Gość: nataliaa_ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.04, 20:19 Rozumiem,że te dolarki teraz drukujesz, ale może byś coś popisał ? :) buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
korky Re: andy............... :) 01.04.04, 19:28 Daj mu spokój, to będzie jedyny bogacz ze Słupska :D Potem może Cię na karaiby zabierze :] --------------------- "Czuj się potrzebna, możesz być pewna tak jakbyś była częścią mego żebra, ja będę jeden to Ty będziesz jedna, daj mi miłość ja jej nie zaniedbam..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nataliaa_ Re: andy............... :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.04, 17:26 obiecał, że się podzieli.i o Majorce chyba wspominał ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
korky Re: andy............... :) 03.04.04, 18:29 Oooo Majorka może być, ale nie lubię wojskowych, lepiej byłoby na Krecie, można chociaż pogadać z kretem jak z ludziem i sobie na nim pojeździć, a potem można upiec sobie "kopiec kreta", jest już taki jeden w Krakowie tylko, że nazywa sie "kopcem Kościuszki" ;-) --------------------- "Nieraz widziałem twarze pełnie nienawisci zamiast miłości" Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: andy............... :) 03.04.04, 23:31 e tam Majorka i Kreta, juz sobie kupilem wyspe w Oceanii, ale nie powiem gdzie dokladnie, wlasnie sobie plywam po moim basenie, notebook na kolanach, kolezanki w bikini donosza drinki, tylko problem z tym jachtem, ciagle sie zrywa... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: andy............... :) 05.04.04, 05:51 oj andy to mocnejszy sznur ukrec!!!!!! my ci pomozemy tylko nas zapros do siebie ehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
korky Re: andy............... :) 07.04.04, 18:55 No właśnie zapraszaj nas, bo jak nie to i tak się na "Krzyśka" wbijemy :]No i nie wierzę, ze sam dasz radę z tyloma paniami w bikini, jak tak będziesz tylko sam z nimi to w końcu zgłupiejesz, mogę Ci pomóc? :P ------------------------- "Pozdrawiam tych, którzy piją browar" Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: andy............... :) 08.04.04, 02:04 ja do tych pan w bikini to wam sie ustawiac nie bede, wiec konkurencja ze mnie zadna, smialo mnie zabierajcie,jakby gorki tam byly to sobie polaze i wam przeszkadzac nie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
korky Re: andy............... :) 08.04.04, 09:21 Górek pewnie nie bedzie, ale będą Zagórki i cała masa wina, rocznik kwiecień 2004 - to był dopiero rocznik :DDD ---------------------- "I'm going to Arizona" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: andy............... :) 08.04.04, 16:56 no tak winka to by sobie siorbnal wieczorkiem do kolacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: andy............... :) 09.04.04, 03:56 korky napisał: > No właśnie zapraszaj nas, bo jak nie to i tak się na "Krzyśka" wbijemy :]No i > nie wierzę, ze sam dasz radę z tyloma paniami w bikini, jak tak będziesz tylko > sam z nimi to w końcu zgłupiejesz, mogę Ci pomóc? :P korky, slyszales takie powiedzenie "not quantity but quality...", tak wiec spokojnie, nie zglupieje, ale dzieki za troske i oferte pomocy. Jak juz sie zmecze to na pewno po Ciebie zadzwonie, masz moje slowo :-) Ellenai, no nie wiem, ta wyspa to na pewno nie Beskid Niski, ale sa tam inne przyjemnosci, nie tylko w bikini... :-) NO pewnie, wpadajcie na krzycha, jak juz przyjdziecie to postukajcie noga w drzwi (no bo przeciez z pustymi rekoma nie przyjdziecie...:-) Miejsca wystarczy dla wszystkich, zrobimy impreze jakiej nie prezyl nikt, a najlepsze to ze sasiedzi nie beda sie czepiac, najblizsza wyspa jakies 50 mil morskich. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: andy............... :) 09.04.04, 05:36 andy co do imprez to jedna ci sie szykuje na dzikim zachodzie,pamietasz? heheh Odpowiedz Link Zgłoś
korky Re: andy............... :) 17.04.04, 11:22 A będzie Lucky Luck i jego zdarte jeansowe spodnie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: andy............... :) 17.04.04, 20:11 lucky luke to nie wiem i czy zdarte jeanowe to tez nie wiem bo to ma byc wesele heheh:) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: andy............... :) 18.04.04, 19:15 Nie zaprosilas Lucky'ego, musisz to koniecznie zmienic :-) Korky, chetnie zamowie skrzynke tego specjalu Arizona, rocznik 2004, jestem pewien ze z takim rarytasem zdominuje impreze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
korky Re: andy............... :) 18.04.04, 19:20 ooo wtedy to zaraz się pakuję i jadę :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: andy............... :) 31.10.04, 05:35 NO wlasnie, korky tak sie wybieral do mnie z ta Arizona ze pewnie nie wytrzymal i zaczal po drodze popijac i dlatego gdzies sie zagubil :-) A w miedzyczasie nie tylko u Ellenai, a i u Zuzy i Cejlego bylo weselicho. Teraz wszyscy wpadacie na moja wyspe na Andrzejki, z Cejlim przygotujemy niepowtarzalna impre, zaden Andrzej jeszcze takiej nie przezyl (i nie wiadomo czy przezyje, hihi)... Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: andy............... :) 31.10.04, 08:36 hehe.ja już myślę w co się ubrać i co na prezent przynieść (skrzynek nie dociągnę :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: andy............... :) 31.10.04, 08:38 Jak zawsze sluze porada jesli chodzi o stroje i jak zawsze na pewno mnie nie posluchasz, no ale co mi tam, doradzic zawsze przyjemnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: andy............... :) 31.10.04, 08:46 O nie,nie.Nie pisz tak.raz Cię posłuchałam :) (bo to był jedyny raz,kiedy mi skór i pejczy nie wybrałeś.a wczoraj nawet o tym z Ellenai wspomniałam hihi) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: andy............... :) 31.10.04, 08:52 No wez no, nawet zaczac mi nie dasz, moze chociaz skorzana kurtke ubierzesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: andy............... :) 31.10.04, 08:55 Hm...na ślubie były niebieskie kiecki,to na Andrzejkach mogą być skóry. Dziewczyny,piszecie się na to? :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: andy............... :) 31.10.04, 09:02 Spoko, przychodzcie w skorach, a ja pejcze juz sam dla Was zalatwie, hihihi :-) Aha, oczywiscie skory ponabijane cwiekami :-) i takie podobne pasy :-) Odpowiedz Link Zgłoś