Dodaj do ulubionych

protest przeciw zmianom w programie 3 PR

IP: 172.16.3.* 12.02.02, 15:18
Nie wiem czy ktoś z piszących na Forum słucha Trójki?
Tych, którzy słuchają (ale i tych którzy nie słuchają też) namawiam do
podpisania protestu znajdującego sie na stronie :
www.tajniak.nsbi.pl/protest/
Zarząd PR ubzdurał sobie, że musi koniecznie zmienić ramówkę stacji, gdyż traci
ona (podobno) słuchalność - zmiany te mają upodobnić Trójki do stacji
komercyjnych nadających popową sieczkę - Radio bZdet czy RMF.
Aby to uczynic planuje się usuniecie z ramówki audycji prezentujących ambitną
muzykę (np. jazz)
Myślę,że takie posunięcia nie tylko nie przyczynią się do zwiekszenia
sluchalności, alewreęcz odwrotnie sprawią ,że trójki przestaną (już ostatecznie)
słuchać ludzie poszukujący czegoś nieprzeciętnego w muzyce etc...
Obserwuj wątek
    • manus Re: protest przeciw zmianom w programie 3 PR 12.02.02, 19:31
      Poieram protest chociaz trojki teraz nie slucham bo nie jestem w Polsce ale
      kiedys sluchalem i uwazam ze byla bardzo dobra.
      • Gość: jazzak Re: protest przeciw zmianom w programie 3 PR IP: *.mst.gov.pl 13.02.02, 08:23
        Tendencja spadkowa trwa od kilku lat - szkoda. Takie 'pop' czasy.
        • Gość: hrabia Re: protest przeciw zmianom w programie 3 PR IP: 172.16.3.* 13.02.02, 11:49
          jazzak i manus!
          Mam nadzieje ze sie podpisaliscie pod protestem?
          • Gość: Aelirenn Re: protest przeciw zmianom w programie 3 PR IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 12:22
            Tak w ogole to dzieki za linke :>
          • Gość: jazzak Re: protest przeciw zmianom w programie 3 PR IP: *.mst.gov.pl 13.02.02, 13:02
            Czynię przymiarki.
            • Gość: hrabia Re: protest przeciw zmianom w programie 3 PR IP: 172.16.3.* 13.02.02, 15:28
              Gość portalu: jazzak napisał(a):

> Czynię przymiarki.
              baz przymiarek jazzak, bez przymiarek, idea bowiem jest ze wszech miar słuszna!!!!
              A poza tym w najblizsza sobote w czasie trwania popoludniowej ZD3 odbedzie sie
              pikieta pod siedziba TROJKI

• manus Re: protest przeciw zmianom w programie 3 PR 13.02.02, 19:06
                Ja podpisalem sie dzisiaj.
                • Gość: hrabia Re: protest przeciw zmianom w programie 3 PR IP: 172.16.3.* 14.02.02, 16:02
                  manus napisał(a):

> Ja podpisalem sie dzisiaj.
                  Bravka dla tego Pana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• manus Re: protest przeciw zmianom w programie 3 PR 14.02.02, 16:21
                    Dziekuje.
                    • Gość: jazzak Re: protest przeciw zmianom w programie 3 PR IP: *.mst.gov.pl 15.02.02, 08:39
                      Walę z dzieckiem w sobotę na Myśliwiecką (na spacer).
                      • manus Re: protest przeciw zmianom w programie 3 PR 11.03.02, 16:39
                        No i co z tego protestu wyniklo, czy ktos wie ?
                        • Gość: hrabia Re: protest przeciw zmianom w programie 3 PR IP: 172.16.3.* 12.03.02, 15:04
                          Niestety! jak wszystko w tym kraju to co dobre zostanie rozpi....
                          Od najblizszego weekendu zmienia sie ramówka - definitywnie znika z anteny
                          kultowa audycja - sobotnie ZD3 P kaczkowskiego i wiele, wiele innych....
                          Ech łza sie w oku kręci.....
                          • manus Re: protest przeciw zmianom w programie 3 PR 13.03.02, 07:35
                            Gość portalu: hrabia napisał(a):

> Niestety! jak wszystko w tym kraju to co dobre zostanie rozpi....
                            > Od najblizszego weekendu zmienia sie ramówka - definitywnie znika z anteny
                            > kultowa audycja - sobotnie ZD3 P kaczkowskiego i wiele, wiele innych....
                            > Ech łza sie w oku kręci.....

No coz, trudno. Ale przynajmniej staralismy sie cos zrobic.
    • Gość: jazzak Re: protest przeciw zmianom w programie 3 PR IP: *.mst.gov.pl 12.03.02, 08:22
      ...jak zawsze mizerny.
    • Gość: jazzak Re: protest przeciw zmianom w programie 3 PR IP: *.mst.gov.pl 25.03.02, 11:57
      Coś się szykuje na 7 kwietnia.
    • Gość: hrabia Re: protest przeciw zmianom w programie 3 PR IP: 172.16.3.* 28.03.02, 15:10
      podobno na 7 kwietnia planowany jest symboliczny "pogrzeb" Trójki.....
      • Gość: jazzak Re: protest przeciw zmianom w programie 3 PR IP: *.mst.gov.pl 28.03.02, 15:14

> podobno na 7 kwietnia planowany jest symboliczny "pogrzeb" Trójki.....

....może tam będę i zdam relację. (jeśli będzie ładna pogoda)
    • Gość: hrabia Re: protest przeciw zmianom w programie 3 PR IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 20.05.02, 16:12
      Jazzak nie wiem jak ty ale ja przestałem prawie słuchać Trójki..... ależ to
      wszystko jest p......
      • Gość: jazzak Re: protest przeciw zmianom w programie 3 PR IP: *.mst.gov.pl 21.05.02, 10:50

> Jazzak nie wiem jak ty ale ja przestałem prawie słuchać Trójki..... ależ to
        > wszystko jest p......
        Fakt, ja przewalam się po skali i szukam czegoś dobrego. Kicha jednym słowem.
        Ale jeszcze mam odrobinę cierpliwości....

• Gość: hrabia Re: protest przeciw zmianom w programie 3 PR IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 21.05.02, 14:57

> Fakt, ja przewalam się po skali i szukam czegoś dobrego. Kicha jednym słowem.
          > Ale jeszcze mam odrobinę cierpliwości....
          wiesz co tak na prawdę (cholera jak to się pisze razem czy osobno?)to w tym
          wszystkim jest najsmutniejsze, że oni moga nam zniszczyć radio ale my i tak
          będziemy go słuchali - skłamałem trochę mówiąc, że nie słucham, słucham i robi
          mi się przykro ...

• Gość: jazzak Re: protest przeciw zmianom w programie 3 PR IP: *.mst.gov.pl 21.05.02, 15:38

> wiesz co tak na prawdę (cholera jak to się pisze razem czy osobno?)to w tym
            > wszystkim jest najsmutniejsze, że oni moga nam zniszczyć radio ale my i tak
            > będziemy go słuchali - skłamałem trochę mówiąc, że nie słucham, słucham i robi
            >
            > mi się przykro ...

...no tak ale zostało jeszcze coś dobrego np. Exspres

• Gość: hrabia Re: protest przeciw zmianom w programie 3 PR IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 21.05.02, 19:32
              > ...no tak ale zostało jeszcze coś dobrego np. Exspres
              Kostrzewa brrrr...... jeżeli już to Mann od czasu do czasu i resztki Kaczora oraz
              sjesta z kydryńskim - reszta to żenada (nie wspominam o Liście - oby trwała jak
              najdłużej)

• Gość: jazzak w programie 3 PR IP: *.mst.gov.pl 22.05.02, 08:40

> Kostrzewa brrrr...... jeżeli już to Mann od czasu do czasu i resztki Kaczora or
                > az
                > sjesta z kydryńskim - reszta to żenada (nie wspominam o Liście - oby trwała jak
                >
                > najdłużej)

Idzie o to że Kostrzewa daje dobrą muzykę.
                Generalnie szkoda mi Kuby o 16, jak słyszę Barona to wypalam na inne fale.

• Gość: hrabia Re: w programie 3 PR IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 23.05.02, 16:18
                  >
                  > Idzie o to że Kostrzewa daje dobrą muzykę.
                  co kto lubi - jak to jest alternatywa to co on nadaje - to ja jestem ......
                  > Generalnie szkoda mi Kuby o 16, jak słyszę Barona to wypalam na inne fale.
                  a Kubulka rzeczywiście żal, ale Baron spoko - slucham go co rano i jest OK,
                  gorzej z tym Nowym po południu - żenada....

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka