Dodaj do ulubionych

głosowanie

10.10.14, 21:19
Hej , od niedawna mieszkam w powiecie Piaseczyńskim i nie do końca wiem jakich mamy kandydatów na burmistrza , do Sejmoków i jak ogólnie przedstawia się sytuacja Partii Politycznych : PO , PiS czy społeczność stawia bardziej na samorządowców jak Mazowiecka Wspólnota Samorządowa ?
Będę bardzo wdzięczna za podpowiedz :) jak macie ciekawych kandydatów poproszę o linki do programów wyborczych .
Obserwuj wątek
    • xsgs Re: głosowanie 15.10.14, 23:15
      Jako swoiste curiosum polecam Rycerzy n-tej RP walczących z potworem Gender (siedzą na różnych kanapach politycznych w gminie i powiecie)
    • kasandramajk_30 Re: głosowanie 20.10.14, 22:30
      @aniela tu masz samorządowców z MW: wswm.home.pl/kreator/data/documents/Program=20wyborczy=20MWS=20v.3=20=281=29.pdf Wiem od moich dziadków, którzy mieszkają w Piasecznie, że warci zaufania. Ja sam też się nad głosowaniem na nich zastanawiam, ale to w innym powiecie :)
      • drzejms-buond Re: głosowanie 21.10.14, 10:57
        zacząłem czytać ..początkowo faktycznie ciekawe ale jak zacząłem się wczytywać to niestety przestałem dostrzegać różnice między MWS a PIS... jednak nie dla mnie ta bajka...
        • kasandramajk_30 Re: głosowanie 21.10.14, 15:13
          bo patrioci i katolicy? jak dla mnie to jest akurat u MWS na plus, a jeszcze większy, że gdyby chcieli robić karierę mogliby być w PiS, a nie są. Czyli nie do końca im z nimi po drodze.
          • tehen Re: głosowanie 21.10.14, 17:40
            Przykład rządów katolików i patriotów mieliśmy w starostwie powiatowym.
            Zamiast zająć się tematem parku i dziurawych dróg powiatowych poruszano temat gender i nauki masturbacji.
            To ja jednak chyba wolę normalnych ludzi.
            • kasandramajk_30 Re: głosowanie 21.10.14, 19:33
              Tutaj się z tobą zgodzę, na takie sejmowe tematy szkoda w powiecie czasu. Na szczęście ich wiceprezes Ambroziak za priorytet uważa kolej i ułatwienia dla małego biznesu. I to bez względu na płeć przedsiębiorcy ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka