Gość: Beki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.07.01, 01:12 Czy to prawda ze rozwalaja nam wagonownie na Kollataja? Co ma powstac w jej miejscu? Ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ricki Re: Czy to prawda? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.07.01, 12:25 tak, a bedzie tam centrum kultury dla dresow i warszawiakow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cichy Re: Czy to prawda? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 17:29 Rozwalaja ze az milo popatrzec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majak Re: Czy to prawda? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.07.01, 19:33 Dzisiaj jak jechalam autobusikiem to widzialam jak zaczynaja rozwalac druga z wiez cisnien! Swoja droga to ciekawe czu jak tak dalej pojdzie nie rozwala nam pubu? Pobojowisko na tych terenach straszne. Jak po bombie. Mam nadzieje ze nie stanie na tym miejscu jakies szkaradztwo. Nareszcie ludzie z pociagu nie beda widziec ruin! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyl Re: Czy to prawda? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.07.01, 12:03 Ale pobojowisko jest niezle. Dzisiaj w Pomorza byl artykul o tym. Podobno mieli zostawic same fasady hal i dobudowac im nowe tyly, ale inwestor sie nie zgodzil. Podobno ma tu powstac jaks fajna architekturka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Czy to prawda? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.07.01, 01:27 Słyszałam juz dwie teorie na temat zagospodarowania tego terenu. Pierwsze to Centrum Kultury, a drugie to Dom Towarowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Czy to prawda? IP: *.gdan.gazeta.pl 03.03.02, 12:04 Przypomniałem pierwszy wpis Pixi na tym forum z 30 lipca. CIekawe czy jeszcze kiedyś tu się wpisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Czy to prawda? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 12:07 A niech spróbuje się nie wpisać!To wszyscy wtedy będziemy ją nawiedzać.na jawie i we śnie.I żadne jej czary nie pomogą! :) Odpowiedz Link Zgłoś