Gość: Mama IP: 83.2.24.* 16.03.10, 18:09 Gdzie w Słupsku można zrobić chrzciny? Czytałam jakiś wątek i polecano Portus. Jakie tam są ceny i jakie menu? Czy ktoś robił w Intrydze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosally81 Re: Restauracja na chrzciny 17.03.10, 11:51 ja robiłam we Franciszkańskiej (wrzesień 2009) niedawni zrobili tam remont i jest bardzo przyjemnie, cena też dostępna, bo wyszło 40zł/os za zupę, drugie danie, deser - ciasto i kawę/herbatę do wyboru, soki dostarczyliśmy we własnym zakresie. Bardzo mili właściciele i można z nimi indywidualnie omówić menu i ustalić cenę. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
eva5 Re: Restauracja na chrzciny 17.03.10, 15:49 nie polecam Ateny, wyszło ponad 100 zł a miało być 60 zł i menu okropne i niesmaczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Restauracja na chrzciny IP: *.tktelekom.pl 17.03.10, 19:50 Moja bratowa robiła chrzciny Pod Kluką - mieliśmy osobną salkę (tam są takie wydzielane) i było naprawdę super, fajny klimat, a jedzonko pyszne. Nie wiem niestety, jak ceny, bo byłam gościem :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
asieczek4 Re: Restauracja na chrzciny 09.11.15, 15:04 Kuzynka robiła komunię dziecka w Atenie i muszę przyznać, że fajnie wyszło. Jedzenie smaczne i w dobrej cenie. Słyszałam o niej różne opinie ale pozytywnie mnie zaskoczyli. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś