Dodaj do ulubionych

adwokat-rozwod-katowice

13.04.07, 17:31
witajcie. szukam zaradnego i w miare taniego adwokata (taniego tzn tanszego
niz 5 tys zl) z okolic katowic, sosnowca , dabrowy gorniczej. rozwodze sie z
obcokrajowcem, doszlismy z mezem do porozumienia ale nie jestem pewna czy
jesli sama wystapilabym przed sadem czy czegos nie przeocze. dlatego ze nie
stac mnie na drogiego adwokata moze moglbyscie mi polecic kogos sprawdzonego
i tanszego.pozdr
Obserwuj wątek
    • majkel01 Re: adwokat-rozwod-katowice 13.04.07, 17:44
      jak doszliśie do porozumienia to po co wam adwokat ? Chcesz wydac iles tam tys.
      PLN na nic ?
      • marafioti Re: adwokat-rozwod-katowice 13.04.07, 17:56
        dlatego sie zastanawiam. w ambasadzie powiedziano mi zebym lepiej miala tego
        adwokata to mamy dziecko, bo to jest malzenstwo mieszane, bo moze nie dam rady.
        ta cena 5 tys. mnie powalila, ba to cena po znajomosci, maz mojej przyjaciolki
        otworzyl rok temu kancelarie. myslam ze rozwod nie kosztuje tak duzo.
        mimo to czekam na wasza pomoc
        • majkel01 Re: adwokat-rozwod-katowice 13.04.07, 18:21
          khmmm.... jesli 5 tys jest cena po znajomosci to ciekawe ile wynosi bez
          znajomosci. Kwota 5 tys to bardzo duzo jak za rozwod kiedy srednio jest to ok.
          2.000-3.000 PLN a czesto gesto ok 1500 PLN, rzecz jasna zaleznie od miasta.
          Nawet jesli jest to malzenstwo mieszane to i tak nie powinno to zmienic sytuacji
          procesowej. W koncu chodzi o rozwod. W czym wiec problem ?
          • anna_dul Re: adwokat-rozwod-katowice 05.11.13, 11:22
            Ja polecam Mecenasa Fajkisa. Jest o wiele tańszy i bardzo profesjonalny. Namiary na niego dostałam z waszych opini na forum i jestem bardzo zadowolona :) Polecam

majkel01 napisał:

> khmmm.... jesli 5 tys jest cena po znajomosci to ciekawe ile wynosi bez
            > znajomosci. Kwota 5 tys to bardzo duzo jak za rozwod kiedy srednio jest to ok.
            > 2.000-3.000 PLN a czesto gesto ok 1500 PLN, rzecz jasna zaleznie od miasta.
            > Nawet jesli jest to malzenstwo mieszane to i tak nie powinno to zmienic sytuacj
            > i
            > procesowej. W koncu chodzi o rozwod. W czym wiec problem ?
            >
            • 40arek Re: adwokat-rozwod-katowice 02.03.14, 14:26
              Ja polecam Panią mecenas Karinę Chodań, znakomicie poprowadziła moją sprawę rozwodową i podział majątku.
              • basiapa7 Re: adwokat-rozwod-katowice 04.05.15, 11:03
                Prosze uważać na wpisy o Pani Chodan i Pogoda. Te wpisy to chyba one same sobie robią. Byłam u nich na poradzie prawnej i mając porównanie z innymi (byłam na kilku poradach bo życie nauczyło mnie że należy sprawdzić cos kilka razy) to uważam że nie są one aż tak świetne jak o sobie same piszą na tym forum. Zauważyła że te wpisy to są wpisy jednego dnia po kilka... kancelaria adwokacka to nie piekarnia !!! Przestrzegam innych ludzi którymi one manipulują !!! Panie adwokatki dajcie spobie spokój i skończcie bawić sie naszym forum !!!
      • maryna333 Re: adwokat-rozwod-katowice 29.01.16, 16:42
        ja znam dobreg adwokata z mikołowa kancelariaszafraniec.pl co prawda nie sa to katowice ale niedaleko ;)
        • kasiekanow Re: adwokat-rozwod-katowice 21.03.16, 12:55
          Ja podczas swojego rozwodu korzystałam z usług kancelarii Pana Lesława Mrozek z Chorzowa . Bardzo mi pomógł przejść przez ten straszny czas.
    • rena34 Re: adwokat-rozwod-katowice 19.04.07, 01:13
      Witaj....na maila gazetowego posyłam Ci namiary na super panią adwokat.
      Sama kożystała z jej pomocy w 2003-2004r.Rozód z orzekeniem winy
      męza...zakończony sukcesem + alimenty 750zl na 1 dziecko (odbyło się 9 rozpraw)
      wszystko trwalo tylko rok.Zapłaciłam 2900 zł brutto (faktura VAT).
      pozdrawiam
      • marafioti Re: adwokat-rozwod-katowice 19.04.07, 09:52
        dzieki serdeczne
        • magnuna Re: adwokat-rozwod-katowice 22.04.07, 00:12
          Rozwodzilam sie 2 lata temu, placilam 2 tys . Moja adwokat trzeba przyznac ze
          spisala sie swietnie, miala wtedy tez bardoz dobra opinie.
          Namiar;
          Jadwiga Klaus
          kancelaria przy ul. Wojewodzkiej 22 (2p.)
          tel. 2539301, 2538875
    • bozena.65 Re: adwokat-rozwod-katowice 18.08.13, 19:14
      rozwiodłam sie rok temu. znalazłam te Pania Mecenas zresztą tutaj na forum, bardzo miała dobre oopinie wiec poszłam. wszystko załatwione jak nalezy, niedrogo, mój mąż ma juz nową rodzine, ale płaci słone alimenty i na nasze dzieci i na mnie, dziekuje jej za okazaną pomoc, moge ja polecic bo warto, daje numer 608464248 adw. anna pogoda, nie wiem gdzie teraz ma kancelarie bo wiem ze sie przeniosła w inne miejce w katowicach, ale numer ma ten sam.
      • aleksander557 Re: adwokat-rozwod-katowice 23.08.13, 21:39
        Ja polecam Pana Mecenasa z Katowic z ul. Grabowej (budynek HDI). Tani, profesjonalnie podchodzi do sprawy i działa bardzo szybko. Moja siostra korzystała z jego usług i jest bardzo zadowolona. Jest juz po tym trudnym okresie, wszystko poszło jak chciała i nawet uzyskala wyższe alimenty niż planowała. Jest super. Polecamy
        • rikard82 Re: adwokat-rozwod-katowice 16.09.13, 20:34
          polecam wam przed wyborem zapoznać się z kryteriami jakimi należy się kierować przy wyborze adwokata wybierzprawnika.info/Jak_wybrac_dobrego_adwokata,n1.html
        • 40arek Re: adwokat-rozwod-katowice 02.03.14, 14:31
          Ja polecam Panią mecenas Karinę Chodań, która znakomicie poprowadziła mój rozwód i podział majątku.
          • basiapa7 Re: adwokat-rozwod-katowice 04.05.15, 11:04
            Prosze uważać na wpisy o Pani Chodan i Pogoda. Te wpisy to chyba one same sobie robią. Byłam u nich na poradzie prawnej i mając porównanie z innymi (byłam na kilku poradach bo życie nauczyło mnie że należy sprawdzić cos kilka razy) to uważam że nie są one aż tak świetne jak o sobie same piszą na tym forum. Zauważyła że te wpisy to są wpisy jednego dnia po kilka... kancelaria adwokacka to nie piekarnia !!! Przestrzegam innych ludzi którymi one manipulują !!! Panie adwokatki dajcie spobie spokój i skończcie bawić sie naszym forum !!!
      • 4monika74 Re: adwokat-rozwod-katowice 23.10.14, 17:31
        Polecam adwokatkę dr Karinę Chodań z Katowic, specjalizuje się w sprawach rozwodowych i rodzinnych.
      • buziaczek.88 Re: adwokat-rozwod-katowice 30.10.14, 19:25
        mi tez ta babka pomogła, tyle ja tu osób polecała, ze poszłam, wszystko mi pomogła załatwic, chopa ustawic jak nalezy, z dziecmi zostawił mnie dla innej baby, teraz mi płącic musi, dziekuje tej Pani i tym ludziom co tu pisali i co polecali, bo im tez super pomogła,
        • basiapa7 Re: adwokat-rozwod-katowice 04.05.15, 11:04
          ! Prosze uważać na wpisy o Pani Chodan i Pogoda. Te wpisy to chyba one same sobie robią. Byłam u nich na poradzie prawnej i mając porównanie z innymi (byłam na kilku poradach bo życie nauczyło mnie że należy sprawdzić cos kilka razy) to uważam że nie są one aż tak świetne jak o sobie same piszą na tym forum. Zauważyła że te wpisy to są wpisy jednego dnia po kilka... kancelaria adwokacka to nie piekarnia !!! Przestrzegam innych ludzi którymi one manipulują !!! Panie adwokatki dajcie spobie spokój i skończcie bawić sie naszym forum !!!
        • weronika1970.15 Re: adwokat-rozwod-katowice 29.05.15, 21:38
          tez byłam i mi sprawe prowadziła pisze bo basiapa7 ja szkaluje, nieuczciwa konkurencja napewno. uważajcie
      • blac_anaconda_76 Re: adwokat-rozwod-katowice 17.07.15, 18:07
        Wszystkim chcącym skorzystać z usług tej pani (A, Pogody) polecam przeszukanie tego forum i odnalezienie wszystkich postów osoby, która używała nicka "prognoza79" (jakże dziwnie zbieżne z nazwiskiem tej pani).
        Otóż użytkownik o nicku "prognoza79" raz podawał się za mężczyznę spod Częstochowy (forum.gazeta.pl/forum/w,18975,136006367,138181483,Re_Adwokat.html) i polecał panią Pogodę.
        Innym razem użytkownik ?pogoda79? była kobietą z Zawiercia (forum.gazeta.pl/forum/w,55,137698000,138181686,Re_adwokat_prawo_rodzinne.html) i również polecała p. Pogodę.
        Innego razu znów użytkownik ?prognoza79? podszywał się pod kobietę z Tychów (forum.gazeta.pl/forum/w,322,130148497,138349875,Re_Prosba_o_polecenie_dobrego_adwokata_od_alimen.html)
        Dziwnym trafem te wszystkie osoby zawsze podawały numer kontaktowy do pani mecenas ;)
        Takich ?akcji promocyjnych? użytkownik ?prognoza79? przeprowadzał(a) jeszcze więcej (wszystkie wypowiedzi tego użytkownika tutaj: forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=prognoza79&title=&forum= )
        Potem ktoś (zdaje się na innym forum) pokazał te ?dziwne? zmienianie tożsamości (i płci ;) ) przez użytkownika prognoza79 i od mniej więcej końca 2012 roku pani mecenas Pogoda polecana już jest z innych kont na tym forum. Ale we wszystkich tych wpisach pojawia się ten sam sposób polecenia ? wraz z podaniem numeru telefonu. W niektórych wpisach (nawet użytkownika ?prognoza79?) pojawiają się negatywne opinie o innych adwokatach wymienionych z imienia i nazwiska.
        Pewnie to zbieg okoliczności i to nie pani mecenas (prognoza79) Pogoda tworzy te wszystkie wpisy, ale osobom szukającym adwokata polecam zaznajomić się z w/w informacjami i na ich podstawie wyrobić sobie opinię n/t poleceń z Internetu.

• krzysztof-214 Re: adwokat-rozwod-katowice 24.09.13, 11:41
      Ja polecam adwokata Marka Knefla, ja byłem u niego w Katowicach, teraz jak go szukałem, to znalazłem stronę marekknefel.wix.com/adwokat z której wynika że pracuje w Chorzowie, ale może w Katowicach także. Jest profesjonalny, a do tego nie zdziera z ludzi majątku, do każdej rozprawy jest nie tylko super przygotowany ale też przygotowuje klienta. Powodzenia w Twojej sprawie:-)
      • 40arek Re: adwokat-rozwod-katowice 02.03.14, 14:29
        Ja polecam Panią mecenas Karinę Chodań, ktora znakomicie poprowadziła mój rozwód i podział majątku i to w dodatku za cenę dużo niższą niż te o których tutaj piszecie.
        • jurek774 Re: adwokat-rozwod-katowice 16.03.14, 21:00
          ja sie rok temu rozwiodłem, najpierw miałem radce prawnego, tak z przypadku trafiłem, pomyłka, potem mi koleżanka z sadu poleciła adwokatke z katowic anne pogoda, super babka, moja żona chciała mnie z torbami puścic, ale sie jej nie udało! alimenty jeszcze chciała na siebie, ale nic z tego jej nie wyszło dzięki Pani Mecenas. gorąco polecam wszystkim którzy chca o swoje walczyc, bede wdzieczny zawsze jej za wszystko, daje numer 0608464248. Polecam szczerze.
          • michalina160 Re: adwokat-rozwod-katowice 02.07.14, 08:35
            ja tutaj znalazłam dużo dobrych opinii o tej mecenasce i poszłam ze swoim rozwodem, lata sie meczyłam z mezem w koncu se inna babe znalazł, ja bez pracy, w domu dzieci chowałam. mecenaska wspaniale meza załatwiła, teraz mi alimenty płaci, zeszły miesiac był wyrok, po latach meczenia teraz ma za swoje, bardzo mi pomogła, zawsze mogłam dzwonic, dobre słowo usłyszec, prawdziwy adwokat,
            • marianna1976 Re: adwokat-rozwod-katowice 08.07.14, 06:51
              Pani mecenas Karina Chodan przeprowadzila moja sprawe rozwodowa, wywalczyla alimenty
              Polecam
              • basiapa7 Re: adwokat-rozwod-katowice 04.05.15, 11:10
                Prosze uważać na wpisy o Pani Chodan i Pogoda. Te wpisy to chyba one same sobie robią. Byłam u nich na poradzie prawnej i mając porównanie z innymi (byłam na kilku poradach bo życie nauczyło mnie że należy sprawdzić cos kilka razy) to uważam że nie są one aż tak świetne jak o sobie same piszą na tym forum. tragedia...
                • marian-na1975 Re: adwokat-rozwod-katowice 09.05.15, 09:43
                  Jak tak będziemy myśleć to wszystkie wpisy mogą być sfabrykowane! a zwłaszcza ten od użytkownika basiapa7 , należy go uznać za czyn nieuczciwej konkurencji ,proszę uważać!!!
                  • weronika1970.15 Re: adwokat-rozwod-katowice 29.05.15, 21:34
                    UWAGA! to bulwersyjace co ta osoba tu wypisuje!!! uważajcie wszyscy to na pewno inny adwokacina, co klientów swoich nie ma a innym zazdrosci, mnie pogoda rozwiodła , chodan nie znam, jestem bardzo zadowolona, byle wiecej takich uczciwych osób! jak tylko to tutaj przeczytałam - ktoś sie Drodzy Forumowicze- nameczył - zadzwniłam do mojej mecenas i jej pwoiedziałam ze ja ktos szkaluje, ma wystapic do administratora z interwencja, i zrobic porzadek z tym nieuczzciwcem, jak mozna tak postepowac, swoja droga ciekawe czy był u nicf faktycznie na poradzie czy KŁAMIE , bo gdyby u mojej był to z pewnosci takich rzeczy by nie pisał, bo ja zanim ja TUTAJ WŁAŚNIE NA FORUM znalazłam to u kilku byłam i MAM porównanie. powiem tylko UWAŻAJCIE na tą osobe NA PEWNO Z NIEUCZCIWEJ KONKURENCJI lepiej niech sie zajmie robota i bye tej osoby klienci o niej tak przypadkiem nie pisali ŻENUJACE, ps. ciekawe czy u innych o których tu pisza adwokatach też był na poradzie????
                  • weronika1970.15 Re: adwokat-rozwod-katowice 29.05.15, 21:37
                    ja sie podpisuje, pogoda to swietny fachowiec, sama sprawdziłam a ta basiapa7 to na pewno NIEUCZCIWA kokurencja, jak można komus tak opinie psuC, oszust jest
                • 4greg39 Re: adwokat-rozwod-katowice 09.05.15, 10:32
                  Polecam adwokata Mateusza Fajkis
                • 4greg39 Re: adwokat-rozwod-katowice 10.05.15, 08:49
                  Tragedią jest to , że basiapa7 jest taka obeznana w prawie ,że wszystkie rozumy pozjadała i szkaluje znanych i cenionych adwokatów. Na szczęście każdy ma wolny wybór...
                  • 40arek Re: adwokat-rozwod-katowice 11.05.15, 13:32
                    Rok temu byłem u Pani mecenas Chodań super fachowiec, polecam wszystkim, nigdy się nie zawiodłem!
                  • weronika1970.15 Re: adwokat-rozwod-katowice 29.05.15, 21:34
                    UWAGA! to bulwersyjace co ta osoba tu wypisuje!!! uważajcie wszyscy to na pewno inny adwokacina, co klientów swoich nie ma a innym zazdrosci, mnie pogoda rozwiodła , chodan nie znam, jestem bardzo zadowolona, byle wiecej takich uczciwych osób! jak tylko to tutaj przeczytałam - ktoś sie Drodzy Forumowicze- nameczył - zadzwniłam do mojej mecenas i jej pwoiedziałam ze ja ktos szkaluje, ma wystapic do administratora z interwencja, i zrobic porzadek z tym nieuczzciwcem, jak mozna tak postepowac, swoja droga ciekawe czy był u nicf faktycznie na poradzie czy KŁAMIE , bo gdyby u mojej był to z pewnosci takich rzeczy by nie pisał, bo ja zanim ja TUTAJ WŁAŚNIE NA FORUM znalazłam to u kilku byłam i MAM porównanie. powiem tylko UWAŻAJCIE na tą osobe NA PEWNO Z NIEUCZCIWEJ KONKURENCJI lepiej niech sie zajmie robota i bye tej osoby klienci o niej tak przypadkiem nie pisali ŻENUJACE, ps. ciekawe czy u innych o których tu pisza adwokatach też był na poradzie????
                  • weronika1970.15 Re: adwokat-rozwod-katowice 29.05.15, 21:36
                    dokłądnie UWAŻAJNIE ta tego oszusta basiapa7
                  • weronika1970.15 Re: adwokat-rozwod-katowice 29.05.15, 21:40
                    dokładnie, ciekawe skąd ta znajomość prawa? to po co jej porady skoro sama tak wszystko wie zastanawiajace
          • weronikabak Re: adwokat-rozwod-katowice 23.03.15, 21:36
            dobrze ze mój chop wczesniej do niej nie trafił! ino ja. ja tez bede wdzieczna na zawsze!
    • margaret5656 Re: adwokat-rozwod-katowice 05.02.14, 17:36
      Też korzystałam z usług pana Bujniaka. Tutaj link do jego strony www.adwokat-jaworzno.com.pl/
      Jest bardzo dobrym adwokatem i nie aż tak drogim. Chociaż i tak ostateczna cena zależy od sprawy
      • 40arek Re: adwokat-rozwod-katowice 02.03.14, 14:17
        Bardzo dobrym adwokatem od rozwodów jest Pani mecenas Karina Chodań, znakomicie poprowadziała sprawę rozwodową i podział majątku, polecam Arek
    • klarysa1919 Re: adwokat-rozwod-katowice 08.05.14, 12:14
      W Rybniku miesci się mój adwokat,który prowadził mi sprawę rozwodową , adwokat-babilas.pl/ swietny fachowiec od spraw rodzinnych – mąż myślał ze dostanie wszystko, a tutaj podzial majatku wiele zmienil :) polecam jeśli ktos szuka kompetentnej i doświadczonej osoby .
      • dosia781 Re: adwokat-rozwod-katowice 10.07.15, 10:05
        Polecam Adwokat Mateusz Fajkis z Katowic :) pełen profesjonalizm, ceny jak wszędzie. Jestem prosta kobietą i nie mam pojęcia o tych prawnych terminach i prawidłowym prowadzeniu spraw. Dlatego udało mi sie spotkać klienta wychodzącego z kancelarii pana mecenasa na ul. Chopina i zapytać go o opinię. niestety nie powinnam i nie będe cytować tej rozmowy, ale po niej wiedziałam, że ten czlowiek to dobry wybór i tak się stalo. Sprawa zakończona pomyślnie. Mecenas wie co mówi i osiąga cel jaki wyznacza. Przy okazji ZA DARMO (co się już chyba nie zdarza) udzielił mi porady w kwestii mojej sprawy pracowniczej. Teraz śpię spokojnie i wiem że jak bede miała jakikolwiek problem to uderzam od razu do niego.
    • madz-iena Re: adwokat-rozwod-katowice 04.06.14, 08:16
      Jeśli chodzi o dobrego adwokata, jakiś czas temu korzystałam z usług kancelarii adwokat-babilas.pl/ nie wiem czy interesują Cię również okolice Katowic, bo akurat ja mieszkam w Rybniku, przynajmniej można rozeznac się w cenie i w podejściu adwokata. Ja czułam wielkie wsparcie z jego, strony, podjał słuszne działanie i dzięki temu wygrałam sprawę
      • michalina160 Re: adwokat-rozwod-katowice 02.07.14, 08:41
        ja miałam mecenaske z katowic pogode anne, zeszły miesiac był wyrok , pisze tu zeby łatwiej było innym znaleźć dobrego adwokata, ja tez tutaj znalazła, jestem bardzo zadowolona, maz dostał swoje, teraz mi musi płacic alimenty, z jego winy dostałam rozwód, trzymam kciuki za innych.
        • marianna1976 Re: adwokat-rozwod-katowice 12.07.14, 08:54
          Pani mecenas Karina Chodan znakomicie poprowadzila moja sprawe rozwodowa i rozgromila mojego niewiernego meza , gdyz cala wine chcial zrzucic na mnie.Polecam
          Marianna
        • buziaczek.88 Re: adwokat-rozwod-katowice 30.10.14, 19:35
          mnie ona tez super pomogła dlatego ja tutaj na forum jak i inni co mi dali namiar na nia polecam, super babeczka konkret!!!
        • basiapa7 Re: adwokat-rozwod-katowice 04.05.15, 11:09
          Prosze uważać na wpisy o Pani Chodan i Pogoda. Te wpisy to chyba one same sobie robią. Byłam u nich na poradzie prawnej i mając porównanie z innymi (byłam na kilku poradach bo życie nauczyło mnie że należy sprawdzić cos kilka razy) to uważam że nie są one aż tak świetne jak o sobie same piszą na tym forum. Jeden użytkownik i tyle różnych opini !!! czy one myślą że ludzie sa ślepi !!!
          • marian-na1975 Re: adwokat-rozwod-katowice 09.05.15, 09:41
            Proszę uważać na wpisy tej Pani basiapa7 nie są rzetelne!
          • 4greg39 Re: adwokat-rozwod-katowice 09.05.15, 10:31
            Polecam adwokata Fajkis
    • piotrek.ania pomoc prawna pisma 03.07.14, 14:17
      Hejka a z urzędu nie możesz mieć adwokata?? Złóż wniosek i po kłopocie mi pomagała pisać pani Patrycja pozew o rozwód , zwolnienie z kosztów i wniosek o adwokata . Pół roku temu podaje do niej namiar pomoc.prawna1@o2.pl
    • medina1975 Re: adwokat-rozwod-katowice 16.07.14, 07:08
      poszukując więcej informacji o prawnikach możesz skorzystać z specprawnik.pl/problem/prywatny/rodzinny-mazenski/porada/prawnicy/ znajdziesz najbliższych prawników i poznasz orientacyjnie ceny ich usług.
    • witek8080 Re: adwokat-rozwod-katowice 21.07.14, 20:39
      Witam. Ja polecam adwokata Pana Mateusza Fajkis z Katowic jednak mi sprawe prowadził w Gliwicach bo to dla niego żaden problem. Ja znalazłem namiary na niego na tym forum i bardzo dobrze trafiłem bo on specjalizuje się w sprawach rodzinnych tj w rozwodach, alimentach itp. Jestem mu bardzo wdzięczny za wykonana prace i chetnie każdemu go polecę. jego strona internetowa adwokat-fajkis.pl/
    • maria.zywiol Re: adwokat-rozwod-katowice 25.09.14, 13:29
      lepiej nie wychodzić za mąż bo rozwód to katastrofa... moją sprawę prowadził mecenas remigiusz sołtys z katowic. trwała 3 lata. wczoraj wydano wyrok - mój stary pójdzie na bruk a ja dostanę alimenty. ale jestem tym wszystkim naprawdę wykończona dlatego trzymam za was kciuki kobitki! nie ustępujcie draniom. trzeba się trzymać razem i porządnie kopnąć im w tyłek! nigdy więcej małżeństwa.
      • bozenakrakuska Re: adwokat-rozwod-katowice 10.10.14, 13:06
        dajcie spokoj, znam te męki rozwodowe? myslalam, ze to się nigdy nie skończy, na szczęście zmieniłam adwokata na goscia z rybnika mecenasa babilasa adwokat-babilas.pl/ i jakos to poszło, mam to z głowy.. cud, ze facet ogarnał temat bo mój były to niezly cwaniak. dziewczyny, pomyślcie dwa razy przed slubem
    • 4monika74 Re: adwokat-rozwod-katowice 23.10.14, 16:32
      Witam wszystkich, przeżyłam istny koszmar rozwodowy ale gdyby nie pomoc Pani mecenas Kariny Chodań z Katowic, która cały czas mnie wspierała i prowadziła całą sprawę to bym chyba zwariowała! Polecam.
      • werona.77 Re: adwokat-rozwod-katowice 18.04.15, 16:53
        a ja polecam wsyztkim moja adwokatke anne pogoda, wczoraj WYGRAŁYŚMY z całęgo serca jej dziekuje za okazana pomoc, super babka ostra i konkretna polecam
        • seba.79 Re: adwokat-rozwod-katowice 28.04.15, 22:19
          ja tez niedwno skkonczyłem i sie w całosci podpisuje pod Koleżanką! sam bym nie dał rady i efekt byłby mierny:( super babeczka pełna profeska, superrrrrr
          • weronika1970.15 Re: adwokat-rozwod-katowice 29.05.15, 21:41
            ja tez polecam, jak widze tu takie nieuczciwe o niej i innych wpisy to mnie trzepie, masakra
      • basiapa7 Re: adwokat-rozwod-katowice 04.05.15, 11:07
        Prosze uważać na wpisy o Pani Chodan i Pogoda. Te wpisy to chyba one same sobie robią. Byłam u nich na poradzie prawnej i mając porównanie z innymi (byłam na kilku poradach bo życie nauczyło mnie że należy sprawdzić cos kilka razy) to uważam że nie są one aż tak świetne jak o sobie same piszą na tym forum.
        • 4greg39 Re: adwokat-rozwod-katowice 09.05.15, 10:33
          Proszę uważać na wszystkie wpisy
          Ja polecam mecenasa Fajkis
    • 4monika74 Re: adwokat-rozwod-katowice 23.10.14, 16:34
      Polecam Panią mecenas Karinę Chodań , wspaniale przeprowadziła mój rozwód i otrzymałam wysokie alimenty
      • buziaczek.88 Re: adwokat-rozwod-katowice 30.10.14, 19:33
        a ja anne pogoda z katowic polecam, mój rozwód prowadziła, super załątwiony mój chłop, mam pieniadze dla siebie i dzieci, rozniesiony na całośc polecam i dziekuje jej
        • mathias25 Re: adwokat-rozwod-katowice 23.01.15, 09:05
          Może trochę późno ale może komuś się przyda. Polecam zaznajomionego adwokata Tomasza Kidawę z Katowic, tutaj jego strona adwokat.kidawa.pl/ człowiek ogarnięty na pewno pomoże :)
          Pozdrawiam
          • dorota.d.d Re: adwokat-rozwod-katowice 28.01.15, 13:55
            Ja polecam mecenas Jolantę Wrońską - Salamon z Kancelarii Adwokackiej "Consensus". Prowadziła moją sprawę rozwodową, a później podwyższenie alimentów. Kobieta rzeczowa, skuteczna i tańsza niż adwokaci z Katowic. Polecam.
        • weronikabak Re: adwokat-rozwod-katowice 23.03.15, 21:32
          o własnie od tej Pani ja znalazłam, tylko chyba gdzies indziej numer znalazłam, ale innym podaje 608 464248, dzwońcie bo to najlepsza babka na swiecie jest!!! super adwokatka
          • miriam680 Re: adwokat-rozwod-katowice 29.03.15, 11:50
            Dr Karina Chodań super adwokat od spraw rozwodowych i rodzinnych
            Polecam Miriam
            • basiapa7 Re: adwokat-rozwod-katowice 04.05.15, 11:11
              Prosze uważać na wpisy o Pani Chodan i Pogoda. Te wpisy to chyba one same sobie robią. Byłam u nich na poradzie prawnej i mając porównanie z innymi (byłam na kilku poradach bo życie nauczyło mnie że należy sprawdzić cos kilka razy) to uważam że nie są one aż tak świetne jak o sobie same piszą na tym forum. Zauważyła że te wpisy to są wpisy jednego dnia po kilka... k
          • werona.77 Re: adwokat-rozwod-katowice 18.04.15, 16:50
            mnie tez ona wygrała sprawe! wszystkim polecam i dzieuje z całego serca
      • mateus-z123456 Re: adwokat-rozwod-katowice 03.12.14, 14:19
        Jeśli chodzi o porady prawne w Katowicach, to na pewno można polecić [url= http://adwokatmusielak.pl/dyzur.html]adwokata Musielaka[/url]. To profesjonalista, na którym można polegać.
        • grazyna361 Re: adwokat-rozwod-katowice 14.01.15, 21:03
          Ja ze szczerym sercem mogę polecić adwokata z Katowic Pana Mateusza Fajkis. Zajmował się moim rozwodem, podziałem majątku i alimentami dla mnie i mojej córeczki.
          Namiary na niego znalazłam na tym forum i w ramach wdzięczności chcę polecić go wam.
          Słyszałam, że miał zmienić adres więc podaje dla zainteresowanych nr tel. 32 721 61 70 na jego stronie internetowej jest też komórka (ja dzwoniłam na stacjonarny).
    • 4monika74 Re: adwokat-rozwod-katowice 23.10.14, 16:35
      Polecam mecenas Karinę Chodań z Katowic
    • 4monika74 Re: adwokat-rozwod-katowice 23.10.14, 16:47
      Mecenas dr Karina Chodań specjalizuje się w sprawach rozwodowych, można jej zaufać i z czystym sumieniem ją polecam, dodam jeszcze , że za sprawę rozwodową płaciłam w 3 ratach, bardzo mi pomogła, konkretna i skuteczna, polecam
    • oli_wieczorek44 Re: adwokat-rozwod-katowice 21.02.15, 14:15
      Zdecydowanie polecam Mecenasa Michała Szczygieł posiada ogromną wiedzę a przy tym przekazuje informacje w sposób przystępny i zrozumiały dla laików w sprawach prawnych. Jest bardzo sympatyczny i łatwo nawiązać z nim kontakt. Kancelaria mieści się w Żorach. Polecam z czystym sumieniem.
      • monkk_rr Re: adwokat-rozwod-katowice 09.03.15, 06:40
        Mnie rozwodziła mec. Grażyna Tomanek na którą dostałam namiar od znajomej i którą mogę wam polecić. Ma swoją kancelarię w Zabrzu i Gliwicach (prowadzi ją z mężem również adwokatem). Trochę to wszystko trwało przez fakt że potrzebowałam orzeczenia o winie ale ostatecznie się udało, i jestem zadowolona (o ile można mówić o zadowoleniu w takich sprawach).
        • weronikabak Re: adwokat-rozwod-katowice 23.03.15, 21:30
          ja tutaj na forum od jakiejs Pani co polecała numer spisałam do adwokatki anny pogoda z katowic, bardzo miałach ciężko, mój chop do innej baby poszedł mnie z dzieckami zostawił, mama mi pomogła finansowo, bo nic nie miałam, trwało to 11 meisiecy ten cały rowzód, mam jego wine na papierze i alimenty na dzici i na mnie też, aż sie wsciekł ze tyle teraz musi płacic, bardzo tez ta adwoaktke polecam, ostra kobita, !!! warta!!! to co tutaj psza to ja sie tez moge podpsiac pod tym bo to prawda,
          • werona.77 Re: adwokat-rozwod-katowice 18.04.15, 16:51
            mnie tez pomogła, wygrałam!!! polecam i dziekuje z całęgo serca
            • weronika1970.15 Re: adwokat-rozwod-katowice 29.05.15, 21:42
              super babka polecam!!!!
          • basiapa7 Re: adwokat-rozwod-katowice 04.05.15, 11:13
            Prosze uważać na wpisy o Pani Chodan i Pogoda. Te wpisy to chyba one same sobie robią. Byłam u nich na poradzie prawnej i mając porównanie z innymi (byłam na kilku poradach bo życie nauczyło mnie że należy sprawdzić cos kilka razy) to uważam że nie są one aż tak świetne jak o sobie same piszą na tym forum. Zauważyła że te wpisy to są wpisy jednego dnia po kilka... kancelaria adwokacka to nie piekarnia !
            • marian-na1975 Re: adwokat-rozwod-katowice 09.05.15, 09:39
              Jak w ten sposób będziemy myśleć to forum nie ma sensu, na każdego można wpisać dobre i złe opinie
        • miriam680 Re: adwokat-rozwod-katowice 29.03.15, 11:58
          Ja polecam adwokat dr Chodań bardzo mi pomogła w moim rozwodzie, bardzo profesjonalna, miła i sympatyczna wspaniały człowiek
          • werona.77 Re: adwokat-rozwod-katowice 18.04.15, 16:43
            WYGRAŁAM!!! wczoraj miałam wyrok jetstem rozwódką i mam kase na dzieci i siebie, mój były jest winny! było ciezko tyle dowodów swiadków ale sie udało, chciałam podziekowac tym co tu adwokatke anne pogoda polecili, posluchałam i do niej poszłam to było najlepsze co mogłam zrobić, jak za reke mnie prowadziła przez ten cały cholerny rozwód, ale sie udało, jestem szczesliwa w tej miernej sytaucji, a mój ex całe zycie bedize załował tego co mi zrobił, 1!1 z całęgo serca jej dziekuje, nie bójcie sie , z nia wszystko sie uda! daje numer 0608 464248. jesli to pani przeczyta BBARDZO dzieuje zawsze bede wdzieczna
    • casorla Re: adwokat-rozwod-katowice 03.04.15, 23:08
      Mecenas Skarżyński z siedziba w Tychach to pierwsza osoba ktora od razu sie nasuwa mi w zwiazku ze sprawa rozwodowa na Slasku, gdyz slyszalem od znajomych ze takie sprawy im wlasnie kilka razy wygral. www.adwokat-skarzynski.pl/rozwody tytaj jeszxcze wiecej informacji dla zainteresowanych
      • marcela_mk Re: adwokat-rozwod-katowice 03.04.15, 23:55
        z własnego doświadczenia mogę polecić Mecenasa Skarżyńskiego, prowadził moje dwie sprawy w tym jedną o rozwód. Wklejam link dla zainteresowanych: www.adwokat-skarzynski.pl/rozwody
        • bas-ia75 Re: adwokat-rozwod-katowice 16.04.15, 10:27
          Jeżeli ktoś szuka pomocy przy rozwodzie to ja również polecam Mecenasa Fajkis. Cena jak u wszystkich. Po kilku poradach prawnych u innych adwokatów od razu zdecydowałam się na Pana Mateusza bo jest konkretny, nie "owija w bawełnę" i mówi nawet najgorszą wersję jeżeli ma ona szansę wystąpić, a nie jak w innych miejscach słyszałam tylko że WSZYSTKO DA SIĘ ZROBIĆ, a nie informują o ryzyku. Moja znajoma dała się na to nabrać i na koniec usłyszała że" trudno nic więcej nie zrobimy" a zapłacić musiała. Z mojego doświadczenia najgorsze informacje otrzymuje się na tych darmowych poradach. Teraz jestem już po rozwodzie, podziale majątku i alimentach. Jestem wolną i szczęśliwą kobietą. Polecam każdemu Pana Mateusza Fajkis. Kontakt miałam ze strony internetowej adwokat-fajkis.pl/. polecam
    • werona.77 Re: adwokat-rozwod-katowice 18.04.15, 16:46
      Tylko ania pogoda adwokatka z katowic, wczoraj wygrałam, wyrok z winy ex, ! ęde jej wdieczna na zawsze! polecam i diekuje z całego serca telefon 0608464248
      • maria601 Re: adwokat-rozwod-katowice 23.04.15, 10:46
        Ciekawe że jednego dnia dwie Panie adwokatki korzystające z tego forum maja powystawiane aż po trzy i więcej opinii !!!! Ludzie strzeżcie się takich osób !!! Jest to ewidentne naciąganie ludzi którzy są w potrzebie i szukają na tym forum pomocy !!! To forum nie służy do darmowej reklamy!!!! Kiedyś zapisałam sie tutaj i na maila przychodzą mi wszystkie wiadomości ktore są tu umieszczane. Sama kiedyś szukałam tutaj pomocy i ją znalazłam. Nie moge juz na to patrzyć jak te Panie Adwokatki najprawdopodobniej same sobie wystawiają opinie !!! ŻENADA !!! Niby takie wykształcone a takie prostolinijne !!! Proszę uważać na te wpisy. Łatwo je znaleźć... wystarczy spojrzeć na daty :) Nie mogłam sie powstrzymac przed tym wpisem !!! Prosimy nie zaśmiecać forum !!!
        • basiapa7 Re: adwokat-rozwod-katowice 04.05.15, 11:13
          tez tak uważam !!! Pani chodań i pogoda robią sobie jaja z tego forum !!! forum nie tworzy sie dla reklamy lecz aby pomagać innym w rozwianiu problemu ....
          • marian-na1975 Re: adwokat-rozwod-katowice 09.05.15, 09:37
            Ja uważam, że każdy ma prawo do wyrażenia własnej opinii i po to to forum jest
            najlepiej sprawdzić samemu kilku adwokatów bo wtedy możemy wybrać tego, który nam najbardziej odpowiada.
            • montezuma1234 Re: adwokat-rozwod-katowice 01.09.15, 11:30
              Dobry jest z Lędzin, warto - choć spoza Katowic. Zaangażowany i dobry kontakt, no i skuteczny;-) adwokat-szajdak.pl/o-kancelarii
              • gremium Re: adwokat-rozwod-katowice 06.10.15, 21:55
                Polecam mecenasa Niełacnego z Katowic. Bardzo dobrze poprowadził moją sprawę rozwodową. Kancelaria w centrum Katowic, koszty też przystępne. www.nielacny.pl
        • weronika1970.15 Re: adwokat-rozwod-katowice 29.05.15, 21:46
          to moze pani nam "dobrze doradzi" kto to pani tak pomógł ? bo tylko krytykwoac pani potrafi a nie radzi to dziwne, bo tutaj ludzie sobie pomagaja a pani co? tyle ludi tu tylu adwoaktów radzi u innych tez pani była??? moze inne ciekawe opinie dostaniemy , a moze jestes po rpostu ich konkurecja ??? co tu o sobie pisze pod pseudonimami innymi i a innych krysykuje ciekawe to bardzo,
    • marian-na1975 Re: adwokat-rozwod-katowice 09.05.15, 09:16
      Każdy ma prawo do wyrażenia własnej opinii ale taki wpis szkalujący uważam za czyn nieuczciwej konkurencji i to na dodatek wpisany kilkakrotnie! czemu ma on służyc?
      powinien być usunięty
      • 4greg39 Re: adwokat-rozwod-katowice 09.05.15, 10:30
        Polecam mecenasa Fajkis
    • marian-na1975 Re: adwokat-rozwod-katowice 09.05.15, 09:19
      Każdy ma prawo do wyrażenia własnej opinii ale kilkukrotne wpisanie na forum tego samego to przesada, najlepiej sprawdzić samemu każdego z proponowanych tutaj adwokatów.
    • marian-na1975 Re: adwokat-rozwod-katowice 09.05.15, 09:23
      Niestety jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził!
    • marian-na1975 Re: adwokat-rozwod-katowice 09.05.15, 09:26
      Czy tej opinii nie pisała czasem nieuczciwa konkurencja?
    • 4greg39 Re: adwokat-rozwod-katowice 09.05.15, 10:25
      Polecam Pana mecenasa Mateusza Fajkis
      bardzo konkretnie mi pomógł
    • 40arek Re: adwokat-rozwod-katowice 12.05.15, 09:19
      Korzystałem z usług dr Chodań podczas mojego rozwodu w zeszłym roku i jestem bardzo zadowolony, konkretna i fachowa, polecam Arek
      • remik8007 Re: adwokat-rozwod-katowice 04.04.16, 10:06
        Tak, bardzo dobry adwokat, polecam, bardzo mi pomogła
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka