Dodaj do ulubionych

andy............... :)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.04, 20:19
Rozumiem,że te dolarki teraz drukujesz, ale może byś coś popisał ? :)
buziaki.
Obserwuj wątek
    • korky Re: andy............... :) 01.04.04, 19:28
      Daj mu spokój, to będzie jedyny bogacz ze Słupska :D
      Potem może Cię na karaiby zabierze :]

---------------------
      "Czuj się potrzebna,
      możesz być pewna
      tak jakbyś była częścią mego żebra,
      ja będę jeden to Ty będziesz jedna,
      daj mi miłość ja jej nie zaniedbam..."
      • Gość: nataliaa_ Re: andy............... :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.04, 17:26
        obiecał, że się podzieli.i o Majorce chyba wspominał ... :)
        • korky Re: andy............... :) 03.04.04, 18:29
          Oooo Majorka może być, ale nie lubię wojskowych, lepiej byłoby na Krecie, można
          chociaż pogadać z kretem jak z ludziem i sobie na nim pojeździć, a potem można
          upiec sobie "kopiec kreta", jest już taki jeden w Krakowie tylko, że nazywa
          sie "kopcem Kościuszki" ;-)

---------------------
          "Nieraz widziałem twarze pełnie
          nienawisci zamiast
          miłości"
    • andy_sz Re: andy............... :) 03.04.04, 23:31
      e tam Majorka i Kreta, juz sobie kupilem wyspe w Oceanii, ale nie powiem gdzie
      dokladnie, wlasnie sobie plywam po moim basenie, notebook na kolanach,
      kolezanki w bikini donosza drinki, tylko problem z tym jachtem, ciagle sie
      zrywa...
      • ellenai Re: andy............... :) 05.04.04, 05:51
        oj andy to mocnejszy sznur ukrec!!!!!! my ci pomozemy tylko nas zapros do
        siebie ehhehe
        • korky Re: andy............... :) 07.04.04, 18:55
          No właśnie zapraszaj nas, bo jak nie to i tak się na "Krzyśka" wbijemy :]No i
          nie wierzę, ze sam dasz radę z tyloma paniami w bikini, jak tak będziesz tylko
          sam z nimi to w końcu zgłupiejesz, mogę Ci pomóc? :P

-------------------------
          "Pozdrawiam tych, którzy piją browar"
          • ellenai Re: andy............... :) 08.04.04, 02:04
            ja do tych pan w bikini to wam sie ustawiac nie bede, wiec konkurencja ze mnie
            zadna, smialo mnie zabierajcie,jakby gorki tam byly to sobie polaze i wam
            przeszkadzac nie bede.
            • korky Re: andy............... :) 08.04.04, 09:21
              Górek pewnie nie bedzie, ale będą Zagórki i cała masa wina, rocznik kwiecień
              2004 - to był dopiero rocznik :DDD

----------------------
              "I'm going to Arizona" ;)
              • ellenai Re: andy............... :) 08.04.04, 16:56
                no tak winka to by sobie siorbnal wieczorkiem do kolacji:)
          • andy_sz Re: andy............... :) 09.04.04, 03:56
            korky napisał:

> No właśnie zapraszaj nas, bo jak nie to i tak się na "Krzyśka" wbijemy :]No i
            > nie wierzę, ze sam dasz radę z tyloma paniami w bikini, jak tak będziesz
            tylko
            > sam z nimi to w końcu zgłupiejesz, mogę Ci pomóc? :P

korky, slyszales takie powiedzenie "not quantity but quality...", tak wiec
            spokojnie, nie zglupieje, ale dzieki za troske i oferte pomocy. Jak juz sie
            zmecze to na pewno po Ciebie zadzwonie, masz moje slowo :-)
            Ellenai, no nie wiem, ta wyspa to na pewno nie Beskid Niski, ale sa tam inne
            przyjemnosci, nie tylko w bikini... :-)
            NO pewnie, wpadajcie na krzycha, jak juz przyjdziecie to postukajcie noga w
            drzwi (no bo przeciez z pustymi rekoma nie przyjdziecie...:-) Miejsca wystarczy
            dla wszystkich, zrobimy impreze jakiej nie prezyl nikt, a najlepsze to ze
            sasiedzi nie beda sie czepiac, najblizsza wyspa jakies 50 mil morskich.
            • ellenai Re: andy............... :) 09.04.04, 05:36
              andy co do imprez to jedna ci sie szykuje na dzikim zachodzie,pamietasz? heheh
              • korky Re: andy............... :) 17.04.04, 11:22
                A będzie Lucky Luck i jego zdarte jeansowe spodnie? ;)
                • ellenai Re: andy............... :) 17.04.04, 20:11
                  lucky luke to nie wiem i czy zdarte jeanowe to tez nie wiem bo to ma byc wesele
                  heheh:)
                  • andy_sz Re: andy............... :) 18.04.04, 19:15
                    Nie zaprosilas Lucky'ego, musisz to koniecznie zmienic :-)
                    Korky, chetnie zamowie skrzynke tego specjalu Arizona, rocznik 2004, jestem
                    pewien ze z takim rarytasem zdominuje impreze :-)
                    • korky Re: andy............... :) 18.04.04, 19:20
                      ooo wtedy to zaraz się pakuję i jadę :DDD
                      • andy_sz Re: andy............... :) 31.10.04, 05:35
                        NO wlasnie, korky tak sie wybieral do mnie z ta Arizona ze pewnie nie wytrzymal
                        i zaczal po drodze popijac i dlatego gdzies sie zagubil :-)
                        A w miedzyczasie nie tylko u Ellenai, a i u Zuzy i Cejlego bylo weselicho.
                        Teraz wszyscy wpadacie na moja wyspe na Andrzejki, z Cejlim przygotujemy
                        niepowtarzalna impre, zaden Andrzej jeszcze takiej nie przezyl (i nie wiadomo
                        czy przezyje, hihi)...
                        • matalijka Re: andy............... :) 31.10.04, 08:36
                          hehe.ja już myślę w co się ubrać i co na prezent przynieść (skrzynek nie
                          dociągnę :)
                        • andy_sz Re: andy............... :) 31.10.04, 08:38
                          Jak zawsze sluze porada jesli chodzi o stroje i jak zawsze na pewno mnie nie
                          posluchasz, no ale co mi tam, doradzic zawsze przyjemnie :-)
                          • matalijka Re: andy............... :) 31.10.04, 08:46
                            O nie,nie.Nie pisz tak.raz Cię posłuchałam :) (bo to był jedyny raz,kiedy mi
                            skór i pejczy nie wybrałeś.a wczoraj nawet o tym z Ellenai wspomniałam hihi)
                            • andy_sz Re: andy............... :) 31.10.04, 08:52
                              No wez no, nawet zaczac mi nie dasz, moze chociaz skorzana kurtke ubierzesz :-)
                              • matalijka Re: andy............... :) 31.10.04, 08:55
                                Hm...na ślubie były niebieskie kiecki,to na Andrzejkach mogą być skóry.
                                Dziewczyny,piszecie się na to? :)
                                • andy_sz Re: andy............... :) 31.10.04, 09:02
                                  Spoko, przychodzcie w skorach, a ja pejcze juz sam dla Was zalatwie, hihihi :-)
                                  Aha, oczywiscie skory ponabijane cwiekami :-) i takie podobne pasy :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka