Dodaj do ulubionych

Zespół muzyczny QATRO Puławy

08.08.11, 16:22
Zapraszamy do współpracy z zespołem muzycznym Qatro.

Teraz w nowej odsłonie:

www.zespolqatro.pl

Zapewniamy profesjonalną obsługe wesel,studniówek,bankietów i innego rodzaju imprez okolicznościowych.Wieloletnie doświadczenie.Więcej informacji na stronie zespołu: www.zespolqatro.pl

Polecamy

Obserwuj wątek
    • moniczka699 Re: Zespół muzyczny QATRO Puławy 28.02.12, 21:43
      Witam wszystkich
      Byłem gościem na weselu w Puławach pod Dębami gdzie grał zespół QATRO. Są po prostu rewelacyjni. Potrafią dostosować muzykę do okoliczności. Najbardziej mnie zaskoczyli podczas biesiady za stołami. Myślałam że już nigdy nie spotkam kapeli wychodzącej dalej niż na papierosa podczas krótkiej przewrwy. Uwielbiam biesiadę, świetnie prowadzą zabawy i można się przy nich wyszaleć. Nie mam żadnych wątpilości. Polecam i jeśli będą jeszcze grali to napewno wezme Qatro bo tam fajne chłopaki są:))
      • ann-n1 Re: Zespół muzyczny QATRO Puławy PORAżka !!!!!!!!! 13.09.12, 10:05
        Zespoł Qatro robi sobie dobrą reklamę w internecie.A jakos nie mogę znaleźć starych postów na ich temat - gdzie było bardzo dobrze opisane jacy oni naprawdę są. Jestem mamą córki u której grali i do tej pory kiedy oglądam film nie mogą sobie wyobrazić że młodzi zgodzili się na ich granie. długie przesiadywanie za stołem to norma w ich wykonanie oraz duże ilości alkoholu które gdzieś wcinało, zawsze było " to goście byli i butelkę zabrali . Nie są warci tych wszystkich problemów !!!!!
        • opinos Re: Zespół muzyczny QATRO Puławy PORAżka !!!!!!!! 15.01.15, 13:55
          niestety to prawda, zespół Qatro z Puław to porażka - reklama w internecie to nie wszystko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka