IP: *.tnt2.per1.da.uu.net 24.05.02, 16:45
Apel do milych Pulawiakow: Poszukuje numeru telefonu szkolnego kolegi Konrada
Wyppycha lub jego rodzenstwa czy rodzicow. Trzydziesci lat temu mieszkalismy na
22lipca. Bardzo prosze kogos o zerkniecie do ksiazki telefonicznej i podanie mi
na e-mail: wiess@post.com Mieszkam w Kangurowie. Z gory serdecznie dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: jazzak Re: Poszukuje IP: *.mst.gov.pl 24.05.02, 16:49
      Gość portalu: Wiess napisał(a):

> Apel do milych Pulawiakow: Poszukuje numeru telefonu szkolnego kolegi Konrada
      > Wyppycha lub jego rodzenstwa czy rodzicow. Trzydziesci lat temu mieszkalismy na
      >
      > 22lipca. Bardzo prosze kogos o zerkniecie do ksiazki telefonicznej i podanie mi
      >
      > na e-mail: wiess@post.com Mieszkam w Kangurowie. Z gory serdecznie dziekuje

Zapewne ktos odpowie. Tylko czy Wyppych a może Wypych - takich znam. No ale może
      się mylę co do nazwiska.

• Gość: Wiess Re: Poszukuje IP: *.tnt1.per1.da.uu.net 26.05.02, 15:16
        Gość portalu: jazzak napisał(a):

> Gość portalu: Wiess napisał(a):
        >
        > > Apel do milych Pulawiakow: Poszukuje numeru telefonu szkolnego kolegi Konr
        > ada
        > > Wyppycha lub jego rodzenstwa czy rodzicow. Trzydziesci lat temu mieszkalis
        > my na
        > >
        > > 22lipca. Bardzo prosze kogos o zerkniecie do ksiazki telefonicznej i podan
        > ie mi
        > >
        > > na e-mail: wiess@post.com Mieszkam w Kangurowie. Z gory serdecznie dziekuj
        > e
        >
        > Zapewne ktos odpowie. Tylko czy Wyppych a może Wypych - takich znam. No ale moż
        > e
        > się mylę co do nazwiska.
        >

Nie pamietam dokladnie pisowni. Wiem tylko, ze skonczyl Technikum Chemiczne a
        nastepnie Elektronike na warszawskiej Politechnice - w latach 70-tych. W tamtych
        latach jego tata uczyl jezyka niemieckiego w tym Chemiku. Mial siostre i brata,
        ktory zostal marynarzem. Po tych informacjach mysle, ze latwo bedzie znalezc.
    • Gość: Jank Re: Poszukuje IP: *.pl 24.05.02, 16:53
      Mało kto tutaj faktycznie mieszka w Puławach, więc musisz chwilę poczekać na
      odpowiedź. Wypychów ci panie w Puławach sporo...
      Pozdrowienia dla naszych Downunder
    • Gość: Wiess Re: Poszukuje IP: *.tnt3.per1.da.uu.net 27.05.02, 15:26
      Wlasnie otrzymalem na e-mail numer poszukiwanego telefonu. Serdecznie dziekuje
      za zainteresowanie moim problemem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka