Dodaj do ulubionych

Szukam faceta na stałe

04.05.14, 16:00
Mam 39 lat , rozwiedziona, 164 cm, 55 kg, włosy ciemny brąz, szukam szczerego faceta do pogadania, popisania a z czasem i do czegoś więcej...szukam kogoś do stworzenia fajnego , stałego związku,jeśli ktoś zainteresowany proszę pisać na asiok33@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • asiok33 Re: Szukam faceta na stałe 15.06.14, 13:19
      Proszę tylko o poważne propozycje...jak już zostawiłeś tel. do siebie to chociaż odpisz na esa....bo jakieś zabawy w kotka i myszkę mnie nie interesują...
      • normalny52 Re: Szukam faceta na stałe 22.01.16, 21:25
        Jestem 30-letnim mężczyzną chcącym założyć rodzinę szukam partnerki do stałego związku lubiącą życie na wsi. Urodziłem i wychowałem się w mieście Szczecin od 10 lat mieszkam na wsi w pobliżu Szczecina ( 30 km od centrum ) w pięknej okolicy między dwoma jeziorami , blisko lasu. Zajmuję się hodowlą koni w nie długim czasie chcę stworzyć wyjątkowe i piękne miejsce do wypoczynku grupowego. Z natury jestem wesołym , szczerym facetem szanującym kobiety preferującym prawdomówność , lojalność i wzajemny szacunek. Kocham zwierzęta , lubię podróżować , lubię zwiedzać świat zwiedziłem już dużą część świata między innymi mieszkaliśmy w Australii uwielbiam kraje tropikalne. Resztę o mnie dowiesz się wtedy gdy do mnie napiszesz. Zapraszam miłe podobnie myślące do mnie dziewczyny do wspólnej rozmowy
    • dorota_w_krainie Re: Szukam faceta na stałe 10.02.16, 19:50
      Tu jest mały ruch :) mam nadzieję, że jesteś na jakimś portalu randkowym? ;)
    • maximus7205 Re: Szukam faceta na stałe 16.03.16, 13:58
      Jestem szczerym wiernym oddanym chłopakiem który mówi to co mysli i szuka czegoś poważnego.Mam 43 lata i po rozwodzie z Opola. Chciałbym ciebie bliżej poznać ?? Co ty na to ??
      • asiok33 Re: Szukam faceta na stałe 18.03.16, 14:16
        Witaj ,napisz na pocztę : asiok33@gazeta.pl
        • stasi1 Re: Szukam faceta na stałe 06.11.21, 17:22
          Ciekawe czy ci się udało znaleźć szczęście?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka