tm51 02.03.07, 11:21 Temat, w którym mogą się odnaleźć szukający i chętni do opieki na dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacekglm ogłoszenie kaonias<przeklejone> 11.03.07, 18:28 Poszukuję opiekunki do 10-cio miesięcznej dziewczynki. Praca od maja w godz. 7-17 Osoby zainteresowane proszę o kontakt na nr tel 0 606 795 114 Odpowiedz Link Zgłoś
basias-ka poszukuję niani do 18-mies. chłopczyka 20.06.07, 09:13 witam, praca w józefosławiu pełny wymiar godzinowy b. dobre warunki ogród piaskownica domek jednorodzinny osiedle zamknięte 694 432 448 Odpowiedz Link Zgłoś
szukamopiekunkiiwiczna opiekunka do dziecka 2 lata Nowa Iwiczna 02.08.09, 14:32 szukam opiekunki w Nowej Iwicznej do dwulatka plus odbiór czterolatka z przedszkola, praca na 9-10 godzin dziennie, początek około 20 sierpnia 2009, telefon 0-508-366280 Odpowiedz Link Zgłoś
aroming Poszukuję opiekunki do dziecka 29.03.07, 11:17 Poszukuję sympatycznej osoby z bardzo dobrym kontaktem z dziećmi (najlepiej z doświadczeniem w tego rodzaju pracy) do okazyjnej opieki nad 2-letnim mężczyzną :-). Praca w różnych godzinach co kilka dni - całkowicie do indywidualnego ustalenia. Osiedle na ul. Julianowskiej. Napewno nie będzie to opieka całodniowa, a jedynie na kilka godzin dziennie. Zainteresowane osoby prosiłbym o maila wraz z tel. kontaktowym na skrzynkę pocztową. Odpowiedz Link Zgłoś
lipcowa_mama Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 24.04.07, 11:32 Poszukuje niani do chłopca 9 miesiecy. Praca niedaleko Jazgarzewa. Prosze o wiesci na e-mail gazetowy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lipcowa_mama Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 24.04.07, 11:32 Poszukuje niani do chłopca 9 miesiecy. Praca niedaleko Jazgarzewa. Prosze o wiesci na e-mail gazetowy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
janoush Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 03.05.07, 21:46 Poszukuję opiekunki do półrocznego dziecka - chłopczyka - od września 2007. W Mysiadle, ul. Borówki. tel. 0-601 363 567 Odpowiedz Link Zgłoś
grawka2 Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 08.05.07, 15:51 Szukam opiekunki do 14m chłopca. Praca od zaraz, ewentualnie do ustalenia. Około 100 godzin pracy w miesiącu.Tylko osoby z Piaseczna. Kontakt na adres: grawka@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
joannacholuj Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 30.07.15, 10:19 Zapraszam do prywatnej świetlicy językowej w Piasecznie. Poza opieką całodniową prowadzimy też zajęcia kreatywne dla dzieci szkolnych i dla maluszków. Pawia 8/17. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
inez_ka77 Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 11.05.07, 22:19 Szukam niani do 5 letniej dziewczynki. Praca 3-4 h dziennie: odbiór z przedszkola, spacery, zabawa, przygotowanie dla niej posiłku. Praca w Piasecznie. Proszę zainteresowane Panie, najchętniej z doświadczeniem, o telefon: 0.606 256 546. Mama Ania Odpowiedz Link Zgłoś
jamamajka1 Zaopiekuję się dzieckiem... 17.05.07, 22:43 Młoda z doświadczeniem i referencjami zaopiekuje się dzieckiem w Piasecznie lub jego okolicach. Tel. 504-908-721 Odpowiedz Link Zgłoś
isbel Re: Zaopiekuję się dzieckiem... 05.06.07, 10:25 Witam, Szukam niani od września na 1/2 etatu do niemowlaka. jeśli jest pani zaiteresowana proszę o kontakt mailowy i.zelek@frisomat.pl pzdr Iza Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Klub przedszkolaka 21.05.07, 13:29 Witamy, już od września otwieramy klub przedszkolaka z możliwością całodziennej opieki. Klub znajduje się w Głoskowie. Zapraszamy Zapisy i informacje Anna Kolanowska 509921077 Monika Iwanow 508100756 Na prawdę warto! Odpowiedz Link Zgłoś
ppeak Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 22.05.07, 11:38 Wiem, że od września ma zostać otwarty klub przedszkolaka w Głoskowie, 7 km od Piaseczna. Podobno będzie tam mozliwość całodziennej opieki. Myślę, że lepiej żeby dziecko spędzało czas z rówieśnikami niż w domu z opiekunką. Tam podobno mają być różnorodne zajęcia tzw. artytyczne - zajęcia plastyczne, teatr, ceramika itp. Sądzę, że dziecko będzie dużo lepiej rozwijało się w społeczności. Wiem, że w tej sprawie można się kontaktować z p. Anną Kolanowską 509921077. Klub ten podobno nie jest, a raczer nie będzie duży, bo właśnie trwa tam remont więc warto dzwonić i się umawiać. Pozdrawiam Przemek Odpowiedz Link Zgłoś
december18 Sześciolatka- od września.... 22.05.07, 14:39 Witam Poszukuję odpowiedzialnej osoby do odprowadzania/przyprowadzania dziecka do/z zerówki. Praca ok.3-4 godzin dziennie- na zmiany-rano i popołudnie. Córka będzie chodziła do SP nr 5. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na maila december18@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: [ogłoszenia] Opieka nad dziećmi 05.06.07, 16:06 Dlaczego nie korzystacie z serwisów, które są do tego stworzone: www.mojaniania.pl/index.php?view=list&struct=8&search_city=Piaseczno+ www.niania.pl/ Pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
zosia_1 Szukam opiekunki - praca dorywcza 06.06.07, 13:13 Szukam opiekunki do 2- letniego chłopca w Piasecznie. Praca będzie miała charakter dorywczy, tj od czasu do czasu kilka dni po 10 godzin. Na oferty oczekuję na amartaj@wp.pl i pod telefonem (wieczorem po 19)0 696 070 234 Odpowiedz Link Zgłoś
horse-aga Re: [polecam opiekunkę 28.06.07, 19:43 Witajcie wiem jak trudno znaleźć odpoiwednią osobe do opieki nad dzieckiem. Ja też to przerabiałam jakiś czas temu dlatego polecam panią z której usług korzytsałam. Jest to osoba bardzo sprawna, rozśpiewana,bardzo ładnie rysujaca, ucząca wierszyków. Jednym słowem osoba godna polecenia. Jeśli jestęsie zainteresowani proszę o kontakt na e-maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
kachaz2 Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 03.07.07, 19:38 Zajmujemy sie profesjonalna opieka nad Dziecmi. Oferujemy pelne wyzywienie, sprawdzona kadre, monitoring przez internet itp. Po wiecej informacji zapraszam na strone www.bebiland.pl. ewentualnie kontakt@bebiland.pl oraz nr. tel. 604- 647-554 :):) W zwiazku z dynamicznym rozwojem szukamy rowniez opiekunek na pelny etat!!!!! CV prosze zglaszac na e-maila. Mam nadzieje, ze nawiazemy wspolprace. pozdrawiam, Katarzyna Zaborowska Odpowiedz Link Zgłoś
teraz_asia Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 03.07.07, 22:53 Szukam pani do odbierania 4-latki z przedszkola (Zalesie Górne) i opieki między 15 a 18-stą. Możliwa pewna elastyczność czasu pracy, za to pożądany samochód albo choć prawo jazdy:-)tel. 0600 805 094 Odpowiedz Link Zgłoś
gregorm2 Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 05.07.07, 12:56 Wiem także że w Piasecznie w parku koło jeziorka działa od roku Klub Dziecka Koala, gdzie można zostawiać dzieci chyba od 2,5 roku. Moja sąsiadka zaprowadzała tam swego 3letniego syna i była bardzo zadowolona. Mówiła o zajeciach z angielskiego, plastyce, tańcach itp, placu zabaw. Pewnie mają swoją stronę internetową więc mozna sprawdzić. Wiem też że są czynni w wakacje... Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 05.07.07, 13:51 gregorm2 napisał: > Wiem także że w Piasecznie w parku koło jeziorka działa od roku Klub Dziecka > Koala. Pewnie mają swoją stronę internetową więc mozna sprawdzić. > Wiem też że są czynni w wakacje... Koala ma swoją stronę i mają ofertę wakacyjną: crdkoala.ovh.org/wakacje.html Pozdrawiam Martin Odpowiedz Link Zgłoś
m-isiunia1 Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 26.08.07, 19:08 w jakiej cenie jest to przedszkole, na godziny czy opłata miesięczna, w jakich godzinach funkcjonuje Odpowiedz Link Zgłoś
kwojtkowska Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 05.07.07, 18:33 Poszukuję opiekunki do 6 - miesięcznej dziewczynki, od września. Początkowo na pół etatu, od stycznia na cały. (W Piasecznie rzecz jasna) Proszę o kontakt na: ka_wusia@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
przedszkole.piruet Niepubliczne Przedszkole Taneczne „Piruet” 06.07.07, 10:06 Niepubliczne Przedszkole Taneczne „Piruet” zaprasza serdecznie wszystkich Rodziców i Opiekunów Dzieci w wieku przedszkolnym do zapoznania się z nową ofertą wśród piaseczyńskich przedszkoli. www.piruet.com.pl Tel. 0606 39 70 39 Osoby zainteresowane podjęciem pracy zapraszamy do wątku „Praca w przedszkolu” forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=234&w=58315167&a=65452405 Odpowiedz Link Zgłoś
migoteczka76 Niania od zaraz/Nowa Iwiczna 08.07.07, 22:53 Szukam Niani dla mojego 15 miesięcznego synka. Praca 8h/pon. - pt. w Nowej Iwicznej. Najlepiej od zaraz. Tel.: 696 48 75 79 Odpowiedz Link Zgłoś
anuleczka007 Polecam opiekunke w Piasecznie 11.07.07, 23:30 Moi znajomi posylaja dziecko do przedszkola, w zwiazku z czym od wrzesnia ich opiekunka bedzie wolna. Sa z niej bardzo zadowoleni, jest to pani ok. 60 lat ale w swietnej formie, bardzo pracowita i super kontaktowa. Mieszka w centrum Piaseczna, w ok. Szkolnej, ale moze dojezdzac. Poniewaz jest to juz 8-9 dziecko, ktorym sie opiekuje, moze podac referencje do osob, u ktorych byla wczesniej. Jesli ktos jest zainteresowany, prosze o kontakt na maila anula007@wp.pl pozdr/ania Odpowiedz Link Zgłoś
heliantus Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 13.07.07, 22:39 Nowe przedszkole językowe - Heliantus przy ul. Bażanciej 18 na granicy Warszawy i Józefosławia zapisy do wszystkich grup wiekowych - zapraszamy. Otwarcie 1 września. www.heliantus.pl zapisy i informacje - tel. 698 595 337, 22 894 72 44 Odpowiedz Link Zgłoś
iwa1977 Oddam naszą kochaną nianie 31.07.07, 08:14 Kochani od wrzesnia moja Klaudynka idzie do złobka więc z dużym bólem serca jesteśmy zmuszeni oddać naszą kochaną Milenkę jakiemuś kolejnemu dzieciaczkowi. Ta młoda 24 letnia dziewczyna pełna jest ciepła i miłości dla maluszka/i co ważne ani razu się do nas nie spóźniła/ Moja Klaudynka ją poprostu pokochała i to ze wzajemnością. Jak jest ktoś chętny po piszcie do mnie podam namiar na priva pozdrawiam iwona Odpowiedz Link Zgłoś
nitkanitka Re: Oddam naszą kochaną nianie 14.08.07, 23:39 Pani Iwono czy "sprawa" jest jeszcze aktualna? Bardzo proszę o info na maila gazetowego. Pozdrawiam nitkanitka Odpowiedz Link Zgłoś
matka_i_polka Re: Oddam naszą kochaną nianie 05.09.07, 11:52 pilnie posuzkuje niani, dobre warunki okolice piaseczna 0 603 336 663 pozdr, b Odpowiedz Link Zgłoś
animro Re: [ogłoszenia]Przedszkole Skrzatka Oczatka 02.08.07, 16:13 Serdecznie zapraszamy. www.skrzatek-oczatek.pl lub 511 225 229 lub info@skrzatek-oczatek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mama_wiktorka Poszukuję opiekunki do 14-sto miesięcznego chłopca 13.08.07, 09:19 Witam Od 3 września br poszukuję niani dla swojego synka. Mieszkam przy ul. Pawiej w Piasecznie. Godziny pracy: 7-17. Sprawa pilna. Kontakt: 660-42-40-40. Pozdrawiam. Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
mama_wiktorka Re: Poszukuję opiekunki do 14-sto miesięcznego ch 23.08.07, 21:54 ogłoszenie jest już nieaktualne. pozdrawiam i dziękuje za zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
o_i_b Re: [ogłoszenia]Przedszkole Skrzatka Oczatka 03.10.12, 11:03 NIEPOLECAM... bylam w przedszkolu pare razy, panie krzycza na dzieci tuz po wyjsciu rodzica...Dyrektorka jest osoba niepowazna robi dobra mine do zlej gry... nie przejmuje sie dobrem dzieci chodzi jej o pieniadze...przyklad umowila sie na prowadzenie zajec z gimnastyki korekcyjnej z jedna Pania za okreslona kwote, przychodzi ta pani w umowiony dzien ( przygotowala sie miala wszystkie potrzebne przybory, kupione na wlasna reke...) a tam jakis pan juz z dziecmi cwiczy... uslyszala tylko tyle ze wyslala wlascicielka do niej meila ze znalazla kogos innego... tylko jest jedno ale.... Pani od gimnastyki nie dawala wlascicielce adresu maila.... okazalo sie ze ten pan wzial mniej pieniedzy za prowadzenie tych zajęć wiec wlascicielka olala Pania... przykladwa sytuacja : babcia przyprowadza wnuczke do przedszkola, dziewczynka jest o 9:20 o 9:30 zaczyna sie gimnastyka korekcyjna. Opiekunka wziela dziewczynke i zaczeła ja przebierac myslac ze babcia juz opuscila przedszkole... cytuje "Boze jak Ty jestes ubrana, zdjecmuj to wszytsko szybko..." (oczywiscie krzyczac) dziewczynka zdjela ciuchy i miala zalozyc leginsy, cytuje " sama założ, nie denerwuj mnie" .... BEZ KOMENTARZA Odpowiedz Link Zgłoś
arti_itra Re: [ogłoszenia]Przedszkole Skrzatka Oczatka 09.09.16, 08:18 Potwierdzam złą opinię. To przedszkole jest beznadziejne, otworzyli grupę z Żłobkiem i nie przystosowali sali do wymogów dzieci, opieka nie ma pojęcia jak zajamować się takimi maluszkami a Pani Dyrektor każdą uwagę lekceważy. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrywieczor szukamy opiekunki dziwczynka 3 letnia Józefosław 14.08.07, 11:12 509 399 666 Odpowiedz Link Zgłoś
jjaniszewska Re: szukamy opiekunki dziwczynka 3 letnia Józefos 20.08.07, 10:02 Witam, Jeśli Państwa córeczka ma juz 3 latka to gorąco zachecam do wyslania jej do przedszkola. W okolicy mamy duzo fajnych przedszkoli prywatnych, dziecko ma tam mnóstwo dodatkowych zajeć, małe grupy, calodzinne wyzywienie, dzieko jest bezpieczne i pod dobra opieką. Ja swojego synka wysłałam do przedszkola Miś na Ogrodowej jak miał 2latka i 2 miesiące i jestem bardzo zadowolona, po niecałym miesiącu zaczął mówić wierszyki, spiewać piosenki, rozwiją się w tempie błyskawicznym, a przede wszystkim synek jest bardzo zadowolony i z wielką ochotą tam chodzi. Dodatkowym atutem jest to, iż przedszkole jest o polowe tansze niz niania (ja płacę 750 zł), a poza tym znalezienie odpowiedzialnej i fajnej niani w naszej okolicy to koszmar. Życzę powodzenia w podjęciu decyzji, JJ Odpowiedz Link Zgłoś
arek.stanczak Szukam opiekunki do 11-miesięcznej dziewczynki 20.08.07, 12:46 Szukam opiekunki do 11-miesięcznej dziewczynki od września. Piaseczno ul. Szkolna. ok. 25-30 godzin tygodniowo. tel. 506614708 Odpowiedz Link Zgłoś
arek.stanczak Re: Szukam opiekunki do 11-miesięcznej dziewczynk 20.08.07, 12:50 Błąd. Aleja Róż, a nie Szkolna. Sorki za zamieszanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy27 Re: Szukam opiekunki do 11-miesięcznej dziewczynk 20.08.07, 15:54 Witam, zaopiekuje sie dzieckiem, jestem doświadczoną mamą:) (córka ma 6 lat) Od wrzesnia idzie do zerowki w Piasecznie wiec najchetniej zaopiekuje sie dzieckiem z Piaseczna. Mieszkam na Osiedlu Słowicza. Wiecej danych i numer telefonu przesle zainteresowanym na maila. Pozdrawiam i sie polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy27 Opieka nad dzieckiem w Piasecznie 20.08.07, 15:55 Witam, zaopiekuje sie dzieckiem, jestem doświadczoną mamą:) (córka ma 6 lat) Od wrzesnia idzie do zerowki w Piasecznie wiec najchetniej zaopiekuje sie dzieckiem z Piaseczna. Mieszkam na Osiedlu Słowicza. Wiecej danych i numer telefonu przesle zainteresowanym na maila. Pozdrawiam i sie polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kadewu1 19-miesięczny chłopczyk szuka niani ... 20.08.07, 17:36 ...od pażdziernika w czwartki i piątki 7.00-16.30. NAjchętniej studentki. Kasia 501 714 816 kadewu@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kwojtkowska Re: Opieka nad dzieckiem w Piasecznie 21.08.07, 12:20 Do kathy27: Bardzo proszę o kontakt na ka_wusia@wp.pl Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwojtkowska do kathy27!!! 21.08.07, 12:22 Bardzo proszę o kontakt na ka_wusia@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ikpk Re: Opieka nad dzieckiem w Piasecznie 27.10.07, 01:02 Witam, Czy ogloszenie jest jeszcze aktualne? Mieszkam w Piasecznie na osiedlu Słowicza. Poszukuje dorywczo opiekunki do 3,5 letniego chłopca np. w razie choroby, gdy nie moze isc do przedszkola. Proszę o kontakt na adres: igalka@poczta.onet.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monikawol Re: Opieka nad dzieckiem w Piasecznie 22.10.08, 10:55 Witam... w związku, iż poszukuję opiekunki dla mojego synka, który również mieszka na Osiedlu Słowicza, chciałabym porozmawiać z Panią w tej sprawie. Prosze zatem o podanie nr telefonu wówczas skontaktuje się z Panią. Dodam może, że interesuje mnie opiekunka na cały etat. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś