Dodaj do ulubionych

Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonki

13.11.14, 22:40
Hejterom już dziękujemy! Ten wpis kieruję w szczególności do po-wiatowy, piorek, marek_k84, miror13, lech_zielenkiewicz. Innym też się przyda. Promując swoich kandydatów nie macie prawa obrażać innych. Były już kupy (!), plankon(!) a nawet obrażanie radnych w starszym wieku. Reprezentujecie czasem siebie a czasem własnych kandydatów i nie słusznie zakładacie, że jesteście tak do końca anonimowi. Przekaz do Was brzmi tak:

"Komentarz polityczny nie może deprecjonować osób, a krytyka nie może naruszać godności człowieka (por. wyrok Sądu Najwyższego z 22 stycznia 2014 r., sygn. akt III CSK 123/13). Należy pamiętać o tym, iż zasada wolności wypowiedzi w demokratycznym państwie w toku debaty politycznej i społecznej nie ma charakteru absolutnego, a jednym z jej ograniczeń jest zapewnienie ochrony dobrego imienia osoby krytykowanej".

Zamierzam od tej chwili reagować na komentarze z pogranicza dobrego smaku, bez względu na to kogo dotyczy i nie mogę obiecać uprzejmości.

Będzie komentarz?
Obserwuj wątek
    • piorek Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 13.11.14, 22:50
      Będzie. Pokaż mi, w którym miejscu obrażałem innych.
      • whiteowl77 Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 13.11.14, 23:24
        Poszukam. Między podważaniem zaufania a obrażaniem jest cienka granica. Spróbuj postawić się na miejscu kandydata. Może napiszesz po jednym pozytywnym zdaniu na temat każdego z kandydatów?
        • pozdro-wienia Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 13.11.14, 23:27
          To pisanie po jednym zdaniu, zabrzmiało jak próba terapii :-)
          • whiteowl77 Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 13.11.14, 23:42
            Bo to terapia szokowa.
            • pozdro-wienia Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 13.11.14, 23:56
              Nie nazwalabym jej szokową.
              • whiteowl77 Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 09:28
                Rozwiniesz myśl bo chyba nie odczytuję intencji? Po prostu - szukałam na forum opinii. Znalazłam wyłącznie mało merytoryczne argumenty. Nie chciałabym być na miejscu żadnego z kandydatów. Nie jestem więc pewna czy moje intencje zostały właściwie odebrane. Nadal będę uważać, że mieszkańcy mają prawo zadawać kandydatom nawet niewygodne pytania ale wyłącznie personalne ataki i czasem epitety nie przyniosą niczego dobrego, szczególnie mieszkańcom Zielonki. Wręcz szkodzą. Próbę merytorycznej dyskusji na tym forum podjęła P. Bienias. Odpowiedzi mnie szokowały, choć nie zgadzam się ze wszystkimi Jej argumentami. I tyle.
                • marek_k84 Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 09:43
                  whiteowl77 napisał(a):

Próbę merytorycznej dyskusji na tym forum podjęła P. Bienias. ..... I tyle.

i wszystko jasne.... Sówka dołącza do fanów ww. i nDZ
        • piorek Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 09:16
          Szukaj, szukaj... nie znajdziesz!

a co do prośby proszę:

1. Dorota Bienias - dobry specjalista ds. zarządzania, pełna nietuzinkowych pomysłów na samorząd, znawca funduszy unijnych.
          2. Grzegorz Dudzik - duże doświadczenie na wielu płaszczyznach samorządu, wysłucha spokojnie każdej opinii, otwarty na nowe pomysły, skrupulatny urzędnik.
          3. Bożenna Gruszczyńska - świetny znawca finansów publicznych, rozumie przedsiębiorców
          4. Kamil Iwandowski - Zaangażowany, ma dużo pomysłów w sprawach społecznych
          5. Piotr Wyszyński - Człowiek-orkiestra ds. organizacji przedsięwzięć, ma szerokie kontakty, angażuje się w to co robi całym sobą.
          6. Panowie Wujek i Szymański - nie znam ich na gruncie zawodowym i prywatnym, ani nie słyszałem żadnych opinii.
          • whiteowl77 Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 09:42
            Czyli jednak można. Jeśli po takiej prezentacji kandydatów byłoby ale ..... (do każdego z tych kandydatów oczywiście) to mieszkańcy coś by dla siebie wynieśli. Może kiedyś taki dialog społeczny będzie możliwy.
    • podatnik2014 Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 13.11.14, 22:52
      tzn. będziesz zawiadamiał(a) prokuraturę?
      • whiteowl77 Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 13.11.14, 23:09
        Nie. Apeluję o brak agresywnych komentarzy.
        • lech_zielenkiewicz Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 13.11.14, 23:54
          Przykro mi, ale piszesz anonimowo, nie mogę potraktować Twojego postu z wymaganą przez Ciebie powagą! Osoby kandydujące lub pełniące publiczne stanowiska nie są "świętymi krowami" i nie ma zakazu krytyki lub chwalenia ich postępowania w życiu zawodowym lub prywatnym.
        • marek_k84 Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 06:35
          błysnąłeś i idź do mamusi...
    • grabowski.jacek Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 13.11.14, 23:47
      Prosiłeś o komentarz więc odpowiadam:
      1. Twój apel jest słuszny, ale w ten sposób nic nie wskórasz.
      2. Chcesz by Twój głos miał wagę - nie bądź anonimowy.
      3. Jeśli czynisz innym zarzuty bądź ostrożny i konkretny. Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, piorek ma rację prosząc o przykład (ja nie pamiętam, żeby kogoś obraził). Nie każda krytyka jest obraźliwa.
      4. Uważaj na to co piszesz - lech_zielenkiewicz i piorek nie są anonimowi, pierwszy przedstawia się pełnym imieniem i nazwiskiem, drugi napisał kim jest.
      Pozdrawiam
      • whiteowl77 Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 00:01
        Co do pierwszej osoby to prawda ale komentarze też mogłyby być trochę bardziej wyważone. To jak mam uważać? Nie atakuje personalnie każdego z kandydatów ani radnych. Jeśli już to będę mówić o ich programie. Twoim zdaniem dyskusja o kandydatach powinna wyglądać tak jak na tym forum?
        • lech_zielenkiewicz Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 00:13
          whiteowl77 napisał(a):
          > Co do pierwszej osoby to prawda ale komentarze też mogłyby być trochę bardziej
          > wyważone. To jak mam uważać? Nie atakuje personalnie każdego z kandydatów an
          > i radnych. Jeśli już to będę mówić o ich programie. Twoim zdaniem dyskusja o k
          > andydatach powinna wyglądać tak jak na tym forum?

Dokonaj netowy coming out, to będziesz wiarygodny! Ale jak się obawiasz o swoją reputację, lub bezpieczeństwo, to ostatecznie jako młody adept na forum rozpocznij pisanie w duchu miłości, pojednania i wyważania.
          • whiteowl77 Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 08:34
            Poczułeś się dotknięty? A czemu? Moja wypowiedź była pewno przejaskrawiona ale miała skłonić niektórych do myślenia. Nikt nie słyszał o wyborczym syndromie wsparcia ofiary? Mechanizm ten idealnie zaczyna być widoczny na tym wątku. Załatwiacie coraz bardziej skutecznie brak II tury i drugą kadencję dotychczasowemu burmistrzowi. Ostre ataki zawsze odbierają głosy atakującym na korzyść atakowanych. Nie korzysta nikt z nich. Największą korzyść ma ten, uprzejmy, nie odpowiadający na prowokacje, prowadzący minimalistyczną kampanię. Taki mamy wyborczy klimat w Polsce. Gdy frekwencja jest mała to wybory wygrywa się niezdecydowanym elektoratem. Ten elektorat ceni święty spokój. Chyba, że większości na tym forum chodzi właśnie o to by wygrał burmistrz Dudzik bez konfrontacji w II turze. Kierunek mi się nie podoba, więc mam prawo do wyrażania swoich opinii. "Debata" też nie wiele wniosła bo to nie była debata.

Z innej strony: nie chcesz przypadkiem CV? Zaspokajając Twoją ciekawość wyjaśniam: kobieta, mężatka; dwoje dzieci; 11 lat pracy zawodowej, sektor komercyjny, wykształcenie wyższe, kompetencje: zamówienia publiczne, ISO 9001, fundusze unijne, rachunkowość zarządcza; brak zębów jadowych. Przypomniałam sobie - mam zęby jadowe ale gospodaruję oszczędnie.
        • grabowski.jacek Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 00:16
          whiteowl77 napisał(a): ...dyskusja ...powinna wyglądać tak jak na tym forum?

Nie powinna. Dobrze że o tym piszesz, ale pozbądź się złudzeń. Pewne wpisy po prostu trzeba ignorować. Ewentualnie trzeba też zwracać się do moderatorów. Moim zdaniem najlepszym sposobem na zachowanie wzajemnego szacunku jest jawność rozmówców. Kiedyś anonimowość miała bardzo negatywny kontekst - donosicielstwo. Teraz widać jest inaczej.
          Jeśli chodzi o samych kandydatów to Pan Leszek ma rację - osoby które zdecydowały się na to stały się publiczne. Nie są jednak bezradne - są chronione prawnie podczas kampanii i mogą z tego korzystać, jeśli uznają że ich dobro zostało naruszone.
      • plooton Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 08:33
        Nie wiecie naprawdę kim jest whiteowl77?
        to Biała Sowa z rocznika 1977
        • whiteowl77 Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 08:46
          Poczytaj o białej sowie. Dowiesz się więcej
          • marek_k84 Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 09:16
            wole o Białym Jeleniu....
            Sowa to symbol mądrości, a Ty swoim tekstem niespecjalnie błysnęłaś :))))))
            • whiteowl77 Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 09:48
              Komentarz na poziomie orła nielota. I nie wysilaj się więcej jeśli nie ma nic konkretnego do dodania. In plus dla Ciebie, trzymasz ten sam poziom od dwóch miesięcy. Należy się uznanie za wytrwałość.
              • marek_k84 Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 10:16
                a co Ty dodałaś? Bełkot o szacunku? Na szacunek się pracuje. Fakt startowania w konkursie na najciekawszą bajkę jeszcze szacunku nie daje...
                Trudno otaczać szacunkiem ludzi, którzy pchają się do żłoba mając za sobą współudział w doprowadzeniu miasta do stanu takiego w jakim jest lub wręcz nie mając nic w życiorysie.
                Próby chowania się pod nowymi nazwami (Nowa) lub udawania, ze się jest "spoza" (nDZ), podszywanie się pod ogół (Miesz<k>ańcy) nie tworzą od razu szacunku....
                Lepiej więc lataj dalej po ciemku (jak to sowy), i nie wymądrzaj się bo nie umiesz...
          • plooton Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 10:11
            że niby jest symbolem wiedzy i mądrości, czystości i niewinności oraz magii, jasnowidzenia i proroctwa, transformacji i śmierci?
    • po-wiatowy Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 06:06
      whiteowl77 napisał(a):

> Hejterom już dziękujemy! Ten wpis kieruję w szczególności do po-wiatowy, piore
      > k, marek_k84, miror13, lech_zielenkiewicz. Innym też się przyda. Promując swoi
      > ch kandydatów nie macie prawa obrażać innych. Były już kupy (!), plankon(!) a n
      > awet obrażanie radnych w starszym wieku. Reprezentujecie czasem siebie a czas
      > em własnych kandydatów i nie słusznie zakładacie, że jesteście tak do końca a
      > nonimowi. Przekaz do Was brzmi tak:
      >

Skoro swojego ostrzeżenia/groźby nie kierujesz tez do np. karo, sułtana i podobnych to od razu wiadomo kogo reprezentujesz.

To tyle tytułem komentarza.
      > "Komentarz polityczny nie może deprecjonować osób, a krytyka nie może naruszać
      > godności człowieka (por. wyrok Sądu Najwyższego z 22 stycznia 2014 r., sygn. ak
      > t III CSK 123/13). Należy pamiętać o tym, iż zasada wolności wypowiedzi w demok
      > ratycznym państwie w toku debaty politycznej i społecznej nie ma charakteru abs
      > olutnego, a jednym z jej ograniczeń jest zapewnienie ochrony dobrego imienia os
      > oby krytykowanej".
      >
      > Zamierzam od tej chwili reagować na komentarze z pogranicza dobrego smaku, bez
      > względu na to kogo dotyczy i nie mogę obiecać uprzejmości.
      >
      > Będzie komentarz?
      • whiteowl77 Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 08:41
        Niektórzy zostali pominięci istotnie. Nikogo nie reprezentuję. Nie taki był mój cel by ostrzegać a tym bardziej straszyć.
    • marek_k84 Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 06:20
      będzie.
      PUKNIJ SIĘ W CZOŁO!

Czekam na pozew...
      :))))))))))))
      I na orzeczenie lekarza o Twoim stanie zdrowia.... Psychicznego.

Na zaufanie się pracujelatami. Kilka tygodni kampanii to chwila gdh nic się nie pokazało. Lub pokazało jak najgorzej.

Definicji planktonu poszukaj w Encyklopedii PWN. Wtedy dowiesz się czegoś.

A w ogóle to ze śmiechu rozbolała mniie przepona...
      • whiteowl77 Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 08:48
        To się raczej nie doczekasz. Bowiem nie jestem pewna czy przeczytałbyś go ze zrozumieniem.
        • marek_k84 Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 09:06
          Nie bój żaby....
          • lech_zielenkiewicz Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 14:29
            whiteowl77 14.11.14, 08:34

Proponuję konkrety, swoje dykteryjki pozostaw na wieczór dla rodziny przy kominku, życiorysy są interesujące, pod warunkiem, że dotyczą ciekawych ludzi. Pisz o konkretach, a nie pouczaj, Twoje prognozy wyborcze mnie nie przekonują, zalecam "wyjście z szafy".
            • marek_k84 Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 14:38
              Popatrz Sówko jak to się nDZ gotuje... Coraz bardziej widmo wyników do nich dociera. Świadomość, że znów będą mogli "niczemu nie być winni" ich poraża. Wprowadzą ze dwie sztuki do Rady i to cały ich zysk.
              Przyszły Burmistrz, kim by nie był (raczej ktoś z pary GD, PW) będzie sobie nimi rozgrywał tak jak zechce.

A ambicje Lecha i Grzecha znów się nie spełnią...

TO i tupią nóżkami chcąc zaklinać rzeczywistość...
              • lech_zielenkiewicz Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 15:42
                marek_k84 napisał:
                > Popatrz Sówko jak to się nDZ gotuje... Coraz bardziej widmo wyników do nich doc
                > iera. Świadomość, że znów będą mogli "niczemu nie być winni" ich poraża. Wprowa
                > dzą ze dwie sztuki do Rady i to cały ich zysk.
                > Przyszły Burmistrz, kim by nie był (raczej ktoś z pary GD, PW) będzie sobie nim
                > i rozgrywał tak jak zechce.
                > A ambicje Lecha i Grzecha znów się nie spełnią...
                > TO i tupią nóżkami chcąc zaklinać rzeczywistość...

Tak "marku" strach zagląda w oczy, a smutek jeszcze większy, ale jakoś będzie człowiek musiał po 16 listopada dalej żyć, lecz wiem że na Ciebie zawsze można liczyć. A jako bonus podrzucam filmik, który odnalazłem w czasie robienia porządków na dysku.
                wyborcza.pl/10,82983,8272837,Ossow_jest_smutny.html
                • marek_k84 Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 17:29
                  a co ma piernik?...
                  Poza nDZ wisi mi kto będzie. Ważne że nie kłamcy od GG
                  • lech_zielenkiewicz Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 18:19
                    marek_k84 napisał:
                    > a co ma piernik?...
                    > Poza nDZ wisi mi kto będzie. Ważne że nie kłamcy od GG

Również Cię lubię, napisz w którym miejscu jestem kłamcą? Na destruktora, szkodnik się zgadzam na "kłamcą od GG" stanowcze NIE !!! Aczkolwiek, patrząc na Twoje wpisy kojarzą mi się z jednym niezależnym portalem w mieście, który język "miłości inaczej" opanował do perfekcji np.:

Cytaty opublikowane przez zielonka2014.pl
                    www.zielonka2014.pl/node/1397 – 1.05.2013r. materiały zdjęte ze strony serwisu!

„MIESZKAŃCU ZIELONKI - WYBORCO ZAPAMIĘTAJ ! „DESTRUKTORZY ŻYCIA w ZIELONCE !
                    Andrzej Marek GRODZKI (Akcja Katolicka), Danuta KUCZYŃSKA (PiS), Kazimiera CHMIELEWSKA (PiS),Waldemar TERLECKI (PiS), Anna SZCZERBA (Dla Zielonki), Bogdan KRYSIŃSKI (Dla Zielonki),Maciej WŁODARCZYK, Tadeusz SZKLARSKI.”

"Waldemarze niech się pan nie boi PiS za panem stoi”

"Danusia co teraz zlikwidujemy ? Kaziu poczekaj zadzownię do Kononowicza....”

"Maciej WŁODARCZYK - mnie wywali z PiS, a ja wywaliłem straż........”

"SZKODNICY z PiS w Zielonce - W.Terlecki, K.Chmielewska, D.Kuczyńska”

"Tadeusz Szklarski - co by tu jeszcze....o a może by tak zlikwidować jeszcze jedną straż ?”

"Zapamiętaj Mieszkańcu Zielonki - Wyborco ! Anna SZCZERBA ,Bogdan KRYSIŃSKI (DLA ZIELONKI) Likwidatorzy, destruktorzy życia publicznego Zielonki. Nigdy więcej nie można takim ludziom oddać publicznych spraw miasta i mieszkańców. Zapamiętajcie KWW DLA ZIELONKI to destrukcyjny koalicjant PiS w Zielonce !”

"Panie prezesie melduję wykonanie zadania.. wszystko zepsujemy dla Zielonki !” *

"Beton, kłamstwa, ignorancja, destrukcja........czyli w Zielonce bez zmian"

* moje najbardziej ulubione, zawsze je recytuję przed snem

• pozdro-wienia Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 18:34
                      Tego się już czytać nie da..śmieszne odbijanie piłeczki.
                      Dobrze, że to juz tylko kilka godzin.
                      • heniex123 Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 18:55
                        Czy najważniejszą osobą w Zielonce już teraz stał się Wyszyński, tylko o nim się tu mówi. Co do innych kandydatów to tak jakby ich wcale nie było. To jakiś PR ?
                        • pozdro-wienia Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 18:58
                          Tu niektórzy lubią traktowac PW jako zasłonę dymną..bez znaczenia kto i co pisze..
                    • marek_k84 Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 19:04
                      rzeczywiście fajne!
                      Kłamsta nDZ?
                      - SM narzędzie ucisku
                      - co złego to nie my bo nas tylko dwie sztuki
                      - 90% programu
                      dlarego Was nie lubię batdziej niż reszty.

Na siebie w życii bym nie głosowałł. Za dobrze poznałem gościa.
                      • marek_k84 Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 19:07
                        po prostu DZ ma na wszystko odzew o PW. Jak „wina Tuska”.
                        DZ coś nie tak? To nic bo PW.....
                        • pozdro-wienia Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 19:10
                          Dokładnie tak.
                          I chyba sprawy sobie nie zdają z tego jakie "kuku" robią sami sobie.
                          • marek_k84 Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 19:16
                            mieli szanse na II turę. Ale obecność GG i ten ping pong na zarzuty ich załatwił. Dlagego taka mobilizacja nowych na forum...
                            To late...
                        • lech_zielenkiewicz Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 19:14
                          marek_k84 napisał:
                          > po prostu DZ ma na wszystko odzew o PW. Jak „wina Tuska”.
                          > DZ coś nie tak? To nic bo PW.....

Nie kombinujcie panowie, rzucając błotem również sami się brudzicie, walcie dalej bo do północy mało czasu wam pozostało. Dla rozluźnienia, jaki typujecie wynik dzisiejszego meczu?
                          • marek_k84 Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 19:18
                            i znowu „na temat”. To już natręctwo jakieś....

Wynik? Nawałka awansuje Bienias odpada
                            :)))))))
                            • lech_zielenkiewicz Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 19:27
                              marek_k84 napisał:

> i znowu „na temat”. To już natręctwo jakieś....
                              >
                              > Wynik? Nawałka awansuje Bienias odpada
                              > :)))))))

Dowcip ci się całkowicie stępił, nadużywanie wpisów doprowadza do spadku jakości.
                              • pozdro-wienia Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 19:34
                                Te riposty też coraz słabsze :)
                                Zmeczenie przedwuborcze daje o sobie znać ;)
                              • marek_k84 Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 21:32
                                eee tam. Ten akurat mi się podoba...
                      • milyzorro Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 19:42
                        marek_k84 napisał:

> Na siebie w życii bym nie głosowałł. Za dobrze poznałem gościa.

No to jest nas już dwóch.

• pozdro-wienia Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 19:46
                          marek_k84, jeszcze trochę i zostaniesz Gwiazdą tych wyborów :-D
                          Moj głos masz :-)
                          • lech_zielenkiewicz Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 19:55
                            pozdro-wienia napisał(a):
                            > marek_k84, jeszcze trochę i zostaniesz Gwiazdą tych wyborów :-D
                            > Moj głos masz :-)

Proponuję mu przyznać "honorowy tytuł netowego stańczyka" i zaznaczam nie piszę tego złośliwie. Wynik 4:0.
                            • marek_k84 Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 21:28
                              dzięki. To zacna postać...
                          • marek_k84 Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 21:27
                            hihihi
                            a nie jestem jeszcze?... :(
                            • pozdro-wienia Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 21:33
                              Myślę, że tak, że to już :)
                              • jedynyjaku Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 22:24
                                nie dla zielonki ma jakis kompleks. podobnie jak kibice w Poznaniu swoje dzieci od malego ucza "niecheci" do Legii, a nie milosci do swojej druzyny. kurcze, przedstawiajcie pozytywy swojego programu, a nie atakujecie ponizej pasa innych, dno
                                • karo-777 Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 22:30
                                  jedynyjaku napisał:

> nie dla zielonki ma jakis kompleks. podobnie jak kibice w Poznaniu swoje dzieci
                                  > od malego ucza "niecheci" do Legii, a nie milosci do swojej druzyny. kurcze, p
                                  > rzedstawiajcie pozytywy swojego programu, a nie atakujecie ponizej pasa innych,
                                  > dno

Jakbym słyszał głos z Łossowa????
                                  • pozdro-wienia Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 22:39
                                    I ja slyszę jak ten głos "stamtąd" dochodzi.
                                    O miłości do drużyny też bym napisała przy tej okazji..była takowa kiedyś dla dziewcząt. Miłość była rozbudzona jak najbardziej i trwała do pierwszego wywiadu dla tv regionalnej..pozniej już nie było "celu" żeby ją rozwijać.
                        • marek_k84 Re: Szacunek dla kandydatów na Burmistrza Zielonk 14.11.14, 21:26
                          w czymś jednak się zgadzamy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka