Gość: agat IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 03.03.03, 08:18 Witajcie jak wm minoł weekend? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agat Re: Witajcie po weekendzie IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 03.03.03, 08:48 m.in napisał: > bogato w wydarzenia A co takiego sie wydarzyło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek2826 Re: Witajcie po weekendzie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.03, 13:23 Byłem w kinie na Superprodukcji Machulskiego. Oczywiście nie umywa się do jego wczesniejszych komedii, ale da się wytrzymać. Jeśli ktoś szuka niespecjalnie wyszukanej rozrywki to ten film może mu sie podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: Witajcie po weekendzie IP: *.acn.pl 04.03.03, 11:52 A jakoś tak minęło "misie" nieszczególnie. Właściwie, trudno powiedzieć co robiłem. Chyba się starzeję... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: Witajcie po weekendzie IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 04.03.03, 14:55 Gość portalu: Jank napisał(a): > A jakoś tak minęło "misie" nieszczególnie. Właściwie, trudno powiedzieć co > robiłem. Chyba się starzeję... :o) Starość nie radość i młodość nie wieczność ale trzeba ruszyć te grube tyłki z krzeseł, i rozruszać stare kości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: Witajcie po weekendzie IP: *.acn.pl 04.03.03, 16:57 Skąd wiesz że grube?? :oP To co proponujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Witajcie po weekendzie IP: *.mst.gov.pl 05.03.03, 08:28 Gość portalu: agat napisał(a): > Starość nie radość i młodość nie wieczność ale trzeba ruszyć te grube tyłki z > krzeseł, i rozruszać stare kości Wypraszam sobie, systematycznie gram w siate i p. kopaną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: Witajcie po weekendzie IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 05.03.03, 09:44 Gość portalu: jazzak napisał(a): > Gość portalu: agat napisał(a): > > > Starość nie radość i młodość nie wieczność ale trzeba ruszyć te grube tyłk > i z > > krzeseł, i rozruszać stare kości > > Wypraszam sobie, systematycznie gram w siate i p. kopaną. Oj chłopaki, chłopaki nie chiałam nikogo urazić wirze że każdy z was jest młody, piękny, silny, umięśniony, wysportowany i każda kobieta do was wzdycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: Witajcie po weekendzie IP: *.acn.pl 05.03.03, 10:00 Gość portalu: agat napisał(a): >każdy z was jest > młody, piękny, silny, umięśniony, wysportowany i każda kobieta do was wzdycha. No właśnie :o) Dlatego własnie pytałem co proponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: Witajcie po weekendzie IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 05.03.03, 10:15 Gość portalu: Jank napisał(a): > Gość portalu: agat napisał(a): > > >każdy z was jest > > młody, piękny, silny, umięśniony, wysportowany i każda kobieta do was > wzdycha. > > No właśnie :o) > Dlatego własnie pytałem co proponujesz? Jank jest dużo róznych fajnych rzeczy których można robić, basen spacer w kazimierzu, ja np. byłam nad morzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: Witajcie po weekendzie IP: *.acn.pl 05.03.03, 11:49 Gość portalu: agat napisał(a): > ja np. byłam nad morzem O, to już coś :o) Ale jeszcze chyba trochę wietrznie? O kąpiel w morzu przezornie nie pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: Witajcie po weekendzie IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 06.03.03, 10:30 Gość portalu: Jank napisał(a): > Gość portalu: agat napisał(a): > > > ja np. byłam nad morzem > > O, to już coś :o) > Ale jeszcze chyba trochę wietrznie? O kąpiel w morzu przezornie nie pytam. Raczej nie jest to pora na kąpiel w morzu ale trzeba czasami odwiedzić swoje rodzinne strony, miło spotkać się z przyjaciółmi, a na morze można tylko popatrzeć i pooddychać świerzym powietrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak zarobiony... IP: *.mst.gov.pl 06.03.03, 15:15 w robocie taki jestem, że szok a jeszcze w weekend śmigamm do roboty :( Piszę to w kontekście nowych debat na forum :) Pozdrawiam tych co mają luzik w fabrykach. Odpowiedz Link Zgłoś