agromek 04.07.06, 09:40 Wczoraj na swiat przyszedł nowy forumowicz. Na imię mu Antoś. Fajny jest. AG. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bedok Re: Nowy forumowicz 04.07.06, 09:44 agromek napisał: > Wczoraj na swiat przyszedł nowy forumowicz. > Na imię mu Antoś. > Fajny jest. > AG. GRATULACJE!!! To co - dzisiaj w KinoKlubie oblewamy? Bedok Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: Nowy forumowicz 04.07.06, 12:47 bedok napisał: > agromek napisał: > > Wczoraj na swiat przyszedł nowy forumowicz. > > Na imię mu Antoś. > > Fajny jest. > > AG. > > GRATULACJE!!! > To co - dzisiaj w KinoKlubie oblewamy? > Bedok Hmmmmmm meczyk dzis co ??? Chetnie. Mam w domu jeszcze jedną 3latkę, którą trzeba teraz dopiescic zeby nie poczula roznicy. Wiec przez najblizsze dni pedze do domu zeby byc z nia. Ale KINOKLUB to dobre miejsce. A. Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: Nowy forumowicz 04.07.06, 10:09 fajnie :) i załóżcie sobie wizytówkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: Nowy forumowicz 04.07.06, 12:47 rabena napisała: > fajnie :) i załóżcie sobie wizytówkę :) Hmmm juz dawno chcialem i dobrze ze mi przypomnialas ..... Arek Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: Nowy forumowicz 05.07.06, 11:47 rabena napisała: > fajnie :) i załóżcie sobie wizytówkę :) Już założyliśmy. Chyba trwa upload..... A. Odpowiedz Link Zgłoś
kadewu1 Re: Nowy forumowicz 04.07.06, 11:19 Gratuluję! A tu mi w klawiaturę wali łapką 4-miesięczny Forumowicz Jasio, bardzo aktywny internauta. Ka Odpowiedz Link Zgłoś
primadonna1 Re: Nowy forumowicz 04.07.06, 12:07 Gratulacje! :) Marta mama rocznej forumowiczki Ninki Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Nowy forumowicz 04.07.06, 13:10 agromek napisał: > Na imię mu Antoś. Ładnie ;-) Gratuluję, a w Kinoklubie można uczcić becikowe :-))) BTW. Kogo obstawiacie? Odpowiedz Link Zgłoś