next_fliper 04.06.09, 08:16 Czy ktoś jeszcze ubiera się w dzisiejszych czasach w te badziewia? Kiedyś to były dobre marki, teraz zwykły szmelc, jakosc upadła, spodnie się rwą a w tym sklepie reklamacji nie uwzgledniają. szkoda kasy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania_kreol Re: Lee Wrangler 11.04.10, 22:56 miałam poruszyć ten temat, kiedyś nosiłam spodnie crossa to było x czasu temu kosztowały 90 zł i na rok dobry starczyło, potem kupowałam wranglera pierwszych kilka spodni okej, pół roku temu kupiłam spodnie na dzień dzisiejszy: porwana kieszeń o nic nie zaczepiona!, przetarcia w 4 miejscach w tym na zewnętrznych szwach! W tygodniu idę z reklamacją, znając łuków pewnie jej nie uznają więc gotowa jestem sprawę zgłosić dalej. Nie chodzi mi o pieniądze czy cokolwiek innego, ale przyznanie się, że materiał jest .... złej jakości:) I spodni już tam nie kupię Odpowiedz Link Zgłoś
sqlite Re: Lee Wrangler 12.04.10, 12:07 Nie tylko spodnie sa badziewiaste, bo bluzeczki rozciągają się w praniu i się strasznie suplą, czego niecierpię. Zastanawiałam sie nad tym, że chyba w innych miastach maja lepszy towar lee czy wrangler. Kiedyś słyszałam, że ten cały właściciel to ma lewy towar, podrabiany sobie załatwia, czy coś takiego. na forum tu wcześniej ktoś pisał, ale juz nie pamiętam. Kiedyś zaopatrywałam się w siedlcach, jakoś nie narzekałam, kiedyś sweter reklamowałam, to bez pytań oddali pieniązki - to mi się podobało. Nie musiałam prosic, ani kupować niczego z tą cenę. wzięłam kasę i już. co do obsługi to też pozostaje wiele do życzenia. Wciskają co im nie schodzi, pani Iwona, ta czarna przechodzi sama siebie, juz od roku tam nie weszłam po akcji jaką mi zafundowała wtedy, ale już o tym nie chce mi sie pisać. Po krótce - miała wrażenie, że klęknie i będzie błagać, żebym kupiła spodnie....Zenada. Nie wiem, może to taka praca, może musi, ...nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
imj-only Re: Lee Wrangler 29.04.10, 01:18 Jakby ktoś wyjął mi słowa z ust:) Zgadzam się z przedmówczynią w 100%! Coś w tym jest! Mnie osobiście spotkała sytuacja kiedy przy podejściu do kasy te same spodnie kosztowały prawie 50zł więcej niż podczas ich przymierzania;) (wtedy jeszcze nie było cen przy spodniach, to było prawie dwa lata temu) od tamtej pory nie chadzam do tego sklepu, więc nie wiem jak jest teraz. Pożal się Panie Boże, hehe:) Bluzki fakt są badziewiaste, ale spodnie zależy z jakiego jeansu (tzn. z jaką ilością stretchu - im więcej stretchu tym gorzej). Jeśli planuję w ogóle wchodzić do sklepu Wrangler/Lee to niestety nie tutaj... Odpowiedz Link Zgłoś
milapani11 Re: Lee Wrangler 01.09.22, 19:09 Ja poruszę troszkę inny temat, miałam te nieszczęście poznać szefa tego sklepu, szukają tam teraz do pracy. Zostałam dosłownie wywalona ze sklepu, dlatego, że nie wciskam ludziom od wejścia towaru. Nie wiem jak tam te biedne dziewczyny pracują, ale szczerze im współczuję. I jeśli chcesz tam aplikować to radzę zastanowić się kilka razy, zanim spotka cię zaszyt poznania tego Hama. Odpowiedz Link Zgłoś