Dodaj do ulubionych

Nowy rozklad jazdy Koleji Mazowieckich

02.11.05, 10:51
Jest już nowy rozklad jazdy KM. Częstotliwość jest naprawdę dobra z
Wileńskiego po poludniu w szczycie co 15 minut, rozklad jazdy jest przejrzysty
(takie same koncowki wszystkich pociągów), dużo lepiej w sobote poprostu cud
miód ale.....o 3 minuty znów przedłuża się jazda i to znowu na odcinku za
Ząbkami....jak tak dalej pójdzie to nie będzie wesoło
Obserwuj wątek
    • arusa Re: Nowy rozklad jazdy Koleji Mazowieckich 02.11.05, 14:16
      czy jest gdzies dostepny rozkład pociągów wilenska-wolomin, ktory mozna
      wydrukowac? Wszystkie rozkłady działaja na zasadzie zapytania.
      • ktosiuf Re: Nowy rozklad jazdy Koleji Mazowieckich 02.11.05, 14:30
        Napewno za jakis czas sie pojawi. Ja póki co patzryłem na niego na www.bahn.de
        • arusa Re: Nowy rozklad jazdy Koleji Mazowieckich 02.11.05, 14:39
          > Napewno za jakis czas sie pojawi. Ja póki co patzryłem na niego na www.bahn.de

czy moglbys mi wkleic linka?
          • ktosiuf Re: Nowy rozklad jazdy Koleji Mazowieckich 02.11.05, 14:45
            reiseauskunft.bahn.de/bin/query.exe/en
            wpisuj bez polskich znaków, i pamiętaj żeby data była po 11 grudnia bo wtedy
            bedzie nowy rozklad
            • arusa Re: Nowy rozklad jazdy Koleji Mazowieckich 02.11.05, 15:03
              Dzieki, ale podobnie jest na www.pkp.pl :)
              • ktosiuf Re: Nowy rozklad jazdy Koleji Mazowieckich 02.11.05, 15:06
                no chyba nie bardzo bo tam nie mozna jeszcze nowego rozkladu zobaczyc...tak?
                • arusa Re: Nowy rozklad jazdy Koleji Mazowieckich 02.11.05, 15:13
                  no tak, ale czy mi sie wydaje, czy trasa do Wolomina jest o 2-3 min dluzsza? :((
              • ktosiuf Re: Nowy rozklad jazdy Koleji Mazowieckich 02.11.05, 15:07
                Zresztą nie możemy się od PKP uzależniać , przypominam że Koleje Mazowieckie to
                nie PKP
                • ktosiuf Re: Nowy rozklad jazdy Koleji Mazowieckich 02.11.05, 16:06
                  Owszem owszem. Generalnie rozklad jest lepszy od obecnego ale znowu jedzie się
                  dłużej aż o 3 lub 4 minuty!!!! I to jak zwykle sprawa pomiedzy Wileńskim i
                  Ząbkami 3 lata temu jechało się 7 minut a teraz bedzie 12, niestety musi być
                  remont, jeśli nie to za kilka lat będzie sie jechało godzine, dwie, trze,
                  cztery, pieć
                  • gosc82 Re: Nowy rozklad jazdy Koleji Mazowieckich 03.11.05, 08:10
                    no wlasnie sie mialem zapytac co jest przyczyna? a to tory nie wytrzymaly!
                    • arusa Re: Nowy rozklad jazdy Koleji Mazowieckich 05.11.05, 22:14
                      a po remoncie bedzie sie krocej jechalo? :)
                      • ktosiuf Re: Nowy rozklad jazdy Koleji Mazowieckich 06.11.05, 15:25
                        Gdyby był remont to ze Słonecznej jechałoby się 18 minut z palcem w uchu
                        • arusa Re: Nowy rozklad jazdy Koleji Mazowieckich 07.11.05, 23:09
                          mmm..18min Wilenska-Sloneczna :))) marzenie...:)))
                          • ktosiuf Re: Nowy rozklad jazdy Koleji Mazowieckich 08.11.05, 07:55
                            Oczywiscie marzenie, ale najgorsze jest to ze jak najbardziej realne
                            • arusa Re: Nowy rozklad jazdy Koleji Mazowieckich 08.11.05, 21:29
                              ktosiuf: wlasnie o to chodzi, zeby marzenia sie spelnialy :)
    • gosc82 Re: Nowy rozklad jazdy Koleji Mazowieckich 08.11.05, 08:10
      Realne, a moze wlasnie nie realne... :) Jak zaczna przekladac tory to podroz
      bedzie trwala 40 minut :(
      • ktosiuf Re: Nowy rozklad jazdy Koleji Mazowieckich 16.11.05, 19:54
        Załączam link do nowego rozkładu w formie pdf:
        Ze stacji Słoneczna:
        persoenlicherfahrplan.bahn.de/bin/pf/query-p2w.exe/Wolomin_slonecznWarszawa_wilensk.pdf?pathinfo=/en&dwn=fk/fk4wvm84kxs4x64c_1_1.pdf
        ze stacji Wołomin:
        persoenlicherfahrplan.bahn.de/bin/pf/query-p2w.exe/WolominWarszawa_wilenska.pdf?pathinfo=/en&dwn=ua/ua6wtmqmkxcyx44c_1_1.pdf
        oraz z Dworca Wileńskiego:
        persoenlicherfahrplan.bahn.de/bin/pf/query-p2w.exe/Warszawa_wilenskaWolomin.pdf?pathinfo=/en&dwn=dz/dz24dmu6mxskg64c_1_1.pdf
        • ktosiuf Re: Nowy rozklad jazdy Koleji Mazowieckich 16.11.05, 22:25
          No jednak jest problem , ale wjedzcie na tą stronę:
          persoenlicherfahrplan.bahn.de/bin/pf/query-p2w.exe/en?
          wpiszczie dwie stacje np (Wolomin Sloneczna-bez polskich znakow, oraz Warszawa
          Wileńska -mogą byc polskie znaki) a po chwili bedziecie mogli sciagnac ladnie
          opracowany rozklad w formie pdf
          • pa.kol.p Re: Nowy rozklad jazdy Koleji Mazowieckich 18.11.05, 19:15

• piegowata Re: Nowy rozklad jazdy Koleji Mazowieckich 08.12.05, 19:20
      Taaaa, widziałam ten cudowny nowy rozkład. Popatrzcie na pociągi z Wileńskiego od 20-tej......
    • biloniarz Re: Nowy rozklad jazdy Koleji Mazowieckich 15.12.05, 21:33
      Wesoło to już jest... zapraszam na
      www.mazowieckie.com.pl/site.php5/article/4/123.html
      Ciekawe uzasadnienie i jeszcze lepsze komentarze do obecnej sytuacji...

Dla zainteresowanych rozkłady jazdy w pdf-ach
      www.mazowieckie.com.pl/site.php5/Show/108.html
      Pozdrawiam wszystkich... oprócz PKP i KM!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka