zonka9 07.08.09, 14:45 Nieśmiało, ale witam się...to początek mojej drogi, choć mogłoby się wydawać, że trwa już kilka lat. Pozdrawiam serdecznie i napiszę opiszę jak się troszkę ogarnę.. Emi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zonka9 Re: Witam..:) 07.08.09, 14:47 HA...dopiero teraz dotarło do mnie jaki mam nick..w sam raz na to forum Odpowiedz Link
plujeczka Re: Witam..:) 07.08.09, 14:52 witaj, niestety ja tu znacznie dłużej ,kilka lat -ech nie ma się czym chwalić ale Ty się nie zrażaj, czytaj nas wiele rzeczy na tym forum przyda się i Tobie.Pozdrawiam Odpowiedz Link
a.niech.to Re: Witam..:) 07.08.09, 17:19 Witaj! Od Plujeczki jestem pod każdym względem starsza. Mogłabym niemalże sprawować honory domu. Odpowiedz Link
sauber1 Re: Witam..:) 07.08.09, 17:37 I ja Cię serdecznie witam Jestem tu co prawda od niedawna, ale przed i po rozwodzie Odpowiedz Link
sonia_30 Re: Witam..:) 07.08.09, 18:23 I ja witam Tutaj od niedawna, czytam wątki nowe i te starsze - cała masa wiedzy i słów mądrych... wchłonęło mnie Forum że hej Od rozstania już trochę czasu upłynęło, ale procedura rozwodowa dopiero rozpoczęta i pewnie potrwa. Pozdrawiam Odpowiedz Link
zonka9 Re: Witam..:) 08.08.09, 15:16 Dziękuję za przywitanie Również dużo czytam i chyba dojrzewam, żeby się uzewnętrznić hm...cholera, to życie czasami da po tyłku..ale...no właśnie trza iść dalej Odpowiedz Link
sinusoida78 Re: Witam..:) 09.08.09, 09:49 Hej Możemy uścisnąć sobie dłonie, u mnie sytuacja wygląda podobnie. Odpowiedz Link