szekla 08.10.04, 18:14 czy moglby mi ktos uprzejmie adres podac, pod ktorym zobaczylabym zamojska starowke z tej wlasnie kamery podpatrywana? I Was jutro, na ognisko sie szykujacych:-) kije juz powycinane na te pieczone kielbaski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benia30 Re: kamera na rynku 11.10.04, 01:23 "Ciemność widzę, widzę ciemność" (to z Seksmisjii) i kilka bladych światełek. Zamość śpi, a mnie się przypomina kamera ukryta w bocianim gnieździe i komentarze na forum Roztocze (ale to było dawno, jeszcze wiosną) Zaraz wrzucę sobie kamerkę w "ulubione", będę często rynek podglądać, może mi też jakiś miły Zamościanin pomacha? Pozdrowionka spod ciepłego kaloryfera b... Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: kamera na rynku 08.10.04, 18:22 www.cyberbajt.pl/zamosc/ i kliknij w obrazek. czasem dlugo sie otwiera, a po zmierzchu nic nie widac, jakby zamosc byl nieoswietlony. Odpowiedz Link Zgłoś
szekla Re: kamera na rynku 08.10.04, 18:25 sie otworzylo to okienko, ladnie oswietlony ratusz, tylko ze u Was to juz strasznie ciemno, u mnie dopiero zmierzch zapada. Dzieki za strone. Odpowiedz Link Zgłoś
miet.b Re: kamera na rynku 08.10.04, 19:05 Oglądajcie nas jutro o 15.00 na ekranie kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
szekla Re: kamera na rynku 08.10.04, 19:08 Mieciu , tylko machaj do mnie jakas wielka flaga, zebym wiedziala, ze to do mnie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
blotniarka.stawowa A jak powiekszyc ten obrazek 08.10.04, 19:27 by byl widoczny na caly ekran? Informatyczna inaczej, Blotniarka Odpowiedz Link Zgłoś
miet.b A znacie ten link 08.10.04, 19:36 Tędy też można dojść do kamery w Zamościu i nie tylko Zobaczcie sobie kamerę w Brukseli z Grand Placu, jest to kamera o ruchu ciągłym, lepsza od zamojskiej. Niestety jest ich bardzo mało w świecie. Tą z Brukseli można powiększyć, ale wtedy obraz jest małą szachownicą. W Stanach Zjednoczonych jest kamera, że słychać nawet szum jadących pojazdów. Miłego oglądania Mietek Odpowiedz Link Zgłoś
szekla Re: kamera na rynku 08.10.04, 19:37 ja sie blizej monitora przysuwam ppp:-) Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: kamera na rynku 09.10.04, 13:53 Ja również sobie otworzyłem i już czekam na pietnastą z wielką niecierpliwośćią:-))))) Ale piękny jest ten nasz Zamość! Odpowiedz Link Zgłoś
szekla Re: kamera na rynku 09.10.04, 14:46 no, przed kompem zasiadlam, wszystko w kat poszlo, okno z rynkiem zamojskim otwarte, wypatruje naszej grupy, widzi ktos cos? Odpowiedz Link Zgłoś
szekla Re: kamera na rynku 09.10.04, 14:50 chyba juz ktos tam stoi i czeka, blisko schodow ratusza w czyms niebiesko - szarym z czyms trojkatnym u stop, qrcze male to okienko, domyslac sie musze Odpowiedz Link Zgłoś
arwen.a Re: kamera na rynku 09.10.04, 14:52 Czyżby niebieska czapeczka na głowie? :-)) a w ręce ogniskowy prowiant? Odpowiedz Link Zgłoś
szekla Re: kamera na rynku 09.10.04, 14:51 poza tym kamera mi sie na 14:48 zatrzymala:_) Odpowiedz Link Zgłoś
szekla Re: kamera na rynku 09.10.04, 14:53 kamerka rusza dalej, ktos niebiesko-szary z czyms chyba pomaranczowym stoi wytrwale, gdzie sa inni? Blotniarko, Januszu widzicie kogos? Odpowiedz Link Zgłoś
szekla Re: kamera na rynku 09.10.04, 14:55 nie, czekaj , czekaj tam w dole ekranu, dwie albo i trzy osoby razem, tak to oni:-)))) a to cos niebieskie to chyba reklama buhaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
arwen.a Re: kamera na rynku 09.10.04, 14:57 Taaak! to szare trochę zbyt szerokie jak na postać :-))) Rzeczywiście jakaś grupka w dole ekranu, tylko teraz u mnie kamerka stanęła na 14:53 Odpowiedz Link Zgłoś
szekla Re: kamera na rynku 09.10.04, 14:58 u mnie tez stanela, pewnie zobacze ich jak odchodzic beda;-))) ale mi sie geba smieje, ekran oplulam Odpowiedz Link Zgłoś
szekla Re: kamera na rynku 09.10.04, 14:56 trzy albo cztery ludziki, ciemne takie, machac mi tu, ale juz!:-))) ja wam macham na dwie lapki Odpowiedz Link Zgłoś
szekla Re: kamera na rynku 09.10.04, 14:59 kamerka sie zatrzymala a ludziki stoja wytrwale, nogi im scierpna Odpowiedz Link Zgłoś
arwen.a Re: kamera na rynku 09.10.04, 15:00 Kamerka ruszyła, widzę chyba czterech ludzików :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
blotniarka.stawowa Re: kamera na rynku 09.10.04, 15:01 szekla napisała: > kamerka sie zatrzymala a ludziki stoja wytrwale, nogi im scierpna a my dostaniemy wytrzeszczu oczu - juz lece po lupe! Odpowiedz Link Zgłoś
arwen.a Re: kamera na rynku 09.10.04, 15:02 Jeden ludzik w czymś czerwonym. Kto to? Odpowiedz Link Zgłoś
szekla Re: kamera na rynku 09.10.04, 15:02 ooooooooo cos sie rusza, wiecej ich tam, nie tylko czarne i szare ubranka, cos czerwonego widze boszzzz a moze i nie, ale bym tam chciala byc Odpowiedz Link Zgłoś
szekla Re: kamera na rynku 09.10.04, 15:03 jej tam juz chyba z 7 osob i chyba juz nie pada bo w tle ladne, niebieskie niebo Odpowiedz Link Zgłoś
szekla Re: kamera na rynku 09.10.04, 15:05 bawcie sie dobrze kofani, jestesmy z wami Odpowiedz Link Zgłoś
blotniarka.stawowa Re: kamera na rynku 09.10.04, 15:07 Juz odwrocili sie od nas, za chwile wyruszaja... Odpowiedz Link Zgłoś
arwen.a Re: kamera na rynku 09.10.04, 15:08 Miłej zabawy, ja tez muszę ruszać, szkoda, że nie na ognisko. Odpowiedz Link Zgłoś
blotniarka.stawowa Re: kamera na rynku 09.10.04, 15:10 Widze machanie, przysiegam! Czas kamerowy 15:09 Odpowiedz Link Zgłoś
szekla Re: kamera na rynku 09.10.04, 15:10 wszystkim nam razem i kazdemu z osobna milego, sobotniego popoludnia (Blotniareczce , ze w innym wymiarze czasowym tego milego co teraz ma- przedpoludnia?) Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: kamera na rynku 09.10.04, 15:14 Też ich sobie obserwowałem ale nie doliczyłem się było chyba z siedmiu wspaniałych .....forumowiczów bawcie się dobrze:-))) J Odpowiedz Link Zgłoś
szekla Re: kamera na rynku 09.10.04, 15:14 Blotniarko ja nic nie widze;-( cos mi sie na oczy rzucilo, widze kilka kreseczek i jakas bande kreseczek ponizej naszych kreseczek (wycieczka jakas czy co?) ide dokonczyc co zaczelam i prezrwalam na te okolicznosc , wroce wieczorem moze ogniskowicze tez juz beda, podziela sie wrazeniami, Blotniarko ustalmy moze czas , zebysmy pogadac mogly czy inne plany sa? Odpowiedz Link Zgłoś
blotniarka.stawowa Do Szekli 09.10.04, 15:23 szekla napisała: > wroce wieczorem moze ogniskowicze tez juz beda, podziela sie wrazeniami, > Blotniarko ustalmy moze czas, zebysmy pogadac mogly czy inne plany sa? Szeklo, z przyjemnoscia pogadam, ale z czasem u mnie krucho dzisiaj. Dlatego wstalam skoro swit i od 6 rano dyzuruje przy komputerze, bo pozniej robota przed swietami. W poniedzialek wielkie swieto (zagadka, jakie?), beda goscie i uroczysty obiad, prawie roztoczanski, ale z niektorymi tutejszymi tradycjami, wiec tez musze do kuchni, ciasta piec, smakolyki przyrzadzac, podloge szorowac, sciany pobielic... A teraz u mnie 9:19 rano, trzeba kawe pierwsza wypic, by miec energie na powyzsze.. Jutro wczesnym rankiem tu zajrze (u Ciebie kolo poludnia). Odpowiedz Link Zgłoś
blotniarka.stawowa Re: Do Szekli i Janusza 09.10.04, 15:26 Chyba sie nie zalamiecie, koneserzy wloskiej porcelany, ze moja kawa bedzie w wielkim garnuchu z napisem ... ech, wstyd napisac jakim? Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: Do Szekli i Janusza 09.10.04, 15:31 blotniarka.stawowa napisała: > Chyba sie nie zalamiecie, koneserzy wloskiej porcelany, ze moja kawa bedzie w > wielkim garnuchu z napisem ... ech, wstyd napisac jakim? ja sie chyba tym garnuchem zalamię;-), nie piłem kawy w garnuchu ale teraz to kawy bym z wiadra się napił chociażby, cisnienie spadło na łeb a głowa pęka... miłego przyjęcia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
blotniarka.stawowa Re: Do Szekli i Janusza 09.10.04, 15:39 januszx napisał: > nie piłem kawy w garnuchu no i dziwic sie, ze blotniarka zakompleksiona jesli chodzi o swiatowe maniery :( Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: Do Szekli i Janusza 09.10.04, 15:49 szczerze mówiąć zazdroszcze Ci tego garnucha! , precz z tymi włoskimi filiżankami dla lalek;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
blotniarka.stawowa Re: Do Szekli i Janusza 09.10.04, 16:51 januszx napisał: > precz z tymi włoskimi filiżankami dla lalek;-)) Ha ha, moi goscie juz dawno mnie o tym przekonali! Jak mnie ogarnie czasami tesknote za Wersalem to podaje kawe w czyms malym i filigranowym, na co slysze: "daj spokoj, wlej do garnuchow i siadaj z nami, co bedziesz latac bez przerwy do kuchni i dolewac..." :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
szekla Re: Do Szekli 09.10.04, 15:27 oki doki Blotniarko, pracuj wytrwale w poniedzialek u Ciebie swieto tego no ..z indykiem.W Kanadzie w poniedzialek jak tradycja stara nakazuje, tylko Amerykanie to na listopad przeniesli, zeby handel ozywic. To tradycyjne swieto darow, wdziecznosci za plony, przejete od Indian , indyk bedzie? Czy cos z mojego belkotu zrozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
blotniarka.stawowa Re: Do Szekli 09.10.04, 15:29 strzal w dziesiatke! wszystko sie zgadza! Odpowiedz Link Zgłoś
szekla Re: Do Szekli 09.10.04, 15:31 :-))))))))) to jeszcze powiedz co na tym kubku jest napisane Odpowiedz Link Zgłoś
blotniarka.stawowa Re: Do Szekli 09.10.04, 15:37 szekla napisała: > :-))))))))) to jeszcze powiedz co na tym kubku jest napisane no, nie moge! musialabys najpierw ujrzec mnie w oryginale, bo tam jest cos o wygladzie wlascicielki garnucha... Odpowiedz Link Zgłoś
szekla do Blotniarki 09.10.04, 15:41 heh to tak jak na moim kubku "slodkiemu waleniowi" pozdrawiam i do nastepnego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
blotniarka.stawowa :-))))) 09.10.04, 15:42 szekla napisała: > heh to tak jak na moim kubku "slodkiemu waleniowi" :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: kamera na rynku 09.10.04, 15:16 Oni wciąż tanm chyba są i patrza na nas ? , ale nie przypuszczałem że są tacy maleńcy;-) pogody dobrej! J Odpowiedz Link Zgłoś
szekla Re: kamera na rynku 09.10.04, 15:16 a moze oni to ognisko na rynku uskuteczniac beda? bo sie nie rozchodza, rozkazu nie bylo czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: kamera na rynku 09.10.04, 15:20 szekla napisała: > odchodza zostańcie jeszcze z nami;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
szekla Re: kamera na rynku 09.10.04, 15:20 tylko mi na forum wrocic i relacje zdac .jak ognisko pachnialo, jak dym w oczy szczypal, ile ziemniakow z popiolu sie wygrzebalo, bawcie sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
wiloa Re: kamera na rynku 09.10.04, 16:12 a ja przegapilam nie widzialam a duza to byla gromada Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: kamera na rynku 09.10.04, 21:31 jest mi przykro i głupio zarazem, bo nie mogłam się pojawić na ognisku. Mam nadzieję, że mi wybaczycie i nie obrazicie się na mnie dokumentnie. Pojawiła się bowiem niezbyt przyjemna okoliczność, która skutecznie zatrzymała mnie w Chełmie :( A oni tam pewnie do rana się będą bawić, więc wtedy dopiero oczekujcie relacji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ubott.1 Re: kamera na rynku 09.10.04, 21:59 O widze, ze wielu nas tu ogladało, ho ho. Rzeczywiscie stalismy gdzies do okolo 15-20 i brawo dla Blotniarki za spostrzegawczosc, rzeczywiscie machalismy do Was. Czekalismy jeszcze na kwiatuszka z Chelma i dlatego dluzej stalismy. Przybyla zas do nas jedna osoba, ktora nie deklarowala sie ze bedzie. Po 15-20 udalismy sie na ognisko........ Odpowiedz Link Zgłoś
blotniarka.stawowa Re: kamera na rynku 09.10.04, 22:11 ubott.1 napisał: No to Kwiat Was zawiodl... Tylu panow czekalo... A teraz: relacja, Ubocie? Szczegoly? Smaczna kielbaska? Trunki przednie? Bo towarzystwo, nie watpie, wyborne! Odpowiedz Link Zgłoś
ubott.1 Re: kamera na rynku 09.10.04, 22:28 Ale sadze, ze jeszcze kwiat nas tu z czasem odwiedzi, poczekamy wiec jak i na innych takze. Mielismy jednak dwie panie z nami a nawet dwie i pół. Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: kamera na rynku 10.10.04, 00:00 I jak powiedział Ubott była jeszcze jedna tajemnicza osoba, wcześniej nie zapowiadana. Kto to taki, kim była ta osoba? Kto zgadnie? Tajemnicza osobo czy zgadzasz się na zdradzenie tajemnicy? Pozdrawiam W.2 Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: kamera na rynku 10.10.04, 00:04 żartowałem nie przyznawaj się tajemnicza osobo ja nic nie powiedziałem W.2 :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: kamera na rynku 10.10.04, 00:58 Niestety, caly dzien mnie nie bylo, wiec Was nie widzialam. Wielkie wiec dzieki za relacje z ogladania widokow kamery. Odpowiedz Link Zgłoś
miet.b Więc pytanie z dajmy na to za 8 punktów 10.10.04, 04:35 3 za normalnie + 5 za tajemniczość. Za każdą błędną obojętnie kogo odejmujemy po 1 punkcie. Jak trafi to osoba ta tajemnicza wtedy się przyzna , a ja doliczę wtedy punkty, ok. Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Więc pytanie z dajmy na to za 8 punktów 10.10.04, 08:17 Przeprasza, Mietku chyba dym z ogniska przysłonił nam oczy, przecież...., jak sobie dzisiaj przpominam było dwie tajemnicze osoby a nie jedna jak wcześniej podałem. Zatem proponuję drugie 8 punktów za tą drugą osobę, czyli razem 16 Pozdrawiam, Miłego Dnia wszytkim :)))) W.2 Odpowiedz Link Zgłoś
miet.b Re: Więc pytanie z dajmy na to za 8 punktów 10.10.04, 09:42 Niech i tak będzie ale zanim opisze co było. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: kamera na rynku 10.10.04, 09:46 ubott.1 napisał: > Ale sadze, ze jeszcze kwiat nas tu z czasem odwiedzi, oczywiście, że będę do was czasem wpadać. I ciągle mam nadzieję, że jeszcze kiedys spotkam się z wami "na żywo". A głupio mi tym bardziej, że nie zdążyłam was wcześniej uprzedzić o mojej nieobecności. poczekamy wiec jak i na > innych takze. Mielismy jednak dwie panie z nami a nawet dwie i pół. Czyli szeregi płci pięknej nie były aż tak mocno osłabione ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
miet.b Re: kamera na rynku 10.10.04, 10:01 Muszę i kwiat zapisać jeszcze na listę pań zamojskich. Tylko jak wszystkie razem zebrać Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: kamera na rynku 10.10.04, 10:41 Albo się nie doczytałem albo nie było żadnej podpowiedzi o tajemniczej osobie?, może ktoś założy odzielny wątek w tym temacie..., domyslam się tylko ,że było to dziewcze jakoweś płochliwe;-)) Pozdrawiam J Odpowiedz Link Zgłoś
arwen.a Re: kamera na rynku 10.10.04, 10:54 I to nawet nie jedno dziewcze ale dwa a nawet jeszcze i pół... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: kamera na rynku 10.10.04, 11:13 Januszu nie może być podpowiedzi bo cóż to by była wówczas za tajemnica ;))))) No, może jednak. Jedna była troszkę wyższa, a druga troszkę niższa ;))))) Pozdrawiam W.2 Odpowiedz Link Zgłoś
arwen.a Re: kamera na rynku 10.10.04, 11:15 Jedna wyższa, druga niższa - to ci podpowiedź :( Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: kamera na rynku 10.10.04, 11:20 arwen.a napisała: > Jedna wyższa, druga niższa - to ci podpowiedź :( Druga niższa ...przypuszczam ,że mogłaby to być ...mała Arwen;-)) , ale nasza Arwen też usiłuje odgadnąć Odpowiedz Link Zgłoś
arwen.a Re: kamera na rynku 10.10.04, 11:21 Po pierwsze - mała Arwen jest już duża :) Po drugie - jeśli Users nie zdradzi tajemnicy zacznę pisać powieść na forum Roztocze. A o czym? sami zobaczycie, hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
miet.b Re: kamera na rynku 10.10.04, 14:02 Przez to forum zamojskie zdążyła urosnąć i jest duża. Co do listy to prześlę, ale nie dzisiaj w formie slektronicznego dokumentu tekstowego z hiperłaczami w spisie treści, oraz hiperłączami na pocztę kazdej z panienek - wszystkim, co zdobyli choć 1 punkt. Mam na liście więcej kobiet niż było pytań, ale z uwagi, że nie wiem jaki nick już poszedł a jaki nie, więc już w zasadzie zakończyłem ten konkurs. Zapowiadam, że będą następne. A jak przyjedzie Janusz do Zamościa, możemy się spotkać i wręczę mu dodatkowo w formie papierowej, by mógł, jedną reką pisać, a w drugiej trzymać wykaz wciągniętych panienek na forum Zamość, wraz z opisami. Odpowiedz Link Zgłoś