nadiativoli 18.05.07, 21:59 Czy ktoś robił urodzinowe przyjęcie dla przedszkolaka w Klubie Dziecka albo Koala w Piasecznie i może podzielić się doświadczeniami? A może w jakimś innym fajnym miejscu? Będę wdzięczna za rady. Pozdrawiam, Nadia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin-borkowski Re: Urodzinki dla dziecka 19.05.07, 12:13 Mam stały kontakt zarówno z Klubem Dziecka jak i Centrum Rozwoju Dziecka Koala. Sam nie robiłem jeszcze urodzin w tych miejscach, ale osoby z którymi pracuję robili urodziny w Centrum Koala i byli bardzo zadowoleni. Pokazywali mi zdjęcia z takiego Kinder Party i wyglądało wszystko bardzo ciekawie. Oprócz tego w moim serwisie pod informacją w komentarzach: www.powiat-piaseczynski.info/informacja-rozrywka-w-piasecznie-centrum-rozwoju-dziecka-koala,221.html pojawiły się pozytywne opinie o Centrum Rozwoju Dziecka Koala. W serwisie opisywałem również Klub Dziecka, ale pod informacjami nie pojawiały się komentarze. Pozdrawiam M@rtin www.powiat-piaseczynski.info Odpowiedz Link Zgłoś