Dodaj do ulubionych

Szukam przyjaciela

09.04.14, 14:21
Witam,
mam 32 lata, mieszkam w Warszawie, 165 cm wzrostu, niebieskie oczy, 55 kg, szatynka ...:) mam nadzieje ze to wystarczy :) ... uwielbiam się śmiać i rozmawiać na każdy temat ... szukam mężczyzny do max 40 lat , zadbanego, bez nałogów, przepraszam ze to napiszę ale szukam osoby z która mogłabym sensownie porozmawiać (taką która umie bezbłędnie napisać lub powiedzieć zdanie złożone :))
mój e-mail : josiu32@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • adidas.abebe Re: Szukam przyjaciela 09.04.14, 15:06

Ehe?
      • josiu32 Re: Szukam przyjaciela 09.04.14, 18:45
        Tzn?
    • lanou Re: Szukam przyjaciela 09.04.14, 20:59
      A jaki to jest człowiek "zadbany"?
      • adidas.abebe Re: Szukam przyjaciela 09.04.14, 21:51

"Ehe?" - to moje lekkie zaniepokojenie czy poradze sobie ze zdaniem zlozonym.
        Wyguglowalem definicje i troche (tylko troche) sie uspokoilem. Moze sobie
        w stopniu podstawowym poradze:) Zadbany chyba jestem. Staram sie byc
        ale nie bylem pewien czy to samo w sobie wystarczy:) Metroseksualnym nie jestem:(
        • lanou Re: Szukam przyjaciela 09.04.14, 22:06
          Ok wszystko spoko tylko jak to się ma do mojej wypowiedzi? Ja rozumiem że jestem ze wsi jeżdżę wieśniackim autem i mam na sobie aktualnie czarne bojówki i białe adidasy (to chyba znaczy że jestem zaniedbany), ale aż tak chyba nie zaćmiło to mojego trzeźwego myślenia :P
          • josiu32 Re: Szukam przyjaciela 09.04.14, 23:18
            Nie znam Ciebie :) wiec nie osadzam :) ... Hmmm zadbany mężczyzna to taki : ( niech sie zastanowię Hahahaha ) czysty, schludny, "świeży" :) no to taki odpowiednik kobiety ktora bys chciał poznać :)
            • lanou Re: Szukam przyjaciela 09.04.14, 23:27
              Kobiecie moich marzeń daleko do schludności, co do czystości to się zgodzę, ale nie gardzę u kobiet nieuczesanymi włosami, nieumalowaną twarzą albo potarganym ubiorem ;) Dlatego pytałem, bo część kobiet za "zadbanego" gościa uważa typa ogolonego co do milimetra, pachnącego och-acha w garniturze idealnie skrojonym, a inne zwykłego kolesia, który niekoniecznie codziennie się goli i nie musi mieć zawsze spodni w kant, no i nie śmierdzi całą perfumerią na kilometr.
              PS. Częste mycie skraca życie. Naukowcy dowiedli, że użycie prysznica częściej niż raz na dwa dni (w przypadku osób nieuprawiających sportu) jest szkodliwe dla skóry, którą zbyt mocno odtłuszczasz i wyręczasz ją w radzeniu sobie samej z bakteriami ;)
        • josiu32 Re: Szukam przyjaciela 09.04.14, 23:15
          Hahahaha:) no to super ;) mamy dobry początek :p ... Dobrze ze nie napisałam podrzędnie i nadrzędnie złożone Hahahaha :)
          • adidas.abebe Definicje 10.04.14, 08:56
            josiu32 napisała:

>Dobrze ze nie napisałam podrzędnie i nadrzędnie złożone<

Czytalem o tym przelotnie i z malym zrozumieniem. To dla mnie wyzsza szkoly
            wtajemniczenia. Obecnie koncentruje sie aby nie robic podstawowych blendow.

Pytanie jednak o definicje zadbania to troche tak jak o pytanie o koszt utrzymania
            jachtu. Jezeli pytamy to nie stac nas na jacht. Zadbanie to oczko wyzej od lupiezu
            na kolnierzu, braku zebow poza trojkami i dzienny kontakt z mydlem i woda.
            Gruby pozlacany lancuch na szyi i biale adidasy to elegancja do uzgodnienia.

Czy u Was tez pada?
            • josiu32 Re: Definicje 10.04.14, 09:17
              :) trafne spostrzeżenia :)
              też pada i jest przeokropnie .... beznadziejna pogoda ;/

• josiu32 Re: Definicje 10.04.14, 10:17
              hmmm zastanawiam się czy ten rażący błąd to tak specjalnie czy tylko aby sprawdzić moją czujność ;p .... czytając inne bardziej rozbudowane podrzędnie i nadrzędnie Pana posty dochodzę w swojej małej główce jak to możliwe :)

co do definicji - zadbania - : interesujące choć w dalszym ciągu może być niezrozumiałe dla co poniektórych mężczyzn hahahah taki żarcik ;p

wow słoneczki wyszlo ;)
              • adidas.abebe O pogodzie 10.04.14, 12:07

:) O jakim blendzie piszemy? U mnie sie zachmurzylo (nielatwy wyraz:)
                i lekko pada. Ma sie przejasnic po poludniu.
                • josiu32 Re: O pogodzie 10.04.14, 12:28
                  :) nie mam zielonego pojęcia o czym my piszemy :) ostatnio kolega mi powiedział ze kobiety mają tylko dwa zwoje hahaha więc nie wymagajmy zbyt wiele ;p
                  no jak dla mnie to ten wyraz nie dość ze niełatwy to i dość skomplikowany ;p
                  u mnie natomiast ;) pochmurno z przejaśnieniami ;) jak pogodynka
                  • adidas.abebe Re: O pogodzie 11.04.14, 09:29
                    josiu32 napisała:

"...kobiety mają tylko dwa zwoje..."

Mam swoja opinie o mezczyznach probujacych dowartosciowac sie opowiadaniem
                    dowcipow o kobietach zawsze zle ich przedstawiajacych. O mezczyznach tez mozna
                    powiedziec to i owo:)
                    Przy okazji sprzedaj koledze dowcip: Mezczyzna pyta kobiete - chcialaby pani byc
                    mezczyzna? A pan? - odpowiada kobieta.

U mnie chlodno i pochmurno. Z nikla szansa na promienie slonca.
                    • josiu32 Re: O pogodzie 11.04.14, 20:16
                      Hahaha dobry zart :)
                      Sprzedałam i sie obraził :)
                      A moze porozmawiamy na priv ?
    • unihern Re: Szukam przyjaciela 17.02.15, 08:20
      Cześć , jak się masz? jestem Hernin z Latino -Hiszpanski. czytalem GAZETA .PL
      Nazywam się Hernin, jestem i profesorem z Matematyki i Fizyki
      Myślę, że przyjaźń i nie jest problemem wiek , kultury czy języka Ważne jest
      uczciwość i empatia. nie ma zona , nie ma dzieci. mam 1.79 cm
      Mieszkam warszawie , ale teraz jestem w Niemczech, ale Wracam do Polsce 22 lutego
      Szukam para do stałego związku albo nowych przyjaciół..
      Jestem człowiekiem, bardzo wesoły,otwarte, optymistyczny,wykształcony,romantyczny, kochający, komunikatywny,uczciwy,
      , odpowiedzialny,inteligentny i tolerancyjny. Lubię studiowanie, czytanie, pisanie, gotowanie, sport, mówić o wszystkie kwestie, chodzić, poznania nowych kultur, języków, muzyki, tańca, przyrody, gór, podróży i innych działań, mam bardzo aktywny tryb życia
      Teraz rozumiem i uczą się języka polskiego , Jest to trudne, ale jestem bardzo
      optymistycznie :)
      Możemy się spotkać, aby omówić wszystkie problemy, pije kawę lub spacer
      gdzieś
      i tez do tance. znasz kluby do miasta ?ożemy iść potańczyć 27 albo 28 lutego pojadę do miasta .
      możemy być w kontakcie przez Facebooka, e-mail, skype lub telefonicznie. A może pewnego dnia możemy się spotkać
      Masz piekne foto. .Milego dnia i pozdrowienia
      Mam nadzieję, że odpowiedź dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka