Gość: sąsiadka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.03, 09:52 Tak z ciekawości zapytam , może wiecie kto znany mieszka w Piasecznie lub okolicach. sąsiadka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delfinoo Re: Sławni i znani mieszkańcy 30.07.03, 09:50 Podobno: Bobrowiec- Kasia Kowalska Łoś- Tadeusz Ross (100% o mało nie zostałam jego sąsiadką) Piaseczno- Buczkowski Komorów- cała plejada: Umer, Malajkat, Machalica Gdzieś koło Gołkowa- Owsiak :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.sj1 Re: Sławni i znani mieszkańcy 16.12.03, 22:11 delfinoo napisała: > Podobno: > Bobrowiec- Kasia Kowalska > Łoś- Tadeusz Ross (100% o mało nie zostałam jego sąsiadką) > Piaseczno- Buczkowski > Komorów- cała plejada: Umer, Malajkat, Machalica > Gdzieś koło Gołkowa- Owsiak > :) Ross to chyba sporzedał, w każdym bądz razie ze dwa lata temu oglądałam ten dom jako nabywca, Kasia Kowalska? nie wiem a mieszkam blisko Owsiak - z całą pewnością, dwie ulice od mojego domu, ale nie mogę pochwalić się znajomością;-) Buczkowski jak najbardziej Piaseczno, Komorów - to gdzieś w okolicy Gołkowa???????????;-) Konstancin - Tomasz Lis, chyba Barciś no i pewnie cała masa innych znanych. Odpowiedz Link Zgłoś
enyya Re: Sławni i znani mieszkańcy 12.11.04, 14:58 Ross to teraz mieszka w Józefosławiu, jest moim sąsiadem. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszqa Re: Sławni i znani mieszkańcy 22.05.04, 17:37 buczkowski na mickiewcza, owsiak koło koscioła na kamionce, dowbor gdzieś w z górnym, i najsztub chyba tez, i kayah podobno, a nosowska wyprowadziła się z łosia Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.sj Re: Sławni i znani mieszkańcy 05.06.04, 16:18 Kościkiewicz Marek-Gołków Odpowiedz Link Zgłoś
maranka Re: Sławni i znani mieszkańcy 06.07.04, 16:30 chyba Agata Młynarska w Zalesiu Odpowiedz Link Zgłoś
piaseczynski Re: Sławni i znani mieszkańcy 30.07.04, 12:24 Kurt Schoeller mieszka na os. Słowicza w Piasecznie. Naprawdę :o) Odpowiedz Link Zgłoś
justek20 Re: Sławni i znani mieszkańcy 24.08.04, 14:01 Szef Qchni w Sheratonie? Pozdrawiam Justynka Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.sj Re: Sławni i znani mieszkańcy 13.08.04, 17:04 Pani Małgosia Potocka i Grzegorz Kołodko w Nowej Iwicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
lesne Re: Sławni i znani mieszkańcy 10.09.04, 23:36 no i oczywiście własciciel firmy Natalia Gold i jego córka p. J. Kostanek. Odpowiedz Link Zgłoś
marikaned Re: Sławni i znani mieszkańcy 18.05.13, 03:41 lesne napisała: > no i oczywiście własciciel firmy Natalia Gold i jego córka p. J. Kostanek. Wie pani co , ja to bym sie najpierw zastanowila czy wiem o czy mowie a pozniej zaczynala dyskusje na forum o kims lub czyms o czym pani nie ma zielonego pojecia. Podzielilabym to na dwie czesci jedna swiadczy tylko o pani zazdrosci a druga o glupocie inaczej kochana pani wiedzialaby pani ze p.J. Kostanek niestety nie jest i nigdy nie byla corka pana J. Czerniejewskiego. Wiec prosze sie napierw dokladniej dowiedziec zanim cokolwiek powie . I zamiast z p. Jozefa z siebie zrobi posmiewisko. A JUZ PANI ZROBILA NIE MALE Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Sławni i znani mieszkańcy 27.10.04, 14:43 W jazgarzewie na Leśnej mieszka pan co wystpował w Kocu czyli Komicznym Odcinku Cyklicznym,w Konstancinie mieszka Wołoszański(a to dopiero Sensacja 20 wieku;) Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Sławni i znani mieszkańcy 27.10.04, 15:17 A może dajmy spokój tym "sławnym", niech w spokoju mieszkają sobie w okolicy. w. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Sławni i znani mieszkańcy 27.10.04, 17:19 fajnie by mieć za sąsiada jurka owsiaka...a tego od komicznego odcinka cyklicznego to nawet pogoniłem ze swojej działki-zrobili sobie przez nią objazd jak im leśną remontowali choć obok była wyjeższona droga... Odpowiedz Link Zgłoś
agaaga77 "Zośka" 12.11.04, 14:18 zalesie ul. krolowej jadwigi chyba 11 - dawny dom rodzicow "Zośki" - Tadeusza Zawadzkiego, co jest tam teraz? jakies nawiązanie do "historycznego" mieszkańca? Odpowiedz Link Zgłoś
klaipio Re: Sławni i znani mieszkańcy 18.05.13, 22:45 ja pierniczę, że Wy nie macie innych problemów ? Odpowiedz Link Zgłoś
gimp77 Re: Sławni i znani mieszkańcy 19.05.13, 22:12 to się archeolog znalazł po prawie 10 latach... Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Sławni i znani mieszkańcy 20.05.13, 09:52 A Grzegorza Kostrzewę-Zorbasa nikt jakoś dotąd nie wymienił... Odpowiedz Link Zgłoś
oreojoanna Re: Sławni i znani mieszkańcy 21.10.17, 15:41 nie wiem czy mieszka ale widziałam Wątrobe Odpowiedz Link Zgłoś