16.11.10, 12:41
Realizacja projektu wiąże się z szeregiem korzyści, takich jak stworzenie regionalnego markowego produktu turystycznego, zwiększenie napływu turystów, rozwój usług turystycznych i przedsiębiorczości, promocja zdrowego stylu życia, integracja regionalna i ponadregionalna, promocja wschodnich regionów Polski i wiele innych. Do udziału w konsultacjach zaproszeni są wszyscy mieszkańcy miasta Krasnystaw. t
to jest cytat z krasnystaw24.pl dotyczący planowanej ścieżi rowerowej. kto wymyślił takie bzdury ? jeszcze niedawno miała tu być piękna, szybka ekspresówka s 17. Ten biznes, który tak kandydaci różnej maści chcą ściągnąć po wyborach w nasze strony ma przyjechać na rowerach? czy też tubylcy będą riksirzami do obworzenia turystów? co ci turyści będą chcieli oglądać w naszych stronach? Wodne doły, czy też chłopa rozrzucającego gnój widłami. A może zaproponować sporty ekstremalne w stylu ,,Ucieczka na rowerze przed sforą rozjuszonych psów"
Obserwuj wątek
    • krasnostawiak Re: atrakcje 16.11.10, 16:53
      Niestety wyobraźnia zawsze powiązana jest z inteligencją. Oczywiście jak zawsze i tu są wyjątki. Ty jednak do nich nie należysz. Współczuję i pozdrawiam.
      • batongazeta.pl Re: atrakcje 16.11.10, 18:05
        człowieku zejdź na ziemię
        • ko-kr Re: atrakcje 17.11.10, 00:18
          Ścieżka rowerowa to marginalny problem tego miasta. A niestety zrobiono z niego podstawowy punkt wyborczy. Przeglądając programy wyborcze niewiele można z nich wyczytać oprócz postulatów "co chcemy zrobić", ale nie ma już jak. Bo po co. Patrząc na rządzących to i tak nie trzeba mówić jak, wystarczy, że powiemy, że chcemy. Miernota polityczna schodzi do samorządów. Niestety, jak widzę byłych działaczy partyjnych władzy socjalistycznej na liście PO to myślę, w jakim grajdole człowiek żyje. Po wyborach wrócimy do codzienności, a problemy z brudem, syfem na ulicach, brakiem chodników, parkingów, bezrobociem i słabo rozwijającą się strukturą przedsiębiorczości pozostaną nadal!
          • batongazeta.pl Re: atrakcje 17.11.10, 08:52
            na jednym z wiejskich zebrań kandydat do rady powiatu obiecywał podniesienie emerytur. na czyjąś uwagę z sali, że to nie jest w jego kompetencjach odzrekł, że zna kogo trzeba i szepnie tu i ówdzie w tym palącym temacie.
            • ko-kr Re: atrakcje 17.11.10, 14:04
              hehehehehehe dobre!!!!!
    • blo-ndynka Re: atrakcje 18.11.10, 22:57
      batongazeta.pl
      Pewnie gdyby w Krasnymstawie żyło więcej ludzi myślących podobnie, miasto dostało by skrzydeł.
      Współczuję.
      A tak na marginesie to gdzie ostatnio widziałaś jak to określiłaś -"chłopa rozrzucającego gnój widłami"?
      • batongazeta.pl Re: atrakcje 19.11.10, 22:22
        na kol.Niemienice a pieski goniły mnie na Stężycy
      • ko-kr Re: atrakcje 20.11.10, 20:03
        ja widziałem na ul. Kościuszki...
    • batongazeta.pl Re: atrakcje 23.11.10, 11:56
      no i mamy po wyborach. teraz czekajmy na tłumy turystów, nowoczesne drogi, i zakłady pracy powstające w szalonym tempie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka