oka18 Re: Ogłoszenia drobne 21.05.07, 15:19 Kupię mieszkanie w Piasecznie bezpośrenio,alexol1@tlen.pl tel 662 606 529 Odpowiedz Link Zgłoś
oka18 Kupię mieszkanie w Piasecznie 21.05.07, 15:21 Kupię mieszkanie bezpośrednio w Piasecznie 662 606 529 alexol1@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
oka18 Re: Kupię mieszkanie w Piasecznie 06.02.11, 14:38 Czy jest tutaj admin ogłoszenie z 2007 roku i nikt nie raczy usunąć!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
southcalgary Samochód (pierwszy właściciel) sprzedam.Warto! 21.05.07, 22:21 Jest to VW Golf 1.6 115KM z 2001. Samochód był zakupiony w salonie w Polsce. Przebieg 100 tys km, jest udokumentowany pełną ksiązką serwisową. Samochód jest bezwypadkowy co można sprawdzić w serwisie AUDi/VW u Wajdemajera. Samochód jest używany głównie na dojazdy do pracy, bardzo zadbany.Wyposażenie m.in poduszki pasażera i kierowcy, radio z CD, centralny zamek, regulowana kierownica w dwóch płaszczyznach, reglowane siedzenie kierowcy, dzielone siedzenia itp. zainteresowanych prosze o kontakt na email: southcalgary@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Samochód (pierwszy właściciel) sprzedam.Warto 29.05.07, 13:10 to ja tez dorzucam swoje ogłoszenie skoda octavia do sprzedania! otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2807395 Odpowiedz Link Zgłoś
deejey68 Sprzedam mieszkanie 73m2 29.05.07, 13:28 Sprzedam mieszkanie na ulicy Pelikanów w Piasecznie. I poziom: przedpokój, otwarta kuchnia, pokój, łazienka z wanną. Okna na południe. Dobre nasłonecznienie. II poziom: 2 pokoje, łazienka z natryskiem, balkon. Okna na północ. Cena 400 000 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
deejey68 Re: Sprzedam mieszkanie 73m2 02.07.07, 15:35 Moja oferta jest aktualna. Odpowiedz Link Zgłoś
andre1973 oddam stolik pod komputer 31.05.07, 22:32 Niebieski o wymiarach wys 76 cm szer 77 cm głeb 50cm Odpowiedz Link Zgłoś
woy drewno lipowe z lipy 01.06.07, 11:52 Pokaźnie klocki z drzewa lipowego, dla rzeźbiarza w sam raz. Materiał idzie do kominka ale jak ktoś by chciał porzeźbić to użyczę. Starczy na parę lat :) w. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka70 POSZUKUJĘ ... 01.06.07, 20:32 .. pilnie pani do prasowania najchętniej raz w tygodniu, praca w Piasecznie, jeśli znajdzie się osoba chętna proszę o kontakt 601131093. Pozdrawiam a. Odpowiedz Link Zgłoś
landri83 Kocięta brytyjskie * rodowód * gotowe do odbioru 12.06.07, 15:03 Sprzedam rodowodowe kocięta brytyjskie. Maluchy moga opuścic już nasz dom i szukają troskliwego opiekuna. Są dwukrotnie zaszczepione i nauczone dobrych manier. Kontakt: misiarnia@poczta.onet.pl Nasza strona internetowa: www.misiarnia.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
woy naciągarka do siatki ogrodzeniowej... 13.06.07, 11:08 Ktoś może posiada takową, potrzebna mi jest na jeden dzień, awaria płotu poprzez obalenie drzewa. w. Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: naciągarka do siatki ogrodzeniowej... 13.06.07, 11:15 Woy napisz na forum muratora, kiedyś miał jewrioszka ale mu ukradli z budowy Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: naciągarka do siatki ogrodzeniowej... 14.06.07, 10:33 W razie co polecam wypożyczalnię narzędzi w Zalesiu Dolnym tel. 22 757 46 77 20 zł za dobę za taki sprzęcik. w. Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: naciągarka do siatki ogrodzeniowej... 14.06.07, 10:39 ooo Woy dzięki przyda się, rozumiem też że mają różne narzędzia, potrzebuję pożyczyć kosiarkę spalinową i glebogryzarkę na ostatni tydzień czerwca, widział/słyszał ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: naciągarka do siatki ogrodzeniowej... 14.06.07, 11:17 Hmm betoniarki mają ale kosiarkę, glebogryzarkę nie wiem. Może lepiej okolicznego rolnika jeśli taki tam jeszcze istnieje zaproś. Kosiarka spalinowa na duże chaszcze niezbyt się nada ( stępisz nóż i problem), wykaszarka spalinowa lepsza. Kosę jakby co mam, ale jak ostrzyć nie wiem :) w. Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: naciągarka do siatki ogrodzeniowej... 14.06.07, 11:50 woy napisał: > Kosę jakby co mam, ale jak ostrzyć nie wiem :) Kosę trzeba wyklepać młotkiem, a potem ostrzyć specjalną osełką - to nie trudne. Gorzej z koszeniem, tu już trzeba trochę wprawy. Połamałem już stylisko, a i bucik ucierpiał... brrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: naciągarka do siatki ogrodzeniowej... 14.06.07, 11:46 gabryella napisała: > ooo Woy dzięki przyda się, rozumiem też że mają różne narzędzia, potrzebuję > pożyczyć kosiarkę spalinową i glebogryzarkę na ostatni tydzień czerwca, > widział/słyszał ktoś? A dużo masz tego do wykoszenia? Akurat mam wykaszarkę na żyłkę, ale i tarczę też się da założyć. Ostatnio rzeźbiłem labirynt na łące ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: naciągarka do siatki ogrodzeniowej... 14.06.07, 11:55 Ładne wzorki byś wykosił, z googli byśmy podziwiali. w. Odpowiedz Link Zgłoś
lipcowa_mama Wynajme lokal w Piasecznie 15.06.07, 08:29 poszukuje lokalu do wynajecia najlepiej na bazarku w Piasecznie, albo w jakims ruchliwym miejscu przy ciagu pieszych. Czekam na meile, moga byc na gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
bellazza Re: Ogłoszenia drobne 15.06.07, 11:05 ,Zna moze ktoś jakiś dobry i w miare tani sklep kumputerowy w Piasecznie, ewentualnie na Ursynowie. Wazne żeby był otwarty dłużej niż do 18 lub w soboty. Potrzebuje złożyć sobie sprzęcik od nowa, bo w starym padł mi procesor i chyba nadszedł czas na przesiadkę na cos nowszego. Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Ogłoszenia drobne 15.06.07, 11:23 A to nie lepiej z internetu? Przecież nie musisz niczego przymierzać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Ogłoszenia drobne 15.06.07, 11:26 bellazza zaraz mailem przesle Ci namiary na człowieka który się tym zajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: Ogłoszenia drobne 15.06.07, 13:40 Richo 1500 metrasów dałbyś radę? no może nie tylko za picollo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Ogłoszenia drobne 15.06.07, 14:09 gabryella napisała: > Richo 1500 metrasów dałbyś radę? no może nie tylko za picollo ;) Luz. A dużo krzaczków, roślinek, drzewek, które trzeba oszczędzić? Bo to upierdliwe strasznie jest i szkoda jak ci ręka zadrży ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek19792 Re: Ogłoszenia drobne 15.06.07, 14:17 richo napisał: > A to nie lepiej z internetu? Jak z internetu komputer to polecam www.znak.pl Kupowałem u nich ostatnio komputer! Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: Ogłoszenia drobne 15.06.07, 14:25 Nie, jest kilka drzew owocowych z brzegu, nie przeszkadzają, a tak lecisz jak w mordę strzelił po wszystkim :P, ale musze się usmiechnąć na razie o prąd od sąsiada, chyba że to jest na benzynkę Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Ogłoszenia drobne 15.06.07, 15:03 gabryella napisała: > sąsiada, chyba że to jest na benzynkę Benzyna i strasznie dużo hałasu, jak masz wrażliwych sąsiadów to lepiej nie robić tego w weekend ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: Ogłoszenia drobne 15.06.07, 15:09 To super że na benzynkę a z jednej strony są działkowcy z drugiej dopiero się budują, to co możemy sie na przyszły wekend ustawić ? Służę drugim rowerem :) Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: Ogłoszenia drobne 15.06.07, 15:12 ups ale czy na rower to wejdzie, jak nie to mazowieckimi strzelimy na miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Ogłoszenia drobne 15.06.07, 15:19 gabryella napisała: > ups ale czy na rower to wejdzie, No wiozłem ją kiedyś z Okęcia parę km. Kierowcy mieli ubaw, ale i okazywali szacunek omijając mnie szerokim łukiem. Żałuję, że nie wpadłem na pomysł, żeby ją odpalić ;-) > jak nie to mazowieckimi strzelimy na miejsce Yyy, ale ona jest w Smo. Coś się wymyśli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Ogłoszenia drobne 15.06.07, 15:16 gabryella napisała: > to co możemy sie na przyszły wekend ustawić ? Jeśli nie będę mógł to Ci ją pożyczę. To łatwe - po krótkim przeszkoleniu. > Służę drugim rowerem :) Mam nadzieję, że już wtedy mój będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek19792 Re: Ogłoszenia drobne 15.06.07, 15:20 W poście OGŁOSZENIA DROBNE rozmawiacie o wycieczkach rowerowych? Może lepiej nowy wątek założyć albo pogadać na GG, bo wasza rozmowa wygląda jak wycinek rozmowy osob na GG. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: Ogłoszenia drobne 15.06.07, 15:21 Maciek tu się omawia interesy ;) a poza tym dzięki temu wątek jest na górze, hmm a to wygląda na wycieczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Ogłoszenia drobne 15.06.07, 15:23 maciek19792 napisał: > rozmowy osob na GG. :)) Sorry! Oczywiście masz rację. I henio40 też ;-) Gab! Wychodzimy! Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Ogłoszenia drobne 15.06.07, 15:25 maciek19792 napisał: > pogadać na GG, bo wasza rozmowa wygląda jak wycinek > rozmowy osob na GG. :)) Obiecuję, że to ostatni raz. Nigdy nie giegałem. Jak to się... je? Odpowiedz Link Zgłoś
maciek19792 Re: Ogłoszenia drobne 15.06.07, 17:04 richo napisał: > Nigdy nie giegałem. Jak to się... je? Wejdź na stronę GG www.gadu-gadu.pl/pobierz i pobierz program. Zainstaluj a potem dodaj numer GG, który poda ci na przyklad gabryella. Będziecie mieli wlasny kanal rozmowy i nikt nie bedzie czytal waszych rozmow Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Ogłoszenia drobne 15.06.07, 17:33 maciek19792 napisał: > i pobierz program. Ale to jakieś .exe. Uuuu! To se ne da. Ja nie mam windows. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Ogłoszenia drobne 15.06.07, 20:38 To sprobuj sciagnac skype i skypuj To nawet lepsze niz gg. Odpowiedz Link Zgłoś
3alfa.alfa Re: Ogłoszenia drobne 10.10.12, 23:04 zielonamysz napisała: > To sprobuj sciagnac skype i skypuj To nawet lepsze niz gg. A podsłuchów nie boicie sie jak ryże? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: Ogłoszenia drobne 15.06.07, 21:04 richo napisał: > Uuuu! To se ne da. Ja nie mam windows. Masz Linux'a? Jeżeli tak to zapoznaj się z tym: hacking.pl/pl/news-801-Gadu_Gadu_pod_Linuxa.html Pozdrawiam Martin Odpowiedz Link Zgłoś
anmala Re: Ogłoszenia drobne 16.06.07, 14:50 Jeśli chodzi o GG pod linuxem to zdecydowanie polecam Kopete. Poza GG obsługuje też kilka innych protokołów (niestety oprócz Tlenu). Tlenowy klient pod linuxa nazywa się tleenx. Odpowiedz Link Zgłoś
k.kaka Re: Ogłoszenia drobne 15.06.07, 16:01 Jeśli sprawa akualna mój mąż mógłby pomóc złożyć komputer ma własną firmę i ma umowy z hurtowniami więc ma dojścia do dużo tańszego sprzętu komputerowego. Może coś pomóc i doradzić. Podaję numer 0698-231-335 (Michał) Odpowiedz Link Zgłoś
kgb.xsara Re: Ogłoszenia drobne 04.11.08, 09:47 l.pl/adres/jpj-automatyka-jaroslaw-jarzebowski.html?b=1 dojezdza do domu,blyskotliwy,zna sie na rzeczy.na pewno Ci pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
kpt5 Sprzedam stemple budowlane 28.06.07, 13:16 Około 50 sztuk (długość od 2m do 4m) oraz kilkanaście krótszych (od 1m do 2m). Odbiór w Piasecznie (okolice dworca PKP w Piasecznie) Kontakt: 601-130-378 Odpowiedz Link Zgłoś
goldenmila sprzedam szczeniaka Golden Retriever z rodowodem 21.11.07, 12:07 sprzedam suczkę Golden Retriever z rodowodem, po championach ( oba psy ze znakomitym rodowodem , pies - międzynarodowy champion - oba zresztą pochodzą ze znanej hodowli ), szczeniak ma teraz 5 tygodni, zona chciałaby go sprzedać gdzieś blisko aby czasem na niego móc spojrzeć... Szczeniak będzie oczywiście odrobaczony, zaszczepiony, z tatuażem. I oczywiście jest prześliczny - możliwość obejrzenia w Piasecznie. Pies idealny dla dzieci dla zainteresowanych więcej szczegółów tel 663804000 Odpowiedz Link Zgłoś
nii-dea Domy drewniane - tanio i solidnie 05.08.10, 10:56 Jeśli ktoś chciałby postawić dom drewniany w Piaseczie lub okolicach - to polecam. Oferuję budowę domów drewnianych wg indywidualnych projektów, dostosowanych do potrzeb klientów, dodatkowo ładnie wkomponowanych w krajobraz:-) Oryginalna forma, niewysokie koszty. Konstrukcje o przeznaczeniu mieszkalnym całorocznym i sezonowym oraz użytkowym. Domy, chaty, dwory, karczmy, gospody, zajazdy. Drewno świerkowe i sosnowe, sezonowane, suszone i ręcznie wyrabiane. BUDOWNICTWO drewniane: zrębowe (z bali), szachulcowe (mur pruski) i szkieletowe (kanadyjskie). Cieśla. Mazowsze i cały kraj. Tel. 516-585-888 Zapraszam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dc22 Mam do wynajecia mieszkanie:) 29.06.07, 16:02 "oddam" w dobre rece ;) (jesli mozecie pliiiiis rozeslijcie po znajomych, krewnych, przyjaciolach, zaprzyjaznionych firmach... bede wdzieczna za pomoc..) ps. mam nadzieje ze ktos tu zaglada..... ;) =========================== Do wynajecia bardzo ładne, nowe, 60m mieszkanie w Józefosławiu (Piaseczno) na luksusowym osiedlu (ul. Wilanowska) Salon z kuchnia, sypialnia, duza lazienka - wszystko urzadzone i gotowe do zamieszkania. Mieszkanie z duzym tarasem i garazem (brama autmatyczna), osiedle strzeżone. Dodatkowe atuty: * basen i silownia do wylacznej dyspozycji mieszkancow * bliskosc lasu kabackiego (10 minut pieszo) * nowo wyremontowane place zabaw dla dzieci * bliskosc Auchan i Fashion Outlet (ale jest rowniez osiedlowy sklepik) * tuż przed wjazdem na osiedle - przystanek prywatnej linii autobusowej oraz PKS Dostepne od 01.08 (mozliwosc zobaczenia od zaraz), chetnie firmie dla pracownika. Zdjecia chetnie przesle mailem: jozefoslaw (at) interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
spejsik2 Kupie lozeczko dla noworodka 07.09.07, 08:20 takie drewniane zwykle oferty na spejsik72@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mamadasia1 Sprzedam Peugeot 106 29.09.07, 18:21 Sprzedam samochód osobowy, Peugeot 106, 5 drzwiowy, rok prod. 1998, pojemność 1.0, przebieg 150 tys. II właściciel, kupiony w salonie, garażowany, centralny zamek, autoalarm, elektr. przednie szyby, głośniki, szyberdach, światła przeciwmgielne, zadbany, niepalący właściciel. Samochód dosyć oszczędny w eksploatacji. Cena 6900 ew. do negocjacji. nr tel. 608486899. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek2149 Re: Sprzedam Peugeot 106 03.02.11, 03:26 Dotyczące kupna samochodu www.kupieckupi.pl/motoryzacja/samochody/kupie-4 Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2824 Poszukuję pokoju do wynajęcia 10.09.07, 18:50 Poszukuję pokoju do wynajęcia,przy rodzinie lub ze współlokatorem,najlepiej w Piasecznie. Dobrze aby było umeblowane i w mieszkaniu była pralka. Kontakt Lodzia telefon: 691 378 307. Pilne. Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx oddam za darmo 23.04.08, 02:36 znow porzadki - tym razem wiosenne do oddania mam troche naczyn w stanie ogolnym dobrym talerze plytkie, glebokie, deserowe, polmiski, miseczki, talerze do pizzy i inne wiekszosc pochodzi z jednego kompletu chociaz ilosci sa rozne - talerzy glebokich bedzie kilkanascie, a plytkich tylko kilka - czyli komplet, ale "niekompletny" :) jest to chyba jakis fajans (nie znam sie na tym) z Tulowic (taki nadruk jest z tylu), kolor zielony, sa tez jakies arcoroc'i gdyby ktos byl zainteresowany prosze o maila na priv i informacje w tym watku - poczte czytam sporadycznie, a nie zamierzam zbyt dlugo trzymac w domu zbednego balastu gdyby nikt sie nie zdecydowal to moze ktos wie gdzie w Piasecznie mozna zawiezc takie naczynia - jakis dom dziecka, dom starcow czy inna placowka, ktorej przyda sie cos takiego - szkoda wyrzucac to na smietnik... Odpowiedz Link Zgłoś
milio25 Re: Mam do wynajecia mieszkanie:) 23.04.08, 20:01 Witam proszę o zdjęcie tego mieszkania, email: milio24@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa SPRZEDAM MIESZKANIE! bezpośrednio 02.07.07, 13:13 w Piasecznie na Kusocińskiego, poniżej link z ofertą www.szybko.pl/127234 mozna tez ew. pytania kierować do mnie na maila teqilaa@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofnarosz szukam kawalerki do wynajęcia 03.07.07, 15:23 poszukuję kawalerki do wynajęcia w piasecznie blisko ul Jana Pawła. Odpowiedz Link Zgłoś
kachaz2 Opieka nad Dzieckiem 03.07.07, 19:15 Zajmujemy sie profesjonalna opieka nad Dzieckiem. Oferujemy pelne wyzywienie, monitoring przez internet, kadra itp. Po wiecej informacji zapraszam na strone www.bebiland.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamadasia1 Kupię wózek głęboki dla noworodka 04.07.07, 19:28 Kupię wózek głęboki, najchętniej z gondola i spacerówką, używany w dobrym stanie. mamadasia1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anmala Łóżeczko i fotelik samochodowy 23.07.07, 19:35 Mam do sprzedania: 1. łóżeczko VOX 120x60 cm,wysokość całkowita 90 cm. Łóżko ma regulowane 3 wysokości spania : 33, 46 i 56 cm. Jeden bok łóżka jest opuszczany ok 25 cm (ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka). Nosi normalne slady użytkowania. Do łóżeczka dodaję materac kokosowo sprężynowy, bardzo porządny. 2. Fotelik samochodowy GRACO 0-10kg granatowy w beżowo brązową kratkę. Fotelik jest przystosowany do mocowania w wózkach Graco, dobrze mocuje się go rółnież w wózkach sklepowych. Stan bardzo dobry. Zdjęcia na maila, kontakte tylko na : amalarca@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
lipcowa_mama Re: sprzedam wanienke na stelażu 24.07.07, 16:02 witam, mam do sprzedania wanienke firmy ok baby z wyprofilowanym dnem, bardzo wygodne dla maluszka ktory pierwszy raz bedzie kapany, a mama jeszcze nie ma wprawy, po 6miesiacu jak dzidzius jest wiekszy sadza sie go w druga strone, wiec malucha mozna w niej kapac do ukonczenia 1 roku, albo i dluzej. Wanienka ma wyprofilowane przegrodki na przybory pielegnacyjne uzywane podczas kapieli, wiec nie trzeba sie schylac i szukac gdzies po bokach. Do wanienki dodaje stelaz, wiec maluch bedzie wysoko, a Wy odciazycie swoj kregoslup. Wanienka jest koloru zielony metalik, stelaz metalowy biały. Zestaw w bardzo dobrym stanie. U mnie zdal egzamin rewelacyjnie. Zdjecia wysylam na meila. Kontakt tel. 0604 888 754. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mura elektryk 26.07.07, 13:55 ELEKTRYK WYKONUJE KAŻDE ZADANIA. MIĘDZY INNYMI: AWARIE POPRAWKI NAPRAWY INSTALACJE ELEKTRYCZNE RZETELNA I SZYBKA OBSŁUGA PROSZE O KONTAKT POD NR TEL. 0-660-891-932 Odpowiedz Link Zgłoś
emzetem Re: Ogłoszenia drobne 29.07.07, 16:23 Oddam kuchenkę gazową, czteropalnikową z zapalarką firmy Ariston w dobre ręce :) Kontakt na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
emzetem Re: Ogłoszenia drobne 29.07.07, 16:25 emzetem napisała: > Oddam kuchenkę gazową, czteropalnikową z zapalarką firmy Ariston w dobre > ręce :) Kontakt na maila. Poprawką, chodzi o sama płytę. Odpowiedz Link Zgłoś
torex sprzedam kanapę z Ikei 30.07.07, 21:19 Kolor granatowy ma 5 lat Rozkładana stan: dobry+ zdjęcia na priv Torek Odpowiedz Link Zgłoś
torex Re: sprzedam kanapę z Ikei 31.07.07, 21:51 Dodatkowo krzesła również z Ikei, lusterko łazienkowa, oświetlenie łazienkowe. Wszystko w cenach okazyjnych, ze względu na zmianę mieszkania. Torek Odpowiedz Link Zgłoś
skup_ksiazek Kupimy ksiażki, medale 04.08.07, 18:21 Skupujemy medale kolekcjonerskie oraz książki o róznej tematyce: kryminały, literatura piękna, historia, filozofia, prawo i inne. Również całe księgozbiory lub ich części. Dojeżdżamy. Telefon: 0-885 875 077. Odpowiedz Link Zgłoś
podroznik11 Re: Mieszkanie w Otwocku 07.08.07, 06:19 Sprzedam zdecydowanie...cena do negocjacji , bez pośredników. Odpowiedz Link Zgłoś
a.r.i.e.n oddam monitor 09.09.07, 17:17 witam wszystkich:) oddam monitor Panasonic PanaSync/Pro P50 (to monitor starego typu, rzecz jasna używany, sprawny, ale może komuś się przyda?) www.abcdata.com.pl/support/panasoni/pncP50.htm nie mam sumienia wyrzucać sprawnego sprzętu na śmietnik... jeden warunek - trzeba go ode mnie odebrać;) (mieszkam na os.Słowicza). zainteresowanych proszę o kontakt. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
a.r.i.e.n Re: oddam monitor 10.09.07, 14:48 ogłoszenie nieaktualne. monitor znalazł już nową właścicielkę:) opiekunów forum proszę o usunięcie tych postów. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
torex Oddam łóżeczko dziecięce 10.09.07, 09:14 Jak ktoś potrzebuje (lub zna potrzebującego) oddam łóżeczko dziecięce ze szczebelkami - przechodzone po dwóch dzieciach. Stan dobry- Info na priv Torek Odpowiedz Link Zgłoś
joanna775 Re: Oddam łóżeczko dziecięce 28.09.07, 23:10 jeśli to aktualne to proponuje dom samotnej matki w Zalesiu Dolnym, penwie przyjmą z otwartymi rękami, dokładne namiary na priwa moge podac. Odpowiedz Link Zgłoś
28grzegorz Sprzedam stół-nowy 10.09.07, 10:14 Sprzedam stół firmy Forte. Kolor Venge 90x160/206 - styl nowoczesny. Stół kupiony 03.08.07. Niestety okazał się za duży w mieszkaniu. Złożony, ale oczywiście mogę go "rozkręcić". Cena 520 zł. Poniżej link z obrazkiem: ameripol.net/ap_store/meble-forte/mia-mare/stoly-i-stoliki/stol-rozkladany-wlt16/prod_1890.html Na maila prześlę także zdjęcia zrobione w mieszkaniu. Grzesiek Odpowiedz Link Zgłoś
forumromanum wolny garaż na Młynarskiej (od listopada) 12.09.07, 10:42 cena wywoławcza 160 zł! Pod "gandalfem" wjazd na pilota! Odpowiedz Link Zgłoś