Dodaj do ulubionych

Idealny facet na męża i tatę!!!!!

20.12.13, 19:14
Witam serdecznie!
Mam przyjaciela któremu chcę bardzo pomóc, a przede wszystkim znaleźć dla niego dobrą, kochającą żonę. Wiem że kobiecie u jego boku niczego nie zabraknie, a już na pewno miłości, bezpieczeństwa. Jeśli znajduję się tu kobieta która marzy o miłości i ślubie z cudownym facetem proszę o kontakt na maila, abym mogła napisać więcej na ten temat :).
malgorzata.joanna@o2.pl
Obserwuj wątek
    • prawie.blondynka Promocja? 20.12.13, 21:44

I Ty wypuszczasz ten ideal z reki? Rozumiem, ze juz jestes szczesliwa mezatka
      ale masz chyba siostre, przyjaciolki, znajome... Cos mi tu zgrzyta:)
      • agiczek85 Re: Promocja? 21.12.13, 00:08
        jestem już szczęśliwą mężatką dlatego moja kandydatura odpada ;) a bliskie mi osoby tzn. siostry kuzynki, koleżanki którym ufam i mogły by być idealną partią są już zajęte :D
        • fajny77 Re: Promocja? 21.12.13, 09:15
          a to Pan "promowany" sam nie ma odwagi na zamieszczenie tutaj ogłoszenia?
          • torado Re: Promocja? 21.12.13, 11:01
            fajny77 napisał:

> a to Pan "promowany" sam nie ma odwagi na zamieszczenie tutaj ogłoszenia?

może potrzebuje speca od promocji i marketingu :-D :-D :-D
            • prawie.blondynka Swiateczna reklama 21.12.13, 11:46

Brak samodzielnosci i asertywnosci potencjalnego idealnego meza moze budzic
              pewna doze niepokoju. Znasz kogos kto byl z nim w sypialni? I co powiedziala?
              Radz sobie jakos? Zgodzisz sie, ze to wazna i integralna czesc reklamy:)

Dajesz slowo, ze nie jest to trudnozwywalny makaron wloski ktory trzeba popychac?
    • maitresse.d.un.francais dobra dobra konkrety 28.12.13, 22:56
      ile ten pan ma lat, w jakim zawodzie pracuje, stan cywilny, oczekiwania wobec przyszłej żony, jak jest postrzegany itd.
      • edd.y Percepcja 29.12.13, 15:42
        maitresse.d.un.francais napisała:

> jak jest postrzegany itd.<

Jak moze byc postrzegany facet ktorego swata kolezanka
        o quasi-meskim nicku agiczek? Jednoznacznie:)
        • maitresse.d.un.francais Jaki tam quasi-męski??? Że bez "a" na końcu? 31.12.13, 18:27

>
          > Jak moze byc postrzegany facet ktorego swata kolezanka
          > o quasi-meskim nicku agiczek? Jednoznacznie:)

Od razu widać, że agiczek to baba. Imieniem Agnieszka zresztą.

Jednoznacznie, czyli jak?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka