kurant78 05.10.05, 23:31 Powstało nowe forum, bez ogłoszeń zapraszam. Forum prywatyzacji jest ok. Piaseczno - moje miasto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woy Re: Nowe forum 06.10.05, 09:10 Czyli tu mają zostac ogłoszenia jedynie a na nowym forum tematy, dyskusje? Po co taki podział? Przeca ruch tu taki mały, łatwo wyłowić tematy interesujące. w. Odpowiedz Link Zgłoś
tm51 Re: Nowe forum 06.10.05, 17:18 a nie chcecie tu ogłoszeń? myslałem, ze pomagaja wielu osobom Odpowiedz Link Zgłoś
ek1111 Re: Nowe forum 06.10.05, 18:31 Ja uważam, że nie ma co panikować z tymi ogłoszeniami. Wiele osób jest nowych w mieście i okolicach i na forum ogłaszają, czego im brak. Tych ogłoszeń nie ma znowu tak strasznie dużo. Forum ma pomagać ludziom wymieniać się informacjami, uwagami, spostrzeżeniami. Wtedy jest potrzebne i żywe. Jeśli ktoś szuka niani albo pani do sprzątania lub kogoś do ogrodu to daje cynk na forum, na którym jest coraz więcej ludzi i jest szansa, że się odpowiednią osobę znajdzie. Absolutnie nie uważam, żeby należało zakazać na forum jakiś tematów, no, chyba, że naruszają czyjeś dobro. Ale na tym forum sie z tym nie spotkałam. Zresztą firmy tu się nie ogłaszają - to rzeczywiście mogłoby irytować. Odpowiedz Link Zgłoś
eellaa123 Re: Nowe forum 06.10.05, 23:14 jak najbardziej się zgadzam z Tobą, jestem nowa w tym mieście ale nie jestem zachwycona forum piaseczno-myślę, że się trochę zasiedziało, bo z dostępem chyba nie najgorzej; konkurencja jak by na to nie patrzeć to dobra rzecz; pzdr. chętnie zajrzę tu i tu ela Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Nowe forum 07.10.05, 08:57 Ja bym pozostawił tak jak jest, kolejne forum "rozwodni" uczestników, których i tak niewielu. w. Odpowiedz Link Zgłoś
sliwkaa Re: Nowe forum 07.10.05, 10:06 nie widzę potrzeby tworzenia drugiego forum! Jedno jest zupełnie wystarczające zwłaszcza, że i tak nie ma tutaj dużego "ruchu" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kurant78 Re: Nowe forum 07.10.05, 11:07 Nie wiedziałemze wzbudzi to taka żywiołową dyskusje, ale to chyba dobrze. Nie namawiam nikogo aby rezygnował z innego forum ale jedynie wiedzial ze istnieje drugie alternatywne forum. A czemu nie ma duzego ruchu, bo ludzie muszą być tu sciągnięci więc slijcie maile do znajomych aby uczestniczyli w naszych dyskusjach. Pozdrawiam KuRaNt78 Odpowiedz Link Zgłoś