greatgreta 24.08.06, 10:27 Spotkajmy się wszyscy na kawie:) czy nie byloby miło:)? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rasgeea Re: A JA MAM PROPOZYCJĘ :) 24.08.06, 10:34 byłoby bardzo miło tylko weź pod uwagę, że nie mieszkamy w jednym miescie tylko jestesmy rozrzuceni po calej Polsce :) Odpowiedz Link
vermatiim Re: A JA MAM PROPOZYCJĘ :) 24.08.06, 10:41 rasgeea napisała: > byłoby bardzo miło tylko weź pod uwagę, że nie mieszkamy w jednym miescie tylko > > jestesmy rozrzuceni po calej Polsce :) Faktycznie to dośc poważny problem...tylko każdy z was pewnie niejeden raz powiedział" milo byłoby gdzies pojechać, ale samemu..." stara śpiewka... stwierdzam jedno "straszne lenistwo się w was szerzy" Lepiej siedzieć na necie i marudzić na forum jak to mi (nie mi :) )źle i w ogole. Czegoś się boicie? Swiat do odważnych należy...A fajnych znajomych nigdy za dużo. Pozdrawiam Odpowiedz Link
greatgreta Re: A JA MAM PROPOZYCJĘ :) 24.08.06, 10:42 Może byśmy sie umowili gdzieś na południu:) Odpowiedz Link
menk.a Re: A JA MAM PROPOZYCJĘ :) 24.08.06, 10:45 najlepiej zająć wielki okrągły stół, a potek każdy po kolei powie: witam, nazywam się..., ma ..lat, szukam ......, ...;) a wtedy zamówię kawę z lodami i/lub mojito;))) Odpowiedz Link
greatgreta Re: Gdzie i kiedy? 25.08.06, 13:48 ja tez jestem nie z warszawy - z bielska:) Odpowiedz Link