boss102 03.01.06, 11:56 Powierzchnia od 750- 1500m kw,z wszystkimi mediami, dobrym dojazdem do Warszawy, cicha i spokojna okolica, z pierwszej ręki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ek1111 Re: KUPIĘ DZIAŁKĘ BUDOWLANĄ - GMINA PIASECZNO 03.01.06, 13:06 Wszystko ok, znajdziesz taką działkę, ale bez dojazdu do Warszawy! Też Ci się zachciało! To znaczy przypuszczamy, ze najłatwiej dostać się do Warszawy drogą powietrzną, ale tu też jest ograniczenie, bo niestety, Piaseczno nie ma nawet najmniejszego lotniska. A mówi się, że gmina bogata! Ta więc trzeba by pomyśleć nad sensownym rozwiązaniem: z Piaseczna do Lublina albo Łodzi ( tam są lotniska), a stamtąd prosta droga na Okęcie. Trochę to może skomplikowane, ale zawsze łatwiejsze, niż dojazd Puławską. A czasowo na to samo wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
boss102 Re: KUPIĘ DZIAŁKĘ BUDOWLANĄ - GMINA PIASECZNO 03.01.06, 13:09 To nie mi się zachciało, a mojemu mężulkowi ;) Ja z chęcią bym została tu gdzie jestem ;) Serio aż tak zły ten dojazd? Ile czasu spędzacie na dojazd? Odpowiedz Link Zgłoś