Dodaj do ulubionych

Grochowiak-Dom Handlowy(NIEKOMPETENCJA)

19.06.11, 14:03
Otóż zamówiłem ostatnio płytki do kuchni w tym sklepie,prosty wzór,tylko kilka m2.Pani,która mnie obsługiwała sprawdziła na stronie hurtowni dostępność i stwierdziła,że będą na jutro,oczywiście ich nie było,przyszły po 2 dniach,ale bez decorów,po kolejnych 2 dniach przyszły decory,ale okazało się,że brakuje 1 sztuki,na którą czekałem kolejne 3 dni,po czym pani ze sklepu zadzwoniła,że na fakturze ta płytka jest,ale fizycznie nie przywieżli jej z hurtowni,odebrałem ją po kolejnych 2 dniach,podobnie było z płytkami do łazienki,które nim skompletowali minęło kilka dobrych tygodni,przywozili dosłownie po kilka elementów decoru co kilka dni.Także jeśli nie macie cierpliwości i nie potraficie utrzymać nerwów na wodzy to odradzam Grochowiaka!Niedawno sąsiadka zamówiła u nich terakotę na taras,okazało się,że przywieżli jej 2 kolory płytek,a zamawiała tylko 1!
Obserwuj wątek
    • zuz-a21 Re: Grochowiak-Dom Handlowy(NIEKOMPETENCJA) 30.06.11, 17:15
      A co masz pretensje do sprzedawcy jeśli były na stanie w hurtowni to zamówiła,a że nie przywieżli wina hurtowni a nie sprzedawcy.Co miała ROWEREM CI DOWIEŚĆ.Nie znasz chyba reli handlu.
    • beatat87 Re: Grochowiak-Dom Handlowy(NIEKOMPETENCJA) 09.03.12, 20:27
      Czego się spodziewałaś jaki właściciel taka obsługa to proste
    • pawren123 NIEKOM 15.05.12, 18:29
      a ja myślę że to jeden z lepszych sklepów w Łukowie ,handel jest handlem,a sprzedawca nie może odpowiadać za wszystkich ,lubię tam chodzić na zakupy
      • k-ozak Re: NIEKOM 25.06.12, 17:14
        Ja też lubię tam kupować, zawsze prawie wszystko jest i nie muszę ganiać po mieście
        • pawren123 Re: NIEKOM 02.07.12, 19:09
          i o to chodzi,ide dostaję to co potrzebne,a właściciel jest ok ,w poprzednich wpisach -czy napweno choszi o obsługę?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka