agamier 10.04.06, 08:05 CZy ktoś z Was już się interesował tym "budynkiem", a raczej inwestycją? Może wiecie coś na temat Dewelopera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bedok Re: Apartamenty Piaseczno 10.04.06, 08:34 A o który budynek i którego developera chodzi - jak o Urbeko to zapraszam na priv - mogę coś o nich powiedzieć. Bedok Odpowiedz Link Zgłoś
agamier Re: Apartamenty Piaseczno 10.04.06, 08:59 chodzi o Budner i nowopowstający budynek przy Dworcowej Odpowiedz Link Zgłoś
enigma-film Re: Apartamenty Piaseczno 10.04.06, 11:44 Dworcowa powiadasz ? No to rewelacyjne położenie dla apartamentowca. Po pierwsze bliskao do dworca PKP. Po drugie na tani rynek. Po trzecie okolica wiecznie zadymina przez "EKOLOGA" na Orężnej. Po czwarte tylko Zalesie Dolne ma gorszy wyjazd do Warszawy. Po piąte hałas pociągów. Po szóste - kiedy wreszcie usłyszę o nowej szkole podstwowej ? Polecam mieszkania w Piasecznie - szczególnie apartamenty. Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: Apartamenty Piaseczno 10.04.06, 11:56 Były tu już wątki o Dworcowej, (daleko tej budowli do apartamentowca, zwykły bloczek), o ich traktowaniu klienta (pospieszanie na max-a żeby kupić , nawet nie zdąży sie umowy dobrze zobaczyć), myślałam z początku, że to coś fajnego, bo widziałam co postawili w Gdańsku, na stronie www zatrzymali się na etapie dziury w ziemi www.budner.pl/ nie ma listy banków itp. Odpowiedz Link Zgłoś
natretna Re: Apartamenty Piaseczno 10.04.06, 13:14 No apartamenty to to nie beda :) Moja kolezanka tam kupuje i mowi ze dosc przystepne ceny ale abrdzo sie wachchaja w cenie za m2 w zaleznosci od polozenia mieszkania w budynku. Odpowiedz Link Zgłoś
repair Re: Apartamenty Piaseczno 10.04.06, 15:46 W tym "przepięknym" rejonie robi się ciepło. Zapiecek, jakiś bloczek bodajże przy Poniatowskiego no i Arkadia. Wyjazd będzie coraz weselszy. Choć na Arkadii od strony Dworcowej widac spalony balkon. Dodatkowo jakaś cześć mieszkań jest pozbawiona prądu (może to być plotka). Mam wrażenie, że budynek dryfuje w kierunku Tytanika. Być może zniechęci to pasażerów :-) R Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Apartamenty Piaseczno 10.04.06, 15:54 > od strony Dworcowej widac spalony balkon. solidna parapetóka była? rzuca się w oczy, nie przypuszczałem, że elewacja może być tak łatwopalna. w. Odpowiedz Link Zgłoś