micjanda 23.02.06, 12:23 Witam, czy nie wie ktoś gdzie by można było pograć w Wołominie (najlepiej za darmo) na instrumencie??? Za ewentualne odpowiedzi dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
micjanda Re: gra na pianinie 28.02.06, 12:26 No cóż chyba nikt mi nic nie napisze, no chyba że ja sama sobie odpowiem na to pytanie to oooo już w nawiasie zamiast (1) będzie (2) :))))!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
avista99 Re: gra na pianinie 07.03.06, 08:43 A w Muzeum Nałkowskiej może zapytaj:) Stoi tam instrument mało kiedy używany i otoczenie mogące do gry natchnąć i miła pani kustoszka, która może pozwoli. Też spacerujesz po Białych Błotach? Odpowiedz Link Zgłoś
micjanda Re: gra na pianinie 11.03.06, 23:22 Dzięki, zdarza mi się chodzić po błotkach. Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
avista99 Re: gra na pianinie 13.03.06, 09:42 I po lokalach wołomińskich także:) Ale masz troszkę nieaktualne dane Odpowiedz Link Zgłoś
micjanda Re: gra na pianinie 15.03.06, 23:03 Hej, co znaczy nieaktualne?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
avista99 Re: gra na pianinie 16.03.06, 08:27 No, właśnie się poprawiłaś z tmi knajpami. Bo uprzednio pominęłaś tę pizzerię. Poza tym jest jeszcze nowo otwarta "Karczma Pod Kamienicą" na pętli autobusowej z kominkiem, grillem i w ogóle ciekawym wystrojem. A niezniszczalny "Piotruś" przemienił się w kolejny "Kebab".. Pozdrawiam. Grasz już gdzieś na tym pianinie? Odpowiedz Link Zgłoś
micjanda Re: gra na pianinie 20.03.06, 22:42 Witaj mało tu ludzie zaglądają to fakt ale miło że Ty mi odpowiadzasz:) Widziałam tą knajpkę przy pętli ale nie zaglądałam do niej bo pomyślałam że to jakaś menelka. Na pianinku już mam tymczasową możliwość no ale zawsze. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
avista99 Re: gra na pianinie 21.03.06, 08:27 Cześć! Prędzej czy później i tam pewnie będzie menelka, tak jak wszędzie w Wołominie. Fajnie, że już masz gdzie czasem pograć. Jak dowiem się coś o wolnym pianinie, to nie omieszkam dać Ci znać:) Odpowiedz Link Zgłoś
micjanda Re: gra na pianinie 22.03.06, 19:14 Witaj, ano niestety... to są uroki Wołomina a swoją drogą muszę tam kiedyś zajść. Gdyby była jakaś informacja od Ciebie co do gry na pianinku, to chętnie się dowiem, ponieważ jednak pojawiły się nieoczekiwane problemy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
avista99 Re: gra na pianinie 23.03.06, 08:31 Cześć! A po prostu w Domu Kultury w "Szklarynce" nie mają pianina? W końcu gdzie jak gdzie, ale tam powinny być takie rzeczy. Ogólnodostępne oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
micjanda Re: gra na pianinie 23.03.06, 23:14 hej, no właśnie tam pojawiły się problemy. Po prostu otrzymałam możliwość do korzystania ale okazało się że sale są mocno załadowane programowo... Dzięki raz jeszcze za myśl. A teraz z innej zupełnie beczki :) a Ty jakie polecasz knajpy z naszego jakże urokliwego miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
avista99 Re: gra na pianinie 27.03.06, 08:34 No, pozaglądałem sobie ostatnio do naszych knajp. Kompletna żenada. Nawet nie chce mi się pisać o tym. Na razie chyba pozostanę przy nowej pizzerii, gdy będę chciał się napić piwa. Trochę sterylnie, ale na razie niech będzie. Właśnie chyba znowu coś zamierza się otworzyć na piętrze przy Warszawskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
micjanda Re: gra na pianinie 27.03.06, 11:23 Witaj, no niestety się z Tobą zgodzę że w większości to jest jednak tak sobie w porównaniu np. z knajpkami warszawskimi. U nas zalatuje jednak prowincją, choć ostatnio usłyszałam niezły tekst że prowincja to tak naprawdę stan umysłu :) Co do Pan Pizzy to faktycznie nie jest źle bo muzyka tam nie jest zbyt nachalna więc można sobie normalnie porozmawiać. Osobiście to chcę się jeszcze wybrać do tej przy pętli i wybadać czy tam jest jakiś klimat. Może ta przy Warszawskiej okaże się niezła. Niemniej jednak trzeba powiedzieć że w Wołominie coś się dzieje w tym kierunku myślę że chyba zaczęło się to od momentu powstania Cappucino Pub przy Wileńskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
avista99 Re: gra na pianinie 28.03.06, 08:29 Uprzedzam Cię tylko, że po wizycie w Karczmie, przy pętli, ubranie jest nie do wywietrzenia od dymu papierosowego. Co do Cappucino, to wygląda przyzwoicie, ale wybieram się tam od bardzo dawna i jakoś jeszcze tam nie dotarłem. Warto? Odpowiedz Link Zgłoś
micjanda Re: gra na pianinie 29.03.06, 23:34 Witaj, cholera miałeś rację... weszłyśmy tam z koleżnaką i od razu wyszłyśmy. Nie wiem ale w tej karczmie było jakoś tak dziwnie mronczno. Wybrałyśmy się więc do miejsca "sterylnego" acz przyjemnego jak na Wołomin. Co do Cappucino to możemy tam iść kiedyś razem :)))Pozrawiam ec Odpowiedz Link Zgłoś
avista99 Re: gra na pianinie 31.03.06, 15:50 Dziękuję za miłe zaproszenie:) Bardzo chętnie się tam wybiorę z Tobą, bo samemu coś nie mam motywacji. Tam chyba także jeszcze nie dotarła wołomińska rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś