Dodaj do ulubionych

NOWY SALON SUKIEN ŚLUBNYCH PARISEL ŁUKÓW

30.09.10, 13:35
Salon Ślubny PARISEL stał się obecnie jednym z najbardziej rozpoznawanych firm branży ślubnej na rynku lokalnym. Przytulne wnętrze salonu oferuje przyszłym paniom młodym ponad 100 przepięknych modeli sukien ślubnych z nowej kolekcji na rok 2011. Każda suknia jest niepowtarzalna i jedyna w swoim rodzaju. Ceny sukien są tak dobrane aby każda panna młoda mogła znaleźć coś dla siebie. Salon swoją wielkością i wystrojem wyróżnia się wśród innych salonów tego typu w okolicy. W ofercie salonu znajdują się oprócz sukien; : welony, etole, obuwie ślubne, biżuteria, bolerka, rękawiczki. Salon dla swoich klientów proponuje dodatkowe usługi: próbne makijaże, porady wizażystki. Zapraszamy do Łukowa na ul. Piłsudskiego 1 i na stronę www.parisel.pl

Obserwuj wątek
    • parisel NOWE PROMOCJE W SALONIE 08.10.10, 12:44
      Od 1 października wprowadziliśmy nowy sposób promocji. Każdego tygodnia inna suknia z naszej bardzo bogatej kolekcji będzie promowana poprzez znaczną przecenę ZAPRASZAMY może akurat ta suknia będzie dla Ciebie.
      Bezpośredni link do promocji www.parisel.pl/hit-tygodnia.php
      • parisel 3 tydzień promocji 15.10.10, 11:49
        W tym tygodniu istnieje możliwość zakupu sukni z kolekcji Atelier Diagonal
        kolor OFF WHITE BLANCO NATURAL rozmiar 44
        dotychczasowa cena 2800 zł w tygodniu promocji cena spada do 1625 zł

szczegóły na stronie parisel.pl/hit-tygodnia.php
        lub na forum www.lukow.dyrke.com/forum/viewtopic.php?t=399

• parisel 2 tydzień promocji 08.10.10, 12:45
      W tym tygodniu mamy do zaoferowania przepiękną suknię z kolekcji MATT MICHAEL w kolorze WHITE OFF rozmiar 38-40. Suknia jest w cenie 2000zł w tygodniu promocji jej cena spada do 800 zł. Jest to jedyny egzemplarz nie powtarzalny.
      Bezpośredni link www.parisel.pl/akt...risel-lukow.php
      zdjęcie sukni z tego tygodnia www.parisel.pl/images/tydzien2_1.jpg

Jeżeli podoba ci się akurat ten model w tej cenie nie zwlekaj ktoś może Cię ubiec i kupić twoją wymarzoną suknię
      • sqlite Re: 2 tydzień promocji 08.10.10, 20:33
        Sorry, ale ona jest okropna!
        • parisel Re: 2 tydzień promocji 14.10.10, 11:53
          To że komuś się suknia nie podoba to nie znaczy że jest nie ładna. Suknia z tego tygodnia została sprzedana. Panna młoda była bardzo zadowolona, zapraszam w przyszłym tygodniu może ta przypadnie komuś do gustu.
          • sqlite Re: 2 tydzień promocji 14.10.10, 19:27
            To jest moje zdanie i go nie zmienię, jak wiesz mam prawo je wyrazić. jest okropna i tyle, jeśli ktoś kupił tę suknię to pewnie dlatego, że była tania, a nie ładna. Zazwyczaj przecenia się rzeczy, które kompletnie si e nie nadają do sprzedarzy po normalnej cenie. jest przeokropna i tyle, ma strasznie wiejski emblemat z przodu.
            • parisel Re: 2 tydzień promocji 15.10.10, 08:22
              ok nie będę się spierać - suknie są przeceniane z powodu tego że są z ubiegłego sezonu będą różne jeszcze dzisiaj umieszczę kolejną na nowy tydzień, zapraszam na stronę www.parisel.pl i do salonu - na pewno znajdzie tam pani suknię która będzie się Pani podobać - mam taką nadzieję
              • beatat87 Re: 2 tydzień promocji 09.03.12, 20:50
                Są niezłe
      • 3muszkieterowie3 Re: 2 tydzień promocji 15.10.10, 18:20
        "nie" z przymiotnikami piszemy łącznie: niepowtarzalna; pozdrawiam
    • ulak12345 Re: NOWY SALON SUKIEN ŚLUBNYCH PARISEL ŁUKÓW 29.10.10, 11:37
      w salonie jeszcze nie byłam,ale te wnętrza wyglądaja ciekawie, chyba jest tam sporo miejsca i sukien, czy ktoś tam był. Ja może w najbliższym czasie tam zajdę to wam coś opiszę
      • marta-mw Re: NOWY SALON SUKIEN ŚLUBNYCH PARISEL ŁUKÓW 12.04.11, 18:59
        Witam! po wielu poszukiwaniach sukni ślubnych miedzy innymi w Warszawie i Siedlcach, swoją suknie ślubną znalazłam w Pariselu. Byłam bardzo wymagającym klientem, dwa razy przychodziłam, mierzyłam dowolną ilość sukienek. Panie bardzo miłe, cierpliwe. Także polecam, warto przed przyjściem przejrzeć stronkę i zobaczyć co interesuje. Pozdrawiam i powodzenia w wyborach:)
        • lilianaliliana Re: NOWY SALON SUKIEN ŚLUBNYCH PARISEL ŁUKÓW 05.05.11, 17:09
          Jak ładnie pani z panem z Parisela opinie sobie wystawiają o swoich beznadziejnych sukienkach....haa haaahaaa. Koleżanka moja co tam pracuje mówi, że szefowa ma jaąaś fobie na temat strony internetowej, że to ona ciągle coś pisze i komentarze wystawia na swojej stronie, bo nikt się tam nie loguje. Żenada!
          • parisel Re: NOWY SALON SUKIEN ŚLUBNYCH PARISEL ŁUKÓW 06.05.11, 08:38
            Szanowna Pani czy odwiedzała Pani nasz salon skoro wypisuje Pani takie brednie? Co do koleżanki (współczuję jej takiej koleżanki która w taki sposób informuje szefów o jej lojalności). Stronę i salon oglądają i komentują ci którzy tam byli i maja na to ochotę. Zapraszam do salonu porozmawiamy o tych "beznadziejnych " sukniach. Nie ładnie tak kogoś oczerniać i to ogólnołukowskim forum.
            • sztylet50 Re: NOWY SALON SUKIEN ŚLUBNYCH PARISEL ŁUKÓW 09.05.11, 08:10
              Od razu oczerniać - opinie wyraża koleżanka. A Wy sie juz nie bulwersujcie, bo się kompromitujecie w oczach łukowian coraz bardziej. Narzucacie się obrzydliwie gdzie tylko można
    • plociak3 Re: NOWY SALON SUKIEN ŚLUBNYCH PARISEL ŁUKÓW 20.06.11, 13:24
      Przy poszukiwaniu swojej sukni ślubnej (Lublin, Siedlce i Łuków) zajrzałam również do salonu Parisel i pozwolę sobie na wyrażenie mojej opinii.
      W skrócie:
      - wnętrze ładnie urządzone, przyciąga klientki
      - suknie na wystawie w oknach, z tego co zauważyłam, są bardzo często zmieniane - uważam to za plus
      - katalogi moim zdaniem w Pariselu są niepotrzebne, ponieważ wskazując paniom "tą suknię" one mówią, że akurat tej nie mają i przyniosą "coś podobnego"
      - pani starsza wg mnie niekompetentna i niezorganizowana, sto spraw i rzeczy chciała załatwić i powiedzieć natychmiast, a kiedy przyszła po mnie druga klientka, zostawiła mnie samą przy stoliku i poleciała do tej drugiej, do mnie już nie wracając
      - pani młodsza bardzo miła i przyjemna, zajęła się mną po zostawieniu mnie przez panią starszą
      - przy mierzeniu sukien, czy wyglądałam gorzej czy lepiej, oczywiście zawsze obie panie się zachwycały, że wyglądam pięknie, na siłę wciskały suknie: "tu podszyjemy, tam zmienimy". Jednym słowem ich motto powinno brzmieć: "Wszystko zrobimy co chcesz, tylko się wreszcie zdecyduj"
      - ceny jak na Łuków OK. Nie za drogie ( przynajmniej ja mierzyłam suknie za średnią cenę ok. 2000zł.)
      - według mnie w Pariselu nie ma ładnych sukien. Fakt, mają ich dużo, ale tak naprawdę nie ma na czym zawiesić oka i czym się zachwycić. ja nie znalazłam tak sukni dla siebie, ale wiadomo, gusta są różne, ja wyrażam tylko moją opinię.
      • sqlite Re: NOWY SALON SUKIEN ŚLUBNYCH PARISEL ŁUKÓW 21.06.11, 09:36
        o! dawno nie słyszałam i nie czytałam sensownej i tak wyczerpującej opini..
    • izabelka1976 Re: NOWY SALON SUKIEN ŚLUBNYCH PARISEL ŁUKÓW 24.06.11, 11:25
      A ja bardzo polecam ten salon.
      Bardzo duży wybór sukni, wręcz największy w Łukowie... itp. itd.
      Fachowość widoczna gołym okiem.
      Polecam jeszcze raz
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka