jn422 08.05.08, 23:39 Hej, znacie kogoś kto dobrze i w rozsądnych cenach może naprawić pralkę w naszym pięknym mieście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andre1973 Re: Naprawa pralek 09.05.08, 12:50 zrob to sam, bo takich nie ma padło mi łozysko w bębnie, pralka szumiala niemiłosiernie jeden fachowiec podał cene 450 pln inny 300. samo łozysko 11 zł x 2 plus oring = 34 zł satysfakcja ze pralnka nie szumi i nie cieknie oraz zadowolenie z własnej pracy BEZCENNE Odpowiedz Link Zgłoś
jn422 Re: Naprawa pralek 09.05.08, 14:08 Bardzo dobry pomysł, możesz napisać gdzie kupowałeś części do niej? Odpowiedz Link Zgłoś
torex Re: Naprawa pralek 09.05.08, 14:45 jn422 napisał: > Bardzo dobry pomysł, możesz napisać gdzie kupowałeś części do niej? Części można kupić w rolniku - na parterze jest gościu, który ma części, a jak nie ma to załatwia. Ja też przerabiałem wymianę łożysk - jak będziesz miał problem to poszukaj info tu: www.elektroda.pl/ Pozdrówka Torek Odpowiedz Link Zgłoś
pateryzanka Re: Naprawa pralek 25.09.13, 23:54 Hej, moze podpowiecie gdzie/kto moze naprawic moj programator w prale, ktory "miga" i przeskakuje. Chcac wstawic pranie musze czekac az wyswietli se przez sekunde moja nazwa i wtedy wcisac.. Masakra! Odpowiedz Link Zgłoś