gość....... Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 31.07.13, 21:55
                                    Jutro o 5,32 czekam..................
                        • Gość: ... Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.13, 08:33
                          Co ty pierd......sz?? Jakie podporządkowanie, nigdy nie uzylam takich slow, moze ci sie rozmówczynie pomylily, tyle ich bylo... Nie bawie sie w podszywanie pod inne nicki, sam sobie zapracowales na taka "popularnosc" ;)
                          "Kate", bardzo mi sie podobał Twoj wcześniejszy post ;P Lepiej bym tego nie ujeła ;) Jakbym byla innej orientacji zaprosilabym Cie na randke bo musisz byc bardzo fajna dziewczyną ;-))
                          Pozdrawiam.
                          • Gość: Kate Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.13, 09:39
                            Dziękuję i życzę miłego dnia ( zapowiada się cieplutko ) :)
                            • Gość: :) Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.13, 09:57
                              lepiej jak się jednoczą jajniki niż niedomagające penisy wypisujące bzdury hahahahahaha idę się opalać toples:) bajo
                          • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 01.08.13, 12:25
                            podobno używanie przekleństw to bezsilność w działaniu ;)
                            nie pomyliłem nikogo, bo Ty pobiłaś wszystkie na głowę swoim zachowaniem, a teraz chcesz umiejętnie odwrócić kota ogonem.... rzeczywiście.... forum to nie miejsce do słownych utarczek.... gdzie Cie zablokowałem to zablokowałem, ale telefonu nie mam możliwości zablokować, wiec jeśli masz jakiś problem to zapraszam
                            ... to byłoby na tyle z mojego "występowania" tutaj.... mam maila, osoby, które chcą mi dopiec zapraszam tam ;) będzie mi milo hahaha
                            pozdrowienia dla odwiedzających ;)
                            • Gość: f Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 01.08.13, 23:24
                              To się narobiło! Pozwolę sobie na zakończenie tego wątku (mam nadzieję, że fajnemu to nie przeszkodzi) dorzucić coś dla kobiet w temacie. Szczerze polecam Wam lekturę książki Eugenii
                              Herzyk "Nałogowa miłość". To nie aluzja do tych, którym zaczęło może trochę zależeć na znajomości. Jest tu napisane, że wiele kobiet w dążeniu do miłości przypomina ćmy, których żywot kończy się w ogniu świecy. Ćmy jednak, gnane instynktem, lecą na oślep do każdego światła. W przeciwieństwie do nich, kobiety podążające za światłem miłości mogą nauczyć się
                              odróżniać prawdziwe uczucie, dające radość, spełnienie i wolność, od jego substytutów, które na pozór wyglądają tak samo, ale grożą nadpaleniem skrzydeł.
                              Mnie nie miał kto nauczyć miłości - nie miałam prawdziwego domu, a w związku z tym żadnych wzorców. Uczę się jej sama, często na własnych błędach. Gdybym tę książkę
                              (właśnie TĘ wśród wielu innych) przeczytała wcześniej to na pewno uniknęłabym kilku cierpień.
                              Myślę, że Wam też by ona pomogła chociażby w nietraceniu energii na powyższe wpisy. Pozdrawiam Was i życzę prawdziwego szczęścia! :)
                            • Gość: Gosia Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.dynamic.mm.pl 21.08.13, 19:18
                              Przesledzilam dzis wpisy.... Poprostu masakra... Wkurza mnie cholernie ta bezsensowna pisanina i krytyka kogoś, kogo tak naprawdę się nie zna... Ale gdzieś trzeba ulać żółci i najlepiej zrobić to anonimowo i anonimowo kogoś poobrażać. A Ty Fajny jesteś naprawde fajny i szkoda że jestem taka mało odważna żeby się do Ciebie odezwać......
                              • Gość: pestka Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 24.08.13, 21:15
                                Fajny!! fajny temat zacząłeś wiosną.........a teraz choć już '' Mimozami jesień się zaczyna'' a TY ciągle JESTEŚ...........i bądź jak najdłużej.
                                • Gość: oj tam Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.13, 11:07
                                  facet jak facet.. pierdzi.. skarpetki mu capia, deski nie opuszcza w klozecie.. czym tu sie jarac?
                                  • Gość: e tam Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.matcom.com.pl 25.08.13, 18:13
                                    Normalny facet, któremu nic nie brakuje nie ogłaszał by się na byle jakim forum, tylko wyszedłby do ludzi. Na forum kobiety nie poznasz. Prawdopodobnie, albo masz coś nie tak z charakterem, że żadna Cię nie chce albo masz wygląd diabła. Albo to i to. Idź do pubu, zapisz się do jakiegoś kółka zainteresowań, idź na koncert lub na pielgrzymkę. Zajrzyj też na portale randkowe, gdzie kobiety się ogłaszają.

Pozdrawiam
                                    • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 26.08.13, 16:17
                                      e tam... utwierdzaj siebie nadal w jakimkolwiek przekonaniu, a ja będę się utwierdzał w swoim.... moje to życie i moja to sprawa ;) o rady nie prosiłem, a temat dotyczy "poszukiwań" a nie "chce rady jak znaleźć".... ogólnikowe ocenianie ludzi bo "ktoś kogo znam taki jest" jest proste albo inaczej.... "ciechanowskie" ;))

Gosia... niestety ja na głowie nie stanę, albo się odważysz, albo wciąż będziesz siedzieć w "kąciku", wybór i chęci, zależą od Ciebie ;)
                                      • Gość: pestka Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 27.08.13, 21:47
                                        A ja z uporem maniaka stwierdzam,że MIMOZAMI jesień się zaczyna i chciałabym brodzić po śniegu,w mrozie nawet na saniach ale z Tobą.....tak wirtualnie.
                                        • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 30.08.13, 09:21
                                          ja bym zdecydowanie wolał realnie ;)
                                          • Gość: pestka Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 03.09.13, 23:06
                                            No wiesz tez mam ''7'' w dacie ale wolę wirtualnie......bo moderator trzyma łapę.
                                            • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 03.09.13, 23:53
                                              pestka..... ja chyba zbytnio nie wiem co Ty chcesz wirtualnego a co nie i co ma liczba "7" i moderator, razem bądź osobno wspólnego........
                                              • Gość: pestka Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 04.09.13, 00:08
                                                Coś moderator ma wspólnego, ponieważ mój wcześniejszy wpis usunął a dotyczył zimy.....a ''7'' mamy obydwoje w dacie urodzenia ale dzielą nas lata świetlne może niekoniecznie MENTALNE.Pozdrawiam!!
                                                • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 04.09.13, 01:19
                                                  na pewno niekoniecznie mentalnie, bo ja już na początku wyraźnie dałem do zrozumienia ze wirtualny nie jestem, poszukuje pani realnej.......... wiec to chyba proste, mail jest na początku - ale to wiesz......... wydaje mi się ze pomimo tego wszystkiego, wiem Pani Pestko..... kim jesteś..... ale pozostawie to już dla siebie, również pozdrawiam
                                                  • Gość: fajna87 Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.13, 18:03
                                                    co powiesz na randkę w ciemno???
                                                  • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 07.09.13, 22:04
                                                    jeśli pasujesz do opisu, który zamieściłem na początku wątku to czemu nie ;)
                                                  • Gość: smerfetka Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.13, 11:43
                                                    ..."jeśli pasujesz do opisu..." k***a jaki ty żałosny jesteś ;D ;D A już myslalam, że znalazles amatorkę kwaśnych jabłek a ty nadal dręczysz te biedne, niczego nieświadome kobiety ;)
                                                  • Gość: fajna87 Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.devs.futuro.pl 08.09.13, 15:23
                                                    w takim razie co proponujesz??
                                                    jeżeli chodzi o mnie proponuję piknik za miastem (korzystając z ostatnich słonecznych dni :) )
                                                  • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 08.09.13, 16:14
                                                    fajna87 podałem maila, zapraszam

smerfetka nie mierz proszę własną miarą ;)
                                                  • Gość: pestka Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.play-internet.pl 11.09.13, 20:36
                                                    A skrzynka Ci się nie ''zapchała''...........do zimy!!!!
                                                  • fajny77 Re: wciąż szukam ..... :) 12.09.13, 00:57
                                                    spokojna Twoja..... nie zapchała się ;)
                                                  • Gość: pestka Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.elartnet.pl 06.11.13, 01:36
                                                    Odezwę się jak będą zawieje i zamiecie,bo teraz mam ''wykopki''Pozdrawiam.Pestka
                                                  • Gość: :) Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.13, 13:35
                                                    Zapadła cisza ... ciekawe jaki powód jest jej :)
                                                  • Gość: gość Re: wciąż szukam ..... :) IP: *.elartnet.pl 26.09.13, 19:38
                                                    Znalazł.....?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka