barbar18 18.09.07, 11:54 Pragnę zrobic prawo jazdy ale nie wiem którą szkołę mam wybrać . Podzielcie się swoimi opiniami i polećcie jakąś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albertoo2 Re: Szkoła Jazdy 19.09.07, 18:43 tylko nie u sadowskiego ceny z kosmosu a i obsługa do niczego Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Szkoła Jazdy 16.11.08, 21:55 pSkubisz jest ok, robilam prawko ok 4 lata temu, fajnych miał instruktorow: szczegolnie pan kierowca z pogotowia - świetne poczucie humoru, lubilam z nim jezdzic bo nie gadal bez sensu i potrzeby (przeciwienstwo córki p.Skubisza) p.Marek b fajny i mily czlowiek, sympatycznie wytlumaczyl co i jak syn p.Skubisza - b spokojny i uprzejmy, rowniez go lubilam polecam Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.pw Re: Szkoła Jazdy 22.09.07, 02:03 Robilem u Skubisza 6 lat temu kat B - polecam, nie wiem jak teraz jet u niego... A niedlugo chce zrobic kat A i zamierzam wybrac sie do Ciułka(w PKSie). Znajomi mi polecili i niedlugo pewnie wystartuje z kursem;) Uwazajcie na ulicach, hyhy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
smerfeta222 Re: Szkoła Jazdy 17.10.07, 13:00 A ja polecam pana Mariana Stasiuka, miły, dobrze uczy, tłumaczy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
slyboogie Re: Szkoła Jazdy 09.11.07, 01:49 Ja robiłem u Jurka Pasierbskiego, koło dworca - solidnie i fachowo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
maja_1988 Re: Szkoła Jazdy 28.11.07, 19:28 polecam Ci PRAWKO Marcina Smerdla, fajny gość, nauka bezstresowa, fajnie sie jeździ a instruktor wesoły i zabawny Odpowiedz Link Zgłoś