Dodaj do ulubionych

Kawiarnia w Łukowie

30.03.11, 13:22
Czy nie brakuje wam w Łukowie typowej kawiarni? Restauracji i barów jest całkiem sporo ale jak ktoś chciałby pójść w spokojne miejsce i napić się kawy to właściwie nie ma gdzie. Chodzi mi o taki lokal, gdzie w ofercie jest kilka rodzajów kawy, herbaty i do tego ciasta i desery. Chodzi o miejsce, gdzie można umówić się w mniejszym gronie i spokojnie porozmawiać (z koleżanką, kontrahentem). Gdzie chodzicie teraz jeśli nie zamierzacie jeść ani pić alkoholu tylko chcecie wypić kawę i ewentualnie zjeść coś słodkiego?
Obserwuj wątek
    • serenee Re: Kawiarnia w Łukowie 31.03.11, 10:50
      ostatnio jak przechodziłam k. pomnika Papieża widziałam, że tam chyba będzie kawiarnia.
      • przemek212121 Re: Kawiarnia w Łukowie 01.04.11, 15:23
        W Galerii Optima jest kawiarnia :)
        • sabinka270 Re: Kawiarnia w Łukowie 05.04.11, 13:23
          tak tak właśnie ma sie otworzyc przy pomniku Papieża Cafe Grand, ale niewiem kiedy.. także sama jestem ciekawa co i jak..
    • vacero84 Re: Kawiarnia w Łukowie 12.04.11, 02:31
      kawiarnia może i dobra rzecz ale nie utrzyma się na naszym rynku, bo łukowiacy to pijaki i chlejusy a wynajem lokalu kosztuje
      • merlinka007 Re: Kawiarnia w Łukowie 21.09.11, 23:02
        kawiarnia w lukowie juz jest,dokladnie ta obok pomnika.bylam tam i rzeczywiscie godna polecenia.fajny klimat duzy wybor kaw i są super desery z lodami;-)
        • fiorklasa Re: Kawiarnia w Łukowie 22.09.11, 22:25
          polecam ! szczególnie desery lodowe ! te z jabłuszkiem najlepsze !
          • kasiaakaaaa Re: Kawiarnia w Łukowie 28.11.11, 13:44
            Ten deser z jabluszkiem to 'zielono mi' faktycznie jest jednym z lepszych deserow ale tez godny polecenia deser to cieplo-zimno z goraca czekolada;)
            No i oczywiscie polecam pyszne winko DOLCE-NOVELLA!! mmmm;))
            • beatat87 Re: Kawiarnia w Łukowie 09.03.12, 19:53
              Byłam i szczerze pisząc w reszcie coś normalnego a nie same piwiarnie
              • k-ozak Re: Kawiarnia w Łukowie 25.06.12, 17:16
                a ja polecam Cafe Opera, można tam spokojnie zjeść i czasami potańczyć:)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka