drzejms-buond 03.12.08, 11:38 słucham po raz drugi nowej płyty i nie wiem czy mi się podoba czemu więc do niej wracam? afrokolektyw.elysium.pl/ tekstowo POTĘŻNA DAWKA RACJI muzycznie też niebanalnie ale drażni och jak drażni... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sun_of_the_beach Re: nowy afro kolektyw 03.12.08, 16:00 Mnie też drażni, w związku z czym wracać nie zamierzam. Poezja w stylu: "Wyliż mi wora, myłem go wczoraj" jakoś wyjątkowo mnie nie rajcuje. Koncert w "trójce" (trujce?) - żenujący. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: nowy afro kolektyw 03.12.08, 17:03 o! ja wiem, ta dosłowność jest wkurzająca ale w całości tekst MA SENS ale sksypecki ładne były... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frank Re: nowy afro kolektyw IP: 195.136.20.* 08.12.08, 10:34 Moim zdaniem płyta jest w zasadzie bezbłędna - melodycznie i instrumentalnie bardzo różnorodna, pełna niespodzianek. No i teksty - jak zwykle bystre, celne i szczere. Afro Kolektyw to chyba najbardziej niedoceniana polska kapela. Najwyższy czas na wygrubaszenie Odpowiedz Link Zgłoś