jacekglm 16.03.09, 08:29 V7-Piaseczno PKP-Wilanowska-Emili Plater "16" Polkolor-Konstancin-Wilanowska jako pośpieszny Linia trolejbusowa,kursująca w weekendy jako turystyczna na zabytkowych Ziutkach. Nawet zdjęcia porobiłem ale... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zemfiroczka Re: Ale miałem sen... 16.03.09, 09:57 Taaa ja też miewam fajne - właśnie obudziłam się z takim jednym i jeszcze go z powiek dobrze nie strałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anmala Re: Ale miałem sen... 16.03.09, 20:10 E.... moje są zdecydowanie damsko męskie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Ale miałem sen... 16.03.09, 22:15 anmala napisała: > E.... moje są zdecydowanie damsko męskie ;) Zdaje się, że nie tylko Twoje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Ale miałem sen... 16.03.09, 22:18 J ażem myślał,że Ty kuchenne miewasz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Ale miałem sen... 16.03.09, 22:31 jacekglm napisał: > J ażem myślał,że Ty kuchenne miewasz ;-) Oj Jacenty!, ale to się wszystko pięknie wiąże ze sobą - sztuka "amore e cucina" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Ale miałem sen... 17.03.09, 00:39 teqilaa napisała: > heheheh Freud by się przydał ;) Tobie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Ale miałem sen... 17.03.09, 02:47 teqilaa napisała: > heheheh Freud by się przydał ;) Freuda chcesz? A ja mam cos takiego ;)P "Aquarius już dawno, na długo przedtem, zanim został wprowadzony w tajniki mechaniki nieba i działanie symulatorów, nabrał pewności, że roli snów, tak, roli całego tego potężnego tetralnego wyposażenia marzeń sennych, nie można sprowadzić do tak ograniczonej i nędznej funkcji, jaką jest w końcu realizacja nie spełnionych pragnień. Jeśli są to pragnienia niemal nieposkromione, a wyparcie ich ze świadomości pozostawia ciało z ładunkiem psychicznych odpadków, które trzeba usunąć, wówczas w istocie marzenia senne mogą pełnić rolę, jaką im przypisał Freud - niewatpliwie większość snów, być może, część każdego snu, jest realizacją pragnień, lecz na pewno cała ta panoplia, zgroza, strach i rozkosz, to obcowanie ze światem z za swiatów (...) W istocie, we wszystkich tych przemyślnych argumentach, którymi Freud z mnozołem uzasadniał swoje transpozycje nocnych koszmarów na scenariusze zaspokajania pragnień, pętliły się intelektualne węzły. Nie, myślał Aquarius, w majakach sennych zawarta jest bezpośrednia wypowiedź, huk psychicznego gromu, wibracje z głębin. Sen to coś więcej niż Freud sądził - sen jest jakby trzecim okiem Nawigatora, oko to zdolne jest wejrzeć w istotę spraw, które oko rzeczywistości ledwie jest w stanie zauważyć"* * Norman Mailer - "Na podbój księżyca" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Ale miałem sen... 17.03.09, 09:20 mi przede wszystkim, gdybym opowiedziała co mi! sie śni...ups! ;)) "Nie, > myślał Aquarius, w majakach sennych zawarta jest bezpośrednia wypowiedź, huk p > sychicznego gromu, wibracje z głębin. " cholera a mi się ostatnio śnił wielki gruby wąż... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Ale miałem sen... 17.03.09, 10:27 a mnie się śniła... magda umer! z wózkiem dziecięcym, na spacerniaku ? Odpowiedz Link Zgłoś
rob2103 Re: Ale miałem sen... 17.03.09, 11:51 A mi stacja PKP przy Słonecznej... Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Ale miałem sen... 17.03.09, 12:36 rob2103 napisał: > A mi stacja PKP przy Słonecznej... Tu sprawa łatwiejsza,bo kolejka mogła by robić za piaseczyską SKM i stację masz. Moich ziutków nie da się reakywować tak łatwo,bo drut nad Puławską zwinęli :( Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Ale miałem sen... 17.03.09, 21:02 teqilaa napisała: > cholera a mi się ostatnio śnił wielki gruby wąż... Myślę, że Freud miałby na to jednoznaczną teorię ;)P Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Ale miałem sen... 17.03.09, 22:01 spojrzałam w sennik i wole Freuda ! ;( Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Ale miałem sen... 17.03.09, 22:45 teqilaa napisała: > spojrzałam w sennik I co sennik na to? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Ale miałem sen... 18.03.09, 00:38 Litrówka, chooodziło o sernik i mchowate mikekości pojeleje ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Ale miałem sen... 18.03.09, 00:39 jeej putałem kto polewa off corss, ale jazda Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Ale miałem sen... 18.03.09, 00:43 oczywiście żartowałem eeeekhem heheheh ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Ale miałem sen... 18.03.09, 09:46 sennik bardzo źle na to, ale ja nie wirze w takie dyrdymały. Stenciu widze że Tobie to juz ktos jednak polał, a miałes Ty stawiać! ;p Odpowiedz Link Zgłoś