Dodaj do ulubionych

Czy Real straci klientow?

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 20:19
Czy myslicie ze po wybudowaniu nowego hipermarketu na terenach przykolejowych,
Real straci klientele? Mysle ze ludzie beda woleli robic zakupy w centrum niz
na peryferiach. Tak tez myslicie? Jak bedzie sie nazywal ten market?
Obserwuj wątek
    • Gość: Teddy Re: Czy Real straci klientow? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 18:50
      Z pewnoscia TAK! O ile nie bedzie duzej roznicy cen to na pewno wiele osob
      bedzie preferowac sklep w centrum. Duzo zalezy tez od parkingu.
    • Gość: Pamela Re: Czy Real straci klientow? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 20:12
      Na pewno. To normalne ze ludziom bedzie blizej, chociaz tym z Niepodleglosci na
      odwrot. Na pewno podziela sie klienami. Na przyklad dla mnie Real jest
      nieporeczny bo za daleko. Gdyby byl od strony Gdanska to lepiej. Poza tym nie
      podoba mi sie w jaki sposob traktowani sa pracownicy i klienci. Ostatnio facet
      ostentacyjnie sprawdzal moj toster rozbebeszajac karton.
    • Gość: Damian Re: Czy Real straci klientow? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 21:54
      A mnie w serwisie w ktoreym sprawdza sie zakupiony sprzet potraktowali jak
      powietrze.
    • Gość: Pati Re: Czy Real straci klientow? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 11:33
      Moze to byc konkurencja ktora wyjdzie nam na dobre.
    • Gość: Loona Re: Czy Real straci klientow? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 16:47
      Nie lubie jezdzic do Reala autobusem i potem przesiadac sie na drugi (ktory
      zazwyczaj mi ucieka). Dziwne jest tez ze za reklamowke do ktorej nalezaloby
      wlozyc towar trzeba placic.
      • Gość: Denik Re: Czy Real straci klientow? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 22:53
        Beki a więc market na Kołłataja będzie się nazywać Kaufland (ale to juz pewnie
        wiesz), a ma powstać jeszcze Leclerc na Bpl i podobno ma powstać jakiś market w
        okolicach ul. Gdańskiej
        • Gość: Agrest Re: Czy Real straci klientow? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 01:14
          I chyba Obi na Portowej
    • Gość: Denik Re: Czy Real straci klientow? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 22:55
      A z pewnością oba te hipermarkety są zagrożeniem dla Reala.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka