Dodaj do ulubionych

potrącony piesek staszica

06.09.13, 08:57
dzisiaj, kilka minut po 8.00 rano został potrącony piesek na ul. Staszica.
Kierowca, który potracił miał OBOWIĄZEK zgłosić to na policję lub do straży miejskiej (pod groźbą kary lub nawet aresztu !) - kierowca uciekł ! ! ! (nie napiszę co bym mu / jej zrobiła)
Pieskiem przez chwilę zaopiekowała się pewna pani - ściągnęła z ulicy na chodnik. Dzwoniliśmy do straży miejskiej. Ktoś wie co z tym pieskiem się dzieje ???

Obserwuj wątek
    • 3alfa.alfa Re: potrącony piesek staszica 06.09.13, 09:53
      kasienkat napisała:

(pod groźbą kary lub nawet aresztu !)

Czy to nie powinno raczej dotyczyć właściciela, który wypuścił psa na ulicę bez kagańca i bez smyczy? A jakby pies pogryzł jakieś dziecko, bo to że biegają za rowerzystami jest na porządku dziennym.
      • aenka31 Re: potrącony piesek staszica 20.01.14, 17:49
        3alfa.alfa napisała:

> kasienkat napisała:
        >
        > (pod groźbą kary lub nawet aresztu !)
        >
        > Czy to nie powinno raczej dotyczyć właściciela, który wypuścił psa na ulicę bez
        > kagańca i bez smyczy? A jakby pies pogryzł jakieś dziecko, bo to że biegają za
        > rowerzystami jest na porządku dziennym.

I to jest wlasnie wrazliwosc ludzka... Brak slow
        • nomado Re: potrącony piesek staszica 21.01.14, 10:58
          i głupota ludzka, kiedy odkopuje się tematy sprzed 4,5 miesięcy .... co wprowadza ludzi w błąd.
          • aenka31 Re: potrącony piesek staszica 22.01.14, 11:05
            Biedny Ty, przeczytales kilka linijek tekstu nadaremno i nikt Ci tego czasu juz nie zwroci.. Naprawde przejelam sie. Miej pretensje do siebie, ze zabaklo Ci spostrzegawczosci co do dat, a komentowac bede to co chce i to co mnie rusza.
            • nomado Re: potrącony piesek staszica 22.01.14, 12:10
              Bardzo doceniam Twoje przejęcie mą osobą. Jest mi bardzo z tego powodu przyjemnie, ale nie musisz się aż tak przejmować. Tu akurat spostrzegawczość mnie nie zawiodła i przed przeczytaniem któregokolwiek z postów, zerknąłem na daty - to bardzo proste - spróbuj czasem, społeczeństwo na tym skorzysta i wszyscy będą zadowoleni.
              PS: mam nadzieję że w przyszłości również spostrzegawczość nie zawiedzie mnie, kiedy to przyjdzie Ci do głowy skomentować znów coś co "Cię rusza" - nie chce tego ani czytać, ani oglądać.

Pozdrawiam.
              • aenka31 Re: potrącony piesek staszica 22.01.14, 12:24
                No i dobrze, omijajmy sie szerokim lukiem dla dobrych nastrojow nas obojga.
                Nie zamierzam korzystac z internetu pod zasady savoir vivre , ktore ktos sobie wymysla i mi narzuca. w ramach buntu POZEGNAM SIE Z WLACZONYM CAPS LOCKIEM ;)
                • nomado Re: potrącony piesek staszica 22.01.14, 21:05
                  lubię to :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka