chinczykjaponczyk 08.10.09, 14:44 I bynajmniej nie chodzi o seks:) Ja: 30 lat, 185 cm wzrostu, 89 kg, szatyn, okularnik, wykształcenie wyższe, wyroków skazujących brak:), bezdzietny. Warszawa i okolice Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lalka_7 Re: Szukam kobiety 13.10.09, 17:48 Szkoda, bo ja Łódź i okolice i bynajmniej o seks chodzi też. Pozdrawiam Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Szukam kobiety 15.11.09, 18:46 Właśnie przeczytałam tu na forum,że ma być "szybko nr telefonu,szybko spotaknie ,szybko seks",czy wam facetom tylko na tym zależy?? Odpowiedz Link
krupniok_pl Re: Szukam kobiety 15.11.09, 21:38 czarnamajka75 napisała: > Właśnie przeczytałam tu na forum,że ma być "szybko nr telefonu,szybko spotaknie > ,szybko seks",czy wam facetom tylko na tym zależy?? ------------------------------------ A czy Wam, laskom tylko na schwytaniu faceta do życia w niewoli zależy? Odpowiedz Link
niepolak_w_polsce swiete slowa... 16.11.09, 11:59 > Właśnie przeczytałam tu na forum,że ma być > "szybko nr telefonu,szybko spotaknie,szybko seks", > czy wam facetom tylko na tym zależy?? To zdanie nie ja napisalem (bo ja daje spacja po przecinek, nie pisze tak nieestetycznie, a po polsku sie pisze "spotkanie" a nie "spotaknie" ;) ale to co ten facet napisal jest jak najbardziej slusznie. Oto dlaczego: 1) szybko nr telefonu W internecie (i nie tylko) jest masa grafomanek ktore pisza jako CEL a nie jako srodek. Kobieta konkretna, ktora NAPRAWDE szuka faceta, daje szybko nr telefonu. Grafomanka nawet na email nr 100 nie daje. Ale obiecuje ze podaje nr telefonu na email nr. 101. A w emailu 101 obiecuje ze podaje nr telefonu na email nr. 102.. 2) szybko spotkanie. 31 pazdziernika kobieta mi odpisala mowiac ze "mozemy sie spotkac ale dopiero w MAJU". (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Dalszy komentarz jest zbedne. 3) szybko seks. Masa kobiet sie nudzi, nie ma w ogole z kim rozmawiac, a czesto w internecie mozna trafic na czlowieka z ktory FANTASTYCZNIE sie gada, ale "chemii" nie ma. wiec "szybko seks" nie znaczy ze ten seks MUSI konieczne byc. Ale znaczy ze trzeba SZYBKO powiedzic prawde, bo to kazdy wie po pare sekundy od momentu spotkania. To znaczy "sluchaj, jestes fajny, ale nie jestes w mojm typie, seks nie bedzie". No to PA i koniec randki. Mozna miec 99 randki ktore trwaja KROTKO, bo nie ma chemii, i seks NIGDY nie bedzie, ale tez nie bedzie "bla bla bla" przy kawie o niebieski migdalach. Zeby potem miec ta (wymarzona) randka, gdzie zaiskrze, i seks bedzie OCZYWISCIE od pierwszego spotkania :) I to bedzie poczatek historii milosci I NAMIETNOSCI. Milosci bez namietnosci mozna miec do corki. A tu chodzi o "szukam meza/szukam zony" a nie "szukam corki/szukam syna" :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
chinczykjaponczyk Re: Szukam kobiety 18.11.09, 09:39 Chyba czegoś nie doczytałaś:) albo coś źle interpretujesz:) Kto tu mówi o szybkim spotkaniu, seksie itp???? Odpowiedz Link
niepolak_w_polsce uspokoj sie.. 18.11.09, 10:08 Czarnamajtka nie mowila o TOBIE, mowila ogolnie... Odpowiedz Link
jucha32 Re: uspokoj sie.. 18.11.09, 10:22 Ludzie, czy Wy musicie być tacy złośliwi w stosunku do siebie. A czy Ty niepolaku musisz wszystko tak szczegółowo interpretować. Wrzuć na luz. Odpowiedz Link
jucha32 Re: uspokoj sie.. 18.11.09, 10:28 Jak przeczytam odpowiedź to mi się dopiero odechce czytać tu cokolwiek. Odpowiedz Link
chinczykjaponczyk Re: uspokoj sie.. 19.11.09, 09:08 Ależ ja jestem spokojny i wyluzowany :).... Tylko nie rozumiem po co coś uogólniać? Odpowiedz Link